Trebam pomoc

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Novaaa

Trebam pomoc

Post by Novaaa »

Eh ovako juce me uzasno bolio stomak i nisam mogla izdrzati, popila sam 5 Tramadola, koje sam naravno ilegalno nabavila. Ne pijem ih svakodnevno, mozda jednom u 2-3 sedmice. Pa me zanima da li test na drogu (urin) pokazuje Tramadol, ako da koliko treba da se ocisti organizam? Unaprijed hvala :|
LOLITA
7474

Re: Trebam pomoc

Post by 7474 »

Ako ga tako retko piješ, onda je i 24h dovoljno! Proverena je informacija-ja pitao svoju doktoricu. Ukratko, 24 sata. Naširoko, me malko mrzi, al ako oćeš, potrudiću se. Suština je ista. Jedan dan.
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
Novaaa

Post by Novaaa »

7474 wrote:Ako ga tako retko piješ, onda je i 24h dovoljno! Proverena je informacija-ja pitao svoju doktoricu. Ukratko, 24 sata. Naširoko, me malko mrzi, al ako oćeš, potrudiću se. Suština je ista. Jedan dan.

E hvala ti puno :) a znas li mozda da li test na drogu pokazuje tramale?
LOLITA
winston85

Post by winston85 »

Pozdrav Novaaa. Dobrodosla na forum. :)
Verovatno te je boleo zeludac od trodona.
24h ako pijes dosta tecnosti. Nema na testu rubrika ta tramal, to je moph, i ako se budes testirala a popila si tramadol (trodon) bices pozitivna. Kao da si uzela dop. Tako nekako...
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
7474

Post by 7474 »

winston85 wrote:Pozdrav Novaaa. Dobrodosla na forum. :)
Verovatno te je boleo zeludac od trodona.
24h ako pijes dosta tecnosti. Nema na testu rubrika ta tramal, to je moph, i ako se budes testirala a popila si tramadol (trodon) bices pozitivna. Kao da si uzela dop. Tako nekako...

tačno tako,
na MOP testu nema rubrika nego samo jedna crta=pozitivan, dve=negativan. i to na morfijum, heroin, trodon.. ne znam da li se i čaj od maka pokazuje/podrazumeva...

novaaaaaa, što izbrisa PP?! slobodno pitaj šta god te zanima.
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
winston85

Post by winston85 »

7474, da i na caj od maka. Na sve supstance koje sadrze morfin.
Sta ima kod tebe?
Jel se jos lupas??? :rolleyes:
Pozdravljam...
Novaaa

Post by Novaaa »

Taman sam prestala s travom :) i kontam mogu nekad profurat tramale nadajuci se da nema na testu i eto ispusi :D waaa jest mi krivo
LOLITA
winston85

Post by winston85 »

Novaaa wrote:Taman sam prestala s travom :) i kontam mogu nekad profurat tramale nadajuci se da nema na testu i eto ispusi :D waaa jest mi krivo
Jel znas da od trave mozes da zakacis psihozu?
A od trodona cir na celudcu, lakse nego ista...
Novaaa

Post by Novaaa »

winston85 wrote:
Novaaa wrote:Taman sam prestala s travom :) i kontam mogu nekad profurat tramale nadajuci se da nema na testu i eto ispusi :D waaa jest mi krivo
Jel znas da od trave mozes da zakacis psihozu?
A od trodona cir na celudcu, lakse nego ista...
Ma trava je proslost :-D a to za trodone ne znam, ali ne konzumiram ih cesto.Vec sam napisala jednom u 2-3 sedmice :mrgreen:
LOLITA
winston85

Post by winston85 »

Nemoj ni toliko, veruj mi... :D
Post Reply