Ispovest za druga.Moja krivica???

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Boske

Ispovest za druga.Moja krivica???

Post by Boske »

Ovo pricu ja pricam posto jaran kojega sam probao da nagovorim nije hteo da pise sam iz meni stvarno nepoznatih razloga.Slozio se da ja pisem a da on sedi pored mene.Ono nas dvojica se znamo citav zivot bukvalno ali sve je to pocelo sa nekih 12 13 godina kad sam ja poceo da idem na tekme i da se ponasam delikventno pogresni uzori u adolescenciji ili nesto drugo ne znam ko je kriv mozda je to bila sudbina.Obadvojica smo iz dobrostojecih porodica i nismo imali potrebe za kriminalom moje cale je vojini pilot pukovnik a njegov cale je drzao benzinske pumpe i prije rata u bosni.Medjutim verovatno zbog tog kompleksa deca burzuja ovo ono prvi iz kuce i iz Sarajeva palim ja sa nekih svojih 15 godina u Budvu gde radim sanu i prebacujem se u Italiju u Italiji mi se vec on pridruzuje i tu radimo zajedno sanu,posle toga pocinjemo sa reketiranjem ja pocinjem da treniram u lokalnom kik boks klubu utjeravali smo sve jacim (novcano jacim) ljudima strah i posle ga naplacival.Tada ja zbog jednog extra odradjenog posla idem u diskoteku tamo tu smo se opijali najskupljim picima (klinacko ku*cenje) i ja vadim eksere progutali smo po jedan sto je za nas koji nikad nismo probali ni vutru do tada bilo vise nego dovoljno. Posle toga pocinjemo sa vutrom i padamo na nekom reketu koji smo radili u tvorza (trebali su da nas isporuce u bih posto smo bili maloletnici na crno ali smo ostali pola godine zbog protokola .Nakon pola godine bezimo iz zatvora i iz Italije u Njemacku moram naglasiti da smo tad imali nekih 18 godina i tu se razdvajamo da nas ne bi uhvatili ja sam hteo da se dokopam Holandije a on je hteo u legiju stranaca.I tako je i bilo on je otisao u legiju i tamo mu je bilo dobro bio je cist trenira svakodnevno kao i ja.Medjutim mene je tad ponelo da odem u bg vec sam sa jos jednim momkom iz bg-a bio poznat u nekim sirim krugovima nasih likova koji su radili sve i svasta tamo i kontali samo da napravimo neki posao u bg.A i pozeleli smo naseg jezika i sve ostalog tu ja predlazem da nadjemo ovog mog druga koji je otisao u legiju medjutim on se tamo poceo druziti sa nekim likom sto je bio bivsi diler neki amer iz new yorka i zapalio sa njiim u bec gde se konstantno drogirao uglavnom je uzimao kokain i bog zna sta jo nije vise bio isti covek smanjio se smrsao mnogo i postao je nekako p*cka nekad je bio laf.Ja ga tu odvucem od tog crnje i odemo u bg uz njegovo obecanje da nece vise.Po bg smo radili svasta bili smo puni love ja sam mu cak i stan kupio i nasao posao vozaca kod jedno poznato beogradskog lika sa ulice i ne znam sta mu je trebalo da ponovo krene.Odmah su mi ljudi javljali nasao sam ga u stanu svog u znoju bio je kao mrtav sneo sam ga sa 5 sprata i vozio kroz grad kao lud doktori su ga spasili nekako valjda je uzeo previse sta znam i ja sam tad odlucio da ga posaljem na lecenje sve je ponovo bilo ok vratio se posle 6 meseci totalno cist i bio je ok.Ljudi ga nisu smeli dirati zbog nase ekipe zapretili smo svim dilerim koji su mu davali i tom njegovom narkomanskom drustvu.I tada ja odlazim u Hrvatsku na more kad sam se vratio posle 2 meseca nisam mogao da ga nadjem u stanu nije bilo nikog digao sam grad citav da ga nadje ali niko nije uspevao tada dobijam obavjest od poznanika da ga drzi neki diler i uzima mu lovu malo po malo ucjenjuje ga a ja sam ostavio neku vecu kolicinu novca (jebo me otac :lol: ) i tako nadjem ja njega ovom pripretim a taj diler je u medju vremenu pao bio je tad na tv-u cesto poznatiji je ali kako je izasao pao tako brzo je i izasao iz tvorza stela neka stali vec.Nalazi mog jarana u bg i posto je imao veliki uticaj na njega a dosao je sa nekom kao jakom ekipom uzima ga pod svoje ovaj ponovo pocinje i dovodi mu jos nekih svojih narkosa i to dosta tako da je ovaj pravo dobro ziveo za moj 21 rodjendan ja to otkrivam odlazim ispred hotela interkontinental da se nadjem sa njim u svadji sam ga ubio odlazim na sudjenje gde sve priznajem i dve godine provodim tamo u medjuvremenu moj ortak otvara u jednom gradu u bonis internet caffe sa mojim parama jer se tako dogovaramo sa njim treba nam je jedan legalan posao :lol: a ja zbog priznanja i cinjenice zbog cega sam ubio dilera precutno dobijam dozvolu da se branim sa slobode uz polozenu kauciju i u kaznu ce mi ubrojati 2 godine provedene u tvorza moj jaran je sad totalno cist i evo sedimo u nasem internet caffeu i zezamo se.Zivimo totalno normalno on je cist na moj dosije je davno pala prasina a ni vutru ni ekser nisam probao evo ima 3 godine jednom sam u holandiji povukao crtu koke.Al dobro to je nista u sustini.Ja cekam odsluzenje svoje kazne I dan danas pomislim da sam ja kriv sto sam mu dao taj ekser prvi od cega je on poceo....
Jeca

Post by Jeca »

Znas sta. Nemoj da se ljutis ali ova tvoja ispovest mi vise lici na neko kurcenje. O svemu si pisao a najmanje o problemu svoga druga. A zato si ovde, zar ne?
Pazi, i ja sam, kao i velika vecina zivela takav zivot. Meni su mnoogo dobro poznate jake ekipe i to. Ali, ja nisam ovde da bi pricala o tome i da bi se hvalila vec da bi dobila i pruzala adekvatnu pomoc.
A to da li si ti ubio dilera ili ne....pa gledaj, ne zaboravi da si na narkomanija.ba i da je vecina ovde da bi mogla da priusti drogu za sebe-morali su da diluju.Ma da se snalaze na raznorazne nacine.
Da li si ti bio faca ili samo senka, to je tako ne bitno. Ovde smo svi isti i ako zelis pomoc, prvo nauci da postujes i druge da bi sam bio postovan.
katarinadimedici

Post by katarinadimedici »

Ma, u Srbiji kad ubiješ dilera daju ti orden ne ideš u zatvor nikako ! Lapa priča, još kad bi bila istinita, bilo bi super!
sunrise

Post by sunrise »

Ovo je tek ispovijest! Nismo dosli do problema di ste vi navrle :-D pamalo, pustite decke da kazu sta su htjeli :)
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Boske

Post by Boske »

Dobro znao sam da ce biti ovakvih komentara nema veze svako ima svoje misljenje...
danyel

Post by danyel »

E ovako.. nisam narkoman, ni suovisnik .. da ne pricam dalje, jednom sam probao travu, nije mi se svidjelo.. sve shto ste vi nashli u tome, ja sam nashao u alkoholu.. ali nisam alkoholicar :)

Da ne duzhim dalje, pratim ovaj forum mesec dana .. (iz ciste radoznalosti) i divim vam se.. (pojedincima, da ne imenujem sad)!

Svaka vam cast na hrabrosti, istrajnosti, zelji da nastavite zhivot "normalno"

Nabasah na ovu pricu.. pa kontam neshto.. nashao klinac da se qrci po forumuma.. pa shta si ti, Legija, Arlkan ? (ako je ikako moguce da se banuje nafurani rtd.)

Ljudi, ne posustajte .. samo napred, docice bolje vreme, samo treba da istrajete! (nemojte misliti da pametujem, jer nisam prozivio taj pakao od zhivota, samo zhelim da opet budete chisti)

Zhelim vam sve najbolje!
...and justice for all!
Titanik1

Post by Titanik1 »

Aaaa hahahahahahahaha! Tek sad ovo procitah.Da nije Danyel napisao komentas,ne bih ni video najverovatnije nikada! Pa,draga Sanela.Ti obrisa moj komentar o pijenju jutarnje kafice,a ove crtane filmove i balavurdiju ostavljas(ove komentare)?! Hvala ti Sanela-znam sta te je naljutilo-moj komentar od pre nekoliko dana.Pa,sta ja mogu,kad je tako.Obrisi i druge-samo napred.
sanela

Post by sanela »

Titanik1 wrote:Aaaa hahahahahahahaha! Tek sad ovo procitah.Da nije Danyel napisao komentas,ne bih ni video najverovatnije nikada! Pa,draga Sanela.Ti obrisa moj komentar o pijenju jutarnje kafice,a ove crtane filmove i balavurdiju ostavljas(ove komentare)?! Hvala ti Sanela-znam sta te je naljutilo-moj komentar od pre nekoliko dana.Pa,sta ja mogu,kad je tako.Obrisi i druge-samo napred.
Titanik, jednom sam ti ekla da se odlučiš hoćeš li pisati komentare na ovaj forum ili nećeš. Jedan dan pišeš, drugi dan ih brišeš. Ja nemam vremena čistiti forum svaki dan za tobom. Obrisala sam sve komentare u koje si stavio tarabice.

Ako ćeš pisati, nemoj postati tri posta zaredom i pisati mimo teme na svakoj diskusiji. Za to postoji jutranja kafa i to je davno dogovoreno.

A koje ću komentare brisati, to je isključivo moja odluka. A svoje komenatre koji su u vezi religije, nacionalizma, toga da te svi napadaju, da više nećeš pisati na forumu, da pišeš tri-četiri posta zaredom koji nemaju veze s temom, molim te ostavi za sebe, jer ću ubuduće brisati takve komentare. Ova pravila važe za sve druge, pa i za tebe. Pozdrav.
zvrky

Post by zvrky »

Pa i meni su obrisani neki postovi cinimi se, pa sta sad ko da je to od neke velike vaznosti,nije nikad obrisala nesto to je vazno i vezano za temu...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
sanela

Post by sanela »

Da, obrisala sam neke postove koji su u vezi sa postovima koje je titanik obrisao. Nisu imali smisla nakon što je titanik obrisao ono što je napisao.
Locked