Peticija?!
Moderator: sanela
Pa dobro kome ja da se obratim da vidim da li da to uopste radim,sa kim da pricam za te potpise,ili da idem i da skupljam potpise pa tek onda da se nekome obratim,stvarno nemam predstavu kod koga da odem da trazim tako nesto,ja ipak mislim da moze da se skupi mnogo potpisa ljudi koji ce pristati na tako nesto ali dzaba meni potpisi ako od toga nemam nista ,zato pitam kome da se obratim,kojoj drzavnoj instituciji,ima da idem u onu javnu kancelariju hehehhehee ko je vec drzi tamo kostunica ili ko nemam poima pa tamo da se zalim da vidim sta ce mi reci,ne znam dal znate na sta mislim? Ona kancelarija koja sluzi u svrhu gradjana...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
- katarinadimedici
Nema mog posta nigde?!? Zona sumraka? Idi Zvrks prvo kod gospođe Daragan!
-Dobar dan!
-Dobar dan!
- Ja sam bivši ovisnik koji bi NEŠTO da učini! Šta mislite šta se može učiniti da ova ustanova povrati prvobitnu funkciju i vrati se onima zbog kojih je i napravljena?! Ja sam vam na raspolaganju sa vremenom i voljom, a vi recite da vidimo da li su nam interesi zajednički!?
DOSTA ZA POČETAK!
-Dobar dan!
-Dobar dan!
- Ja sam bivši ovisnik koji bi NEŠTO da učini! Šta mislite šta se može učiniti da ova ustanova povrati prvobitnu funkciju i vrati se onima zbog kojih je i napravljena?! Ja sam vam na raspolaganju sa vremenom i voljom, a vi recite da vidimo da li su nam interesi zajednički!?
DOSTA ZA POČETAK!
Hm...nije ni to losa ideja,samo se plasim da ce me odjebati tipa ajde bezi sad si ti dosla tu nesto da uradis a mi ne mozemo godinama...ne znam,treba mi pomoc
ali pokusacu i to videcu imam volju ali ne znam kako da to obavim..

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!