ma daj znash ti gdje si nashla...reci!!!
jebote..i ja sam bila u balonu, i na party-u, i plesala sam i rolala se...uhhh! daj reci ...sjeti se...moram to znati.
cmok cmok
Ehh..svaki dena kog ja znam je lood ...bash ovako. Pa i moj...i mi smo ovako provodili dane...eh...
cool prica,samo uvjek mislim na te tickete(hoffman)jebiga taj je stvarno najjebeniji sto sam probao i bio vec "iskusan" u tome.
Tripanje se pretvori u "rutinu"pomalo...ali uvjek postoji neki "losh"momenat,neka paranoja,gubljenje...koliko se god trudio da ambijent ,atmosfera,drushtvo...muzika budu o.k. sa pilotom ili bez.
Sve dok me vozi moze bilo sta da te "izbije" ili donese paranoju ili losh momenat...Da mi je bila ova pamet...
u nekim dijelovima sam prepoznala kolumnistu na jednom popularnom hrvatskom portalu. dečko je stvarno pisac...
samo su mu zadnje kolumne više orjentirane na druge teme - aktualne tematike, ali sve se svodi na "pušionu"....
da da i ja. Mada ne znam jel mislimo na istog...ali Max je uvijek u mojim mislima. Mada...znam da to nije on. Ja i on smo jako slicni....i istim smo putem koracali...zanimljivo! Volila bih ga upoznati jednog dana. Probudio je u meni ono sto je spavalo...zelju za pisanjem. Zahvaljujuci Maxu...nastala je Malena
u svakom slucaju.. Ramona....daj jos neki info....obraduj me....definitivno mi treba neko fino iznenadjenje