U pravu si, pogresna tema.
Ispravio sam je.
Zbog toga se i vrtimo u krug sto bezimo od istine uvek.
Srecna nova godina.
Psihicka kriza.
Moderator: sanela
Re: Psihicka kriza ili dosada?
e, ovo mi je najkrvavije.ziki wrote: Psihicke probleme imaju osobe psihicki ili mentalno obolele, i to su osobe koje imaju problem sa rasudjivanjem, sa motorikom, govorom, komunikacijom, ponasanjem, osobe koje nisu sposobne da same brinu o sebi itd.
...
Ljudi koji pisu ovde na forumu koliko sam ja primetio komuniciraju na jednom sasvim normalnom, cak i intelektualnom nivou.
A sa druge strane kazu da imaju psihicke probleme?
Po nacinu komunikacije ti problemi se ne vide.
šta kažeš? sedimo tu i jedemo govna po forumu, a svi znamo da brojimo do 10 i to bar na dva strana jezika? stoka razmažena...

Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
To je sad kao neki sarkazam, ja omalovazavam tvoje probleme?
Jel imas psihicke probleme,koji su?
Zato sam otvorio temu.
Ti si sad pametan, ljudi treba da prihvate da su mentalno bolesni jer su bivsi narkomani, to hoces da kazes?
A ja kao solim pamet jer sam rekao da se problem svodi na depresiju i dosadu sto je tacno i sto ga ne smatram ozbiljnim kao kod ljudi koji stvarno imaju teske probleme, psihicke.
Budi jasniji malo.
Jel imas psihicke probleme,koji su?
Zato sam otvorio temu.
Ti si sad pametan, ljudi treba da prihvate da su mentalno bolesni jer su bivsi narkomani, to hoces da kazes?
A ja kao solim pamet jer sam rekao da se problem svodi na depresiju i dosadu sto je tacno i sto ga ne smatram ozbiljnim kao kod ljudi koji stvarno imaju teske probleme, psihicke.
Budi jasniji malo.
...
depresija je ozbiljan psihički problem. bolest ako tako hoćeš. e, sad, svašta se kolokvijalno proglašava depresijom i to je tačno...
a jebem mu mater ziki, ako nam ništa ne fali, što smo onda ovoliko u kurcu, aj reci ti meni? što se vrtimo ko kerovi oko sopstvenog repa, godinama, iznova i iznova?
dosada? neće da bude...
dosada je tu češće simptom nego što je uzrok.
nemam ja odgovore na to što ti pitaš.
al poznajem one dane kad stojiš u mestu, a samo bi trebalo da se iscimaš, ništa lakše, prosto ko pasulj,i detetu od dve godine je jasno da se treba samo pokrenuti, krenuti, a to ti deluje kao korak od hiljadu milja. i umoran si. i noge su ti olovne. i snaga otiče - kap po kap.
a jebem mu mater ziki, ako nam ništa ne fali, što smo onda ovoliko u kurcu, aj reci ti meni? što se vrtimo ko kerovi oko sopstvenog repa, godinama, iznova i iznova?
dosada? neće da bude...
al poznajem one dane kad stojiš u mestu, a samo bi trebalo da se iscimaš, ništa lakše, prosto ko pasulj,i detetu od dve godine je jasno da se treba samo pokrenuti, krenuti, a to ti deluje kao korak od hiljadu milja. i umoran si. i noge su ti olovne. i snaga otiče - kap po kap.

Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
Upravo tako....zeleni wrote:depresija je ozbiljan psihički problem. bolest ako tako hoćeš. e, sad, svašta se kolokvijalno proglašava depresijom i to je tačno...
dosada? neće da bude...
To ti je zato što netko nauči potiskivat problem duboko, dalje od sebe i postavi ga kao primarni cilj ili daleki front pa je non-stop u pripremi za borbu za koju zna da će doći jer to osjeća, kao što se osjeća npr svježi jutarnji zrak ili pak vlažna i maglovita noć (poput ove u zg). Takvo stanje bi se moglo nazvat "stres" A potiskivanje same srži problema se nauči kroz period ovisnosti najčešće. Dakle ovisnik i poslije bivši ovisnik potiskuje stvari kao što je potiskivao poriv za dopom npr. tisuću primjera ima ...ziki wrote: Psihicke probleme imaju osobe psihicki ili mentalno obolele, i to su osobe koje imaju problem sa rasudjivanjem, sa motorikom, govorom, komunikacijom, ponasanjem, osobe koje nisu sposobne da same brinu o sebi itd.
...
Ljudi koji pisu ovde na forumu koliko sam ja primetio komuniciraju na jednom sasvim normalnom, cak i intelektualnom nivou.
A sa druge strane kazu da imaju psihicke probleme?
Po nacinu komunikacije ti problemi se ne vide.
ignorance is bliss!
Re: Psihicka kriza.
Ja sam shvatio da vecina ljudi ovde zna sustinu problema, ovde se svaka tema analizira do detalja.
Ali kad ponudis neko resenje uvek naidjes na otpor.
Ako kazes veliki je problem neko ce reci nisi u pravu to nije veliki problem, ako kazes nije to toliko strasno onda dobijes odgovor nisi u pravu to jeste problem.
Mnogo radi sujeta ovde.
Na kraju ovaj forum posluzi za malo dopisivanja i to je sve.
Dobro je ako posluzi bar za nesto, ubijanje vremena uglavnom.
Ali kad ponudis neko resenje uvek naidjes na otpor.
Ako kazes veliki je problem neko ce reci nisi u pravu to nije veliki problem, ako kazes nije to toliko strasno onda dobijes odgovor nisi u pravu to jeste problem.
Mnogo radi sujeta ovde.
Na kraju ovaj forum posluzi za malo dopisivanja i to je sve.
...
"Nisam u krizi ali mi je dosadno" Tako glasi najpoznatiji splitski grafit. (vezano za naslov teme)
Voyagere u pravu si mogu reć da je bolje da roditelji i ostali potraže savijet ovde di jer veliki postotak curenja istine,nego kod glavešina, doktora,udruga jer ima ljudi koji se ovdje otvaraju a kriju pravi identitet (avatar,pravo ime...) nešto kao NA sastanak.
Voyagere u pravu si mogu reć da je bolje da roditelji i ostali potraže savijet ovde di jer veliki postotak curenja istine,nego kod glavešina, doktora,udruga jer ima ljudi koji se ovdje otvaraju a kriju pravi identitet (avatar,pravo ime...) nešto kao NA sastanak.
ignorance is bliss!
Ajde ajde nemoš reć da ti ovaj forum nije ukrao bar 2-3 sata tvog vremena (dragocjenog) i to je bolje da si potrošio vrijema na forum nego na gluposti. Koncentracija (konac) ti je plela virtualni kaput ili hlače ili čak kišobran možda ....ziki wrote: Na kraju ovaj forum posluzi za malo dopisivanja i to je sve.
ignorance is bliss!