Unapred hvala ... i pozzz iz prishtine

Moderator: sanela
on_23 wrote:Ovako .. ako neko moze da me savetuje kako se sakrije Test na drogama , konkurisao sam da menjam radno mesto , a imam test na droge ... u velikim sam govnima neznam ni shta da radim posle 20 dana imam test !!!!!!!! .. nisam radio dop skoro nikad ,, to josh pre 10 god, par puta ... dokle dizalice kao exeri , i speed veoma cesto na zurkama .. narvno i marihuana standard! hmmmm ??? neznam puno oko toga jel ce to da izlazi na obicnu krvnu sliku ili shta ja znam ?!
MasacreEnElDiscoBar wrote:on_23 wrote:Ovako .. ako neko moze da me savetuje kako se sakrije Test na drogama , konkurisao sam da menjam radno mesto , a imam test na droge ... u velikim sam govnima neznam ni shta da radim posle 20 dana imam test !!!!!!!! .. nisam radio dop skoro nikad ,, to josh pre 10 god, par puta ... dokle dizalice kao exeri , i speed veoma cesto na zurkama .. narvno i marihuana standard! hmmmm ??? neznam puno oko toga jel ce to da izlazi na obicnu krvnu sliku ili shta ja znam ?!
Krvnu sliku??Vjerojatno mokrachu testirat, speed i ti stimulansi su u tjelu oko 48sati, marihuana nekoliko dana, pa bi bilo daobro da ne pushish travu i bar 1 tjedan ne uzimash droge....
Ne trebaš sakrivati testove, to ti spontano dođe. Ja kada sam bio na drogama ne samo da nisam znao ko mi glavu nosi nego je bilo perioda kada nisam znao di su mi stvari po kući ,cigarete, odjeća sve a kamoli di su testovi.on_23 wrote:Ovako .. ako neko moze da me savetuje kako se sakrije Test na drogama , konkurisao sam da menjam
Pozz...Preispitivac!! Malo si pretjero 40-50dana, ja sam znao po 15kom. dnevno nekoliko mjeseci pa bi vech nakon 1tjedan bio negativan, sve zavisi od metabolizma, ako je tolko puno pushio, ima za kupit u ljekarni med.ugljen koji ponishti thc....Istina trava ostaje dosta dugo, najbolje ne pushit 10-15 dana i siguran sam da neche bit tragova, osim kako ti kazesh moguche da bude nakon 30dana, ako je svakodnevno mazao po 10pljuga...preispitivac wrote:Ako si pusio travu duze vreme u kontinuitetu, mislim na 10 dzoinata sedmicno otprilike i tako par sedmica, onda si pozitivan na THC do 40-50 dana.