suprug ovisnik

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

ivanaaa

suprug ovisnik

Post by ivanaaa »

pozdrav svima...
nedavno sam saznala da je moj suprug ovisnik o kokainu,i prije sam sumljala,ali
nisam bila sigurna skroz dok mi nije sam priznao..
sada je pristao na lijeceje,prvo u bolnici na 3 tjedna,ali ves se poceo bunit..
sada je tek tjedan dana..
zanimaju me vasa iskustva i dali netko zna nesto o komni susret :?:
MasacreEnElDiscoBar

Re: suprug ovisnik

Post by MasacreEnElDiscoBar »

Pozz..1.dobro da nije heroin...Ja sam uz pomoch kokaina zavrshio shkolu, ali jedva poshto su mi trebale sve veche doze, a stim i puno vishe para...Pomago mi je na ispitima tako shto bi prelisto par stranica (fotografsko pamchenje), i izrecitiro sve, i shta se tiche sexa uff...Dobro je shto gotovo i nema fizichkih kriza, jedino dok sam ga presto uzimat, a i nekad za vrjeme uzimanja sam bio paranoichan, ko da me netko promatra grdo je znalo bit, na psihu najvishe djeluje...Dok ga nisam uzimo prvih par dana apetit bi mi bio tolki da sam u jednom u tjedan dana dobio 7kg, ali kad sam probo heroin, kokain mi je bilo ''kamilica''...Nije tolko opasan, ali ostavlja psihichke posljedice koje se ljeche antidepresivima...Problem je shto je skup i obichno onda nastanu problemi, neznam kako je kod vas situacija i zashto ga je uzimo, ali nemozesh ga nasilu natjerat da prestane, ako ne zeli...uglavnom ako ide na ljechenje od njega, morat che uzimat antidepresive koji che mu nadomjestit serotin koji mu je davo kokain...I budi sretna shto nije heroin jer bi onda bilo jako teshko...Ako je uz njega uzimo neke ljekove ko npr.Apaurin koji se pashe uz njega ili alkohol, trebat che malo vishe vremena da se oporavi, ali kazem da ako odluchi prestat neche mu bit tako teshko se skinut s njega ko shto je npr. sa heroina i mochi che nastavit normalnim zivotom...Samo trebash s njim porazgovarat(da se proba odluchit za ljechenje, bar na kratko) smireno i ljubazno objasnit shta ti smeta, jer on ima sad kratki fitilj i moze planut bez razloga, samo polako i smireno i sve che bit okei!!!P.S ja sam bio u komuni ''suretu'' kod Splita Cista velika, prihvatni centar gdje te prvo skidaju, okei je i poslje idesh u jednu od njihovih kucha, ako zelish...Pitaj ako te shta zanima...
Šmizla

Post by Šmizla »

MasacreEnElDiscoBar wrote: i shta se tiche sexa uff...Dobro je shto gotovo i nema fizichkih kriza, jedino dok sam ga presto uzimat, a i nekad za vrjeme uzimanja sam bio paranoichan, ko da me netko promatra grdo je znalo bit, na psihu najvishe djeluje...Dok ga nisam uzimo prvih par dana apetit bi mi bio tolki da sam u jednom u tjedan dana dobio 7kg, ali kad sam probo heroin, kokain mi je bilo ''kamilica''

Šta što se tiče sexa? Jel smanjena sexualna želja ili...???
BUDI NA ŽIVOTU!!!
MasacreEnElDiscoBar

Šmizla wrote:

Šta što se tiče sexa? Jel smanjena sexualna želja ili...???
hh, piso sam u chem je dobar, shta se tiche sexa uzitak je puno, puno jachi i duze traje...kasnije sam ga samo uzimo dok bi bio s djevojkom...poshto mi nije stvaro probleme i poslje dok sam probo heroin on mi je bio ko neznam,.. chash vina za vecherom...
saša-ex

Post by saša-ex »

Ivana, kokain je ozbiljna droga, potpuno u istom rangu sa heroinom. Posledice po porodicu su cesto mnogo vece neko kad neko uzima heroin. Paranoja, depresija, promene raspolozenja... postaju sastavni deo tvog zivota. Kod ljudi koji su dosta navuceni, prisutna je fizicka kriza. Moja licna iskustva su bila povremena, ali sam ziveo sa momcima koji su bili ozbiljno navuceni, i svako od njih kaze da je deo zivota kada su bili na kokainu nesto najgore sto su preziveli, mnogo gore nego kad su bili na heroinu....
Sto se tice sexa, ko sa svakom drogom, u pocetku lepo, posle nista posebno, na kraju te sex i ne zanima.
SAMO CEO ŽIVOT...
MasacreEnElDiscoBar

Nebi se slozio da je sex ko i sa svakom drogom, al to nema veze...Slazem se da sa svim ostalim, to da psihu uzdrma, ali shta se tiche ljechenja ovisnika o kokainu i ljechenje ovisnika o heroinu, heron ima takvu narav da ga se puno teze rjeshit, zbog toga shto pruza veche zadovoljstvo i rjeshava trenutno probleme(pruza osjechaj sigurnosti i ugode)...A u komunama rjetko se nadje koji ovisnik o kokainu...Mislim da treba bit sretna shto nije heroin, jer je teze ljechenje od njega...
vudd

Post by vudd »

a ti pišeš takav šit...čuj ,treba biti sretna što nije heroin !? !treba da se upiša od sreće sto je,eto,to ''samo''kokain.
kokain je jednako zajeban,ako ne i gori od heroina.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
sanela

Post by sanela »

MasacreEnElDiscoBar wrote:Nebi se slozio da je sex ko i sa svakom drogom, al to nema veze...Slazem se da sa svim ostalim, to da psihu uzdrma, ali shta se tiche ljechenja ovisnika o kokainu i ljechenje ovisnika o heroinu, heron ima takvu narav da ga se puno teze rjeshit, zbog toga shto pruza veche zadovoljstvo i rjeshava trenutno probleme(pruza osjechaj sigurnosti i ugode)...A u komunama rjetko se nadje koji ovisnik o kokainu...Mislim da treba bit sretna shto nije heroin, jer je teze ljechenje od njega...
Moje mišljenje je da je ovisnost o kokainu puno gora, upravo radi jačine psihičke krize. Kod nas u komuni se liječilo nekoliko kokainskih ovisnika i moram ti reći da su psihički bili potpuno rastureni mjesecima nakon ulaska, za razliku od heroinskih ovisnika kojima je trebalo par sedmica da se psihički priberu i uključe u redovne aktivnosti.

Zbog zablude da je kokain "droga bogatih", da je manje štetna od heroina, da nije junk isl. ljudi se ne odlučuju da odu u komune da budu skupa sa onim "ološem" od narkomana... Nedavno je umro jedan naš bivši klijent, ovisnik o kokainu, 38 mu godina, školovan (sve škole na koki završio), biznismen, lijep, pametan i srce mu stalo.

Draga moja, ako on ne potraži pomoć ima isto, ako ne i veću šansu od heroinskih ovisnika, da se predozira...
MasacreEnElDiscoBar

Govorim iz svojeg iskustva i nakon shto sam pocheo s heroinom, kokain mi je posto nishta prema heroinu koji me doveo do teshke ovisnosti, shto kokain nije...
sanela

Post by sanela »

MasacreEnElDiscoBar wrote:Govorim iz svojeg iskustva i nakon shto sam pocheo s heroinom, kokain mi je posto nishta prema heroinu koji me doveo do teshke ovisnosti, shto kokain nije...
Svako ima svoju drogu izbora i koja god da je, teško se s nje skinuti. Tvoja je heroin... njegova kokain... u komunu dolaze i ovisnici o travi, koji su probali heroin i nisu se navukli, ali zbog trave došli u komunu...

Kad pišeš nešto iz svog isustva, naglasi da je iz tvog iskustva, jer ovo čitaju ljudi koji nemaju nikakvog iskustva i možeš im dati potpuno pogrešnu informaciju... kao sad naprimjer.
Post Reply