Za Voyagera i sve ostale sa foruma
Ja moram ovo lepo osecanje da podelim sa vama. Naime, o cemu se radi?
Radi se o tome da se ovde na forumu pojavio jedan decko, nick mu je Voyager.Koji je citajuci skontao da sam ja njegova drugarica (non stop bili zajedno kad sam bila u tamo). A zajedno smo popusili prvi dzoint, zajedno smo prvi put pukli kod matoraca za vutru.Bese to davno, pre 7 godina.Ja 12, a on 13.
Putevi su nam se u medju vremenu razisli.Nista nismo znali jedan o drugom.
I evo, posle 7 godine, pojavi se moj drug sa kojim sam tek bila odskrinula ta vrata narkomanija.
Stvarno sam dirnuta!!! Pa ne desava se to svaki dan!
Za Voyagera: Secas li se brate onih artana na groblju? Ja 12 a ti 13.....
Prvi Dzoint
Moderator: sanela
Sad bas nesto razmisljam.Jebo te kako smo rano poceli da experimentisemo sa drogama. Tek 5-ti razred sam bila. A tada smo vec uveliko pusili i cigare.Pa to nije normalno!
Xexexex, ousili smo skank pre 7 godina. Pa tada se tesko nabavljao i malo njoh je znalo za skank tada.
E bila su to zaista extra vremena. Sad sam se mnogo rastuzila! Evo pogledaj kako smo nisko pali...
Ljubim te! Pisi!!!
Xexexex, ousili smo skank pre 7 godina. Pa tada se tesko nabavljao i malo njoh je znalo za skank tada.
E bila su to zaista extra vremena. Sad sam se mnogo rastuzila! Evo pogledaj kako smo nisko pali...
Ljubim te! Pisi!!!
- Dlakava Strvina
eh prvi joint...zapaljen prije 15 godina...kad su dosle uplifting droge probao sam i to...i nastavio do danas...od 1-4 puta mjesecno...heroin probao 15-ak puta ali mi nikad nije sjedao jer na njemu nema izlaska..tesko se vozi auto..povraca se.....ukratko nije moj trip...smor od droge...probao sam toliko puta da vidim sta je tu toliko dobro...nisam se pronasao...cak sam probao i par dana zaredom reko mozda treba da udjem u film ali opet sranje...
Sad bas nesto razmisljam...
Ako sam ja imala 12 a ti 13, Goran je onda imao samo 10 godina.
Ne secam se najbolje da li je i on tada duvao. Ali mislim da jeste. Ali se jako dobro secam da je pusio cigare i jos se secam da me je to jako nerviralo. Ma da, i on je sa nama duvao, mozda ne tada kada smo mi prvi put nego par dana kasnije....
Sad sam pocela da se prisecam tih vremena....
I ja isto stalno pokusavam da dodjem do odgovora, koji je to trenutak u mom zivotu bio presudan, da ja podjem ovim putem, putem droge.
I iskreno, nisam dosla do nekog odgovora. I sam znas, i ti i ja smo imali bas lepo detinsvo. Zdravo okruzenje, zdrave porodice,primerne...
Jedan mali,mali delic koji je zasluzan za moju narkomaniju je svakako novac. Znas ono, roditelji privatnici,stalno zauzeti, jure, trce, rade.
A nas samo nakljukaju parama i oni tu zavrse posao oko nas za taj dan.
A mi tek klinci, u naj goroj fazi, dok jos odkrivamo sebe...
Znaci dosla sam do zakljucka da su i pare imale neki udeo u tome. Ali nista preterano...
A druga stvar je sto ja iskreno, jako, ali jako volim da se drogiram. Tu mislim i na vreme pre heroina. Nisam mogla da zamislim dan a da me nesto ne radi. Ma skoro bilo sta.
E oko ove stvari se ja brinem... Ali ne znam odgovor. Zasto od malih nogu obozavam drogu?
Jebi ga, ja imam tek 20 godina i iza sebe 7 godina raznog drogiranja.
Za 20 godina, skoro pola mog zivota na drogama.... Moj organizam je navikao tako da funkcionise, na drogama sam se razvijala kako psihicki tako i fizicki. Pocela sam kao dete a zavrsila sa tim sranjima kao mlada zena....
Ljubim Vas!
Ako sam ja imala 12 a ti 13, Goran je onda imao samo 10 godina.
Ne secam se najbolje da li je i on tada duvao. Ali mislim da jeste. Ali se jako dobro secam da je pusio cigare i jos se secam da me je to jako nerviralo. Ma da, i on je sa nama duvao, mozda ne tada kada smo mi prvi put nego par dana kasnije....
Sad sam pocela da se prisecam tih vremena....
I ja isto stalno pokusavam da dodjem do odgovora, koji je to trenutak u mom zivotu bio presudan, da ja podjem ovim putem, putem droge.
I iskreno, nisam dosla do nekog odgovora. I sam znas, i ti i ja smo imali bas lepo detinsvo. Zdravo okruzenje, zdrave porodice,primerne...
Jedan mali,mali delic koji je zasluzan za moju narkomaniju je svakako novac. Znas ono, roditelji privatnici,stalno zauzeti, jure, trce, rade.
A nas samo nakljukaju parama i oni tu zavrse posao oko nas za taj dan.
A mi tek klinci, u naj goroj fazi, dok jos odkrivamo sebe...
Znaci dosla sam do zakljucka da su i pare imale neki udeo u tome. Ali nista preterano...
A druga stvar je sto ja iskreno, jako, ali jako volim da se drogiram. Tu mislim i na vreme pre heroina. Nisam mogla da zamislim dan a da me nesto ne radi. Ma skoro bilo sta.
E oko ove stvari se ja brinem... Ali ne znam odgovor. Zasto od malih nogu obozavam drogu?
Jebi ga, ja imam tek 20 godina i iza sebe 7 godina raznog drogiranja.
Za 20 godina, skoro pola mog zivota na drogama.... Moj organizam je navikao tako da funkcionise, na drogama sam se razvijala kako psihicki tako i fizicki. Pocela sam kao dete a zavrsila sa tim sranjima kao mlada zena....
Ljubim Vas!
Last edited by Jeca on Sat Sep 02, 2006 8:25 pm, edited 2 times in total.