Pošto sam načula neke glasine, evo i ja da kažem svoje! Sve do sada nisam htela sama sebi da priznam da sam ispala glupača i da me je Marko popalio za telefon! Neću dublje da ulazim u priču, samo da mu kažem da je telefon kupljen regularno, na kredit, krađa prijavljena policiji, dat je imeil telefona. Pošto sada znam i kojem je mestu, policiji će biti lakše da ga nađe, mada ću se potruditi i ovako!
MARKO, SVAKA TI ČAST! TREBA BITI TOLIKA GNJIDA!
jer me je Mikica svuda ispljuvao i svima ispricao da sam "cinkaroš" iz ciste zlobe!
Vidis da nije iz zlobe, vec s razlogom. Vole tebe panduri, uvek saznaju ono sto ih interesuje. CINKAROSU...
Poznaniche,nesto si mi nepoznat,ili si novajlija ili ce pre biti da si promenio nick pa dajes sebi za pravo da pljujes po ljudima bez razloga. Sta je Kate pogresila sto je iznela chinjenice na videlo o Rentonu i uputila na njegov beskonachni debilizam?
Hoces da se to sutradan desi tebi pa da se pitas gde si se zajebo. Zar nisu manje sanse sada kad znas ko je renton da ti se desi isto sto i njoj..ne,ne..nego ti imas nesto licno protiv Katarine samo si toliko glup da mislis da te niko nece provaliti...Idi lechi se paceniche,ako je to uopshte moguce kada su osobe poput tebe u pitanju. Gori ste od narkomanije-neizlechivi jer vasha glupost nema granica dok vi u zabludi mislite da vam je to pamet i da je pravilno koristite i da...vrlo ste sretni zbog toga,sretni ste sto ne znate,a ne znate da ne znate...blago si ga vama maloumnima