Problem je u tome što nemam povijest ovisnosti o heroinu. Drogiram se zadnjih 15 godina svim i svačim, ali nisam nikada bila ovisna o dopu, samo sam ga povremeno uzimala. Prije nego što ću početi sa suboxonom bila sam u vrlo teškom periodu u životu, svaki dan sam pila alkohol, patila sam od teške depresije. Ne znam ni sama kako sam se uspjela navući na sub, prvo sam ga šmrkala neko vrijeme, a onda sam probala jedan dan intravenozno i od tada evo već 6 mjeseci ga uzimam na taj način.
U međuvremenu sam sredila neke svoje životne probleme, ponovo sam krenula na fakultet, upravo ga sad završavam. Imam još dva ispita i diplomski

Međutim, osjećam svaki dan sve više i više koliko mi šteti, ne mogu više podnositi sve silne nuspojave, patim od opstipacije, svako jutro kad se probudim bole me ruke, zglobovi, često imam glavobolje, ne vadim cigaru iz usta,dobila sam hronični bronhitis...
Želim se skinut, po mogućnosti na suho uz pomoć kojeg normabela ili apaurina, ako je to ikako moguće. Treba mi savjet, ne znam smijem li naglo prestat uzimat ili moram pomalo smanjivati. Prijavila bih se na centar, ali trenutno nisam zdravstveno osigurana. Čim počnem radit vjerovatno ću zatražit pomoć, ali želim prije toga pokušati sama.
Molim vas da mi pomognete ponekim savjetom. Hvala.