LEKSIKON!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
KatarinaS

LEKSIKON!

Post by KatarinaS »

Dragi drugari,
drago mi je da vam se dopala moja uberinfantilna ideja (Lexicon), sigurna sam da ce biti jako zanimljivo upoznati se malo bolje (ili mnogo bolje?) i na taj, kanda malo silly, ali cini mi se gotivan, nacin.
Bilo bi super i da, mozda sad ovde, svako doda i napise sva interesantna pitanja na koja bi odgovori, po vasem misljenju, bili zanimljivi.

Naravno, ko ne zeli, ne mora da odgovori na sva pitanja, kapiram da su neka mozda previse licna. Ko zeli – super.
Ajd dodajte i vi neka!
Znaci, svako copy&pastira ova prazna pitanja na svoj post i doda jos poneka svoja, pa odgovori na ona na koja zeli.
Ja cu da sacekam malko, da vidim da li ce neko da pridoda jos poneka, a nadam se da hoce, pa cu onda na sva da odgovorim.
Recite kako vam se cini!
:)
Katarina S.

To bi trebalo da izgleda nekako ovako:

BEJZIK INFO iliti LICNI PODACI

1. IME ILI NICK

2. DATUM RODJENJA

3. PREBIVALISTE

4. SKOLSKA SPREMA (ili mozda ne?)

5. TRENUTNO ZANIMANJE (skola ili profesija ili sl.)

6. BRACNO STANJE & DECHICA

PA ONDA... OBAVEZNA LEXICONSKA PITANJA:

7. KUCNI LJUBIMCI

8. OMILJENA BOJA

9. OMILJENA BILJKA

10. OMILJENA DOMACA ZIVOTINJA

11. OMILJENA DIVLJA ZIVOTINJA

12. KOJA BISTE ZIVOTINJA VOLELI DA BUDETE

13. OMILJENA HRANA

14. DA LI KUVATE I STA NAJBOLJE KUVATE

14. OMILJENO PICE

15. OMILJENO VOCE I POVRCE

16. OMILJENO MESTO U KUCI

17. OMILJENO MESTO NAPOLJU

18. OMILJENA AKTIVNOST (slobodno vreme)

19. OMILJENI FILM(ovi)

20 OMILJENI GLUMAC I GLUMICA

21. OMILJENI REDITELJ

22. OMILJENA UMETNOST

23. OMILJENE KNJIGE

24. KNJIGA KOJA VAM JE PORED KREVETA

25. BENDOVI/ALBUMI KOJE NAJVISE SLUSATE POSLEDNJIH DANA

26. TOP 5 BENDOVA

27. 3-5 ALBUMA KOJE NIKADA NE BISTE PRODALI

28. NAJBOLJI KONCERT KOJI STE GLEDALI

29. KONCERT KOJI BI NAVISE VOLELI DA GLEDATE

30. 3 OSOBE (zive ili ne) KOJE BISTE POZVALI NA SVOJ “DINNER PARTY”

31. 3 IZMISLJENE OSOBE (iz bilo kog dela, bilo koje umetnosti) KOJE BISTE POZVALI NA SVOJ “DINNER PARTY”

32. OMILJENI DEO GARDEROBE

33. NA STA NAJVISE TROSITE NOVAC

34. BITLSI ILI STONSI

35. GARFILD ILI SNUPI

36. OMILJENO DOBA DANA

37. OMILJENO GODISNJE DOBA

39. NAJVAZNIJA OSOBA U VASEM ZIVOTU (i zasto?)

40. OSOBINE KOJE NAJVISE CENITE KOD LJUDI

41. OSOBINE KOJE NE MOZETE DA PODNESETE KOD LJUDI

42. VASE NAJBOLJE 3 OSOBINE

43. VASE NAJGORE 3 OSOBINE

42. OPISITE SEBE U 5 RECI (5 ZA KARAKTER I 5 FIZICKI IZGLED)

43. NAJGORA (naj-blamantnija?) STVAR KOJU STE URADILI

44. NAJBOLJA STVAR KOJU STE URADILI TJ. NA STA STE NAJVISE PONOSNI

45. KADA STE PRVI PUT OKUSILI OTROV (sa koliko godina)?

46. KADA STE POSLEDNJI PUT OKUSILI OTROV

47. DA LI STE IKADA BILI ZALJUBLJENI

48. NAJGLUPLJA STVAR KOJU STE, OVE GODINE, URADILI

49. GDE STE BILI ZA PROSLU NOVU?

50. GDE STE BILI 5. OKTOBRA?

51. GDE STE BILI ZA POSLEDNJI RODJENDAN?

52. GDE BISTE VOLELI DA BUDETE ZA OVU NOVU?

53. IDEALAN LETNJI ODMOR

54. KOGA BISTE POVELI SA SOBOM NA IDEALAN ODMOR

55. NAJVECA ZELJA

56. NAJTEZA STVAR KOJU STE URADILI

57. NAJVAZNIJI DOGADJAJI U ZIVOTU

58. NAJTUZNIJI DOGADJAJI U ZIVOTU

59. STA VAS CINI NAJSRECNIJIM

60. STA VAS NAJLAKSE I NAJVISE RASTUZI

61. NEOSTVARENA ZELJA

62. 3 VELIKA PLANA ILI ZELJE KOJE ZELITE DA OSTVARITE

63. DA LI VOZITE (STA)

64. KAKAV STE VOZAC

64. OMILJENI SPORT (KOJIM SE BAVITE ILI KOJI PRATITE)

65. HOROSKOPSKI ZNAK I PODZNAK

66. STA STE U KINESKOM HOROSKOPU

67. S KOJIM ZNAKOM (OBICAN HOROSKOP) SE NAJBOLJE SLAZETE

68. STA VAS NAJVISE INSPIRISE

69. KADA STE POSLEDNJI PUT PLAKALI, I ZASTO

70. KADA STE POSLEDNJI PUT BILI BESNI, I ZASTO

71. OMILJENE UZRECICE

72. OMILJENE PSOVKE

73. OMILJEN NACIN KOMUNIKACIJE

74. OMILJENO MESTO ZA IZLASKE

75. OMILJENI DAN TJ. NOC ZA IZLASKE

76. KADA STE SE POSLEDNJI PUT NAPILI I OD CEGA

77. KADA STE SE PRVI PUT ZALJUBILI I U KOGA

78. KADA STE SE POSLEDNJI PUT ZALJUBILI

79. KADA STE POSLEDNJI PUT BILI OSTAVLJENI, I KADA STE VI OSTAVILI NEKOGA

80. KADA OBICNO USTAJETE UJUTRO

81. STA STE RADILI DANAS, OPISITE SVOJ DAN

82. KAFA ILI CAJ

83. DA LI STE SE OKUSALI U NEKOM “EXTREME” SPORTU, A AKO NE, STA BISTE VOLELI DA PROBATE

84. DA LI IMATE (FIZICKI) TIP ZENE/MUSKARCA NA KOJI SE POSEBNO LOZITE

85. 5 OSOBINA KOJE TREBA DA IMA COVEK/ZENA VASEG ZIVOTA

86. IDEALAN PRVI “DEJT” TJ. SASTANAK BIO BI:

87. ZA RODJENDAN BISTE VOLELI DA DOBIJETE:

88. ZA RODJENDAN BISTE NAJBOLJEM PRIJATELJU POKLONILI:

89. POSLEDNJI POKLON KOJI STE DALI:

90. POSLEDNJI POKLON KOJI STE DOBILI:

91. OMILJENA TV SERIJA

92. OMILJEN STRIP

93. TV KANAL KOJI NAJVISE GLEDATE

94. RADIO STANICA KOJU NAJVISE SLUSATE

95. DEO TELA (SVOG) KOJI VAM JE NAJLEPSI

96. DEO TELA (SVOG) KOJI BISTE PROMENILI

97. DEO TELA (PRIPADNIKA SUPROTNOG POLA) KOJI VAM JE NAJ…NJAM

98. DA LI VAS JE, I KADA, NEKO POLJUBIO TAKO DA VAM SE DESI VATROMET U SRCU?

99. KAKAV VAM JE PLAN ZA SUTRA

100. DA LI SE I VI OSECATE KAO DA IMATE 10 GODINA, ODGOVARAJUCI NA OVA PITANJA?

Luna

Post by Luna »

uhh...pa zar je spomenar imao toliko pitanja?
puno majke mi....
ne znam...mozda da neka izbacis ili generalizujes?
M4j4

Post by M4j4 »

Auuu,Katarina! hehe,previse breee....a i suvise su nebitna i suvise decija...smanji,ubaci nesto dublje i bitnije...sa 20 pitanja mozes upoznati osobu relativno dobro,ali sta ti o meni govori top 5 bendova koje slusam?
Ma daaaj...
Uostalom,ko voli,nek izvoli,ali bez mene ovde. Izvinjavam se na neucescu 8)
Image
oxo

Re: LEKSIKON!

Post by oxo »

evo ja cu,dosadno mi je ^^

loshmi :)

beograd

student (prva godina vec par godina) :-D

zanimanje... :roll:

bice uskoro(nashao sam pravu josh samo da je ubedim da se uda za mene) :D

pas(pit bul)

boja zuta :roll:

biljka ganja :D

......

hrana mcdonnalds

ne znam bash da kuvam,ali zato przim :)

mesto u kuci-wc (uspomene neke... :) )

tarantinovi filmovi

sve u vezi muzike se uglavnom tice elektronske muzike,a najbolji koncert(zurka) hm...
exit 01 (skoro svako vece na dj stage-u i afteri u aquariusu)

novac vishe ni ne troshim(zato shto nemam) :)

stounsi ofc

najvaznija osoba moja (od juce bivsha :( ) cura

cista 5-ica i za karakter i za fizicki izgled :D

nishta posebno pametno nisam uradio a bedak mi je zbog mnogo stvari...

okusio otrov,hm,ako mislish na dop u drugoj godini srednje

poslednji put 1. maja

uf..... :D

47. da i josh sam zaljubljen (ali nesrecno :( )

48. tek cu da uradim (i to veceras :evil: )

49. na trgu :?

50. na ulici (ako mislish na 5. oktobar 2000)

51. u gradu

53. kenija

54.nju

63.vozim reno clio 2 -najbolji auto

64.pravi

64(opet?!) fudbal

65.blizanac

68.dop :/

70.stalno sam besan

79.pre dva dana,ali tu se ne zna ko je koga ostavio
:?

80. nekad u 7 nekad u 15

81.ceo dan sam spavao

82.caj

84.samo da su crne

89.neku narukvicu za godishnjicu

90.hrcka

91.homicide

92.mr. no

93.discovery

94.samo u kolima slusham radio,ni jednu stanicu posebno

95.stomak :D

97.ramena :)

98.aha

99.bolje da ne znash :D

100. ne,cak je bilo zanimljivno
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Napisao sam dio i pravo se umorio. Nastavicu drugi put...

Vlado M. - mislim imam kompletno prezime ali jebes prezime.

Rodjen 25.12.1979. godine kao vrlo mlad covjek u Sarajevu.

Pale, ne bih to nikome pozelio.

VSS.

Zavrsio sam ekonomski fakultet, pojma nemam zasto, sad radim kao broker u rijetkim trenucima kad nisam na bolovanju (a to znam zasto - zbog para)...

Bracno stanje - nikad ozenjen, pretpostavljam sa velikim stepenom vjerovatnoce da nemam djecu.

Nekad sam imao macka. Sad imam zute mrave u velikom broju i nikako ne mogu da ih istjeram. U Bijeljini sam imao mnogo jebenih zohara u sobi.

Jebes omiljenu boju. Nemam omiljenu boju. A ne volim drecave stvari.

Jebes omiljenu biljku. Nisam neki ljubitelj trave, nikad je nisam forsirao.

Jebes domace i divlje zivotinje. Nikad nisam razmisljao o tome, volim da ih jedem, u svakom slucaju.

Volio bih da budem vrabac. Bio bih prilicno pijan vrabac dlakavog trbuha, non stop bih teturao s grane na granu i to...

Jedem skoro svaku hranu, cak i ponesto od onoga sto sam napravim. Desilo mi se nedavno da sam pronasao virsle u serpi na elektricnom kad sam se probudio. Bio sam prilicno ganut - pazi kako se sestra sjetila da mi pripremi dorucak. Sjeo i jeo ih, cudeci se losem ukusu... Kasnije provalim da sam ih ipak trebao prethodno skuvati.

Kuvam. Specijalitet su mi kuvana jaja. Osim toga, sjajno znam da namazem dzem na krisku hljeba. Ponekad napravim kajganu ili supu iz kese. Dobro podgrijavam pasulj i gulas iz konzerve.

Pivo. U posljednje vrijeme pijem Niksicko, iako ne bjezim i od Rogonje. Jako mi je zao sto je Sarajevsko palo na niske grane i sto su Nektar sjebali. Inace, kod piva akcenat stavljam na kolicinu u odnosu na kvalitet, npr. Karlovacko je sjajno pivo, ali kad vidim flasicu od 0,25 l, totalno se demoralisem i to. Sta je to ?! Jebene kapi za oci... Pijem povremeno i sok od jabuke ili narandze. Pijem mlijeko svakog jutra. Zestinu izbjegavam zbog jetre, mada prilicno neuspjesno... Bojkotujem americka coca-cola-sranja.

Od povrca - grozdje definitivno. Pohovane paprike i tikvice su mi najdraze voce. I toliko o zdravoj hrani.

Imam neku malu sobu sa TV-om i Dvd-ijem i gomilom knjiga na policama i radijatorom i krevetom. Okej je, svidja mi se. Volim i WC, narocito u pojedinim delikatnim situacijama.

Kafe bar Bagzi. Svidja mi se i krov dvorane na Palama, velicanstvenog zdanja koje treba da prima 4.000 gledalaca kada se zavrsi (blistavi umovi ga prave u mjestu sa 20.000 stanovnika). Gore se bas lijepo stondira kad je toplo jebeno vece, dovoljno si blizu Miljacke da je cujes i dovoljno visoko da ne osjetis miris... Volim i kosarkaski teren na Koranu.

Najvise volim da lezim uz dobru muziku i dobro drustvo. Volim i da igram basket, kad vec napustim horizontalu. Nekad se dobro osjecam za kompom, u drustvu Worda.

Ne znam. Kusturica je nekad odlican, nekad siluje. Volim YU i SCG kinematografiju u svakom slucaju... Nekad sam se lozio na Planetu Majmuna. Najvise puta sam gledao Foresta. Gledao sam i neke filmove na krizama (tada se rasplacem) i oni su me najvise potresli, npr. Ljubav od Roman-a Zuravskog, iako je vjerovatno rijec o osrednjem filmu. Petparacke price je gotivan film.

Ne znam.

Ne znam.

Knjizevnost.

Autostoperski vodic. Zivotinjska farma i 1984. Galeb Dzonatan Livingston. Stepski vuk na trenutke. Tanka crvena linija i jos par james-ovih knjiga kojih se trenutno ne mogu sjetiti.

Pored krevete najcesce imam samo praznu flasu piva, ili heroinski pribor (ne trenutno). I daljinski. Mozda poneku stidnu dlacicu, a knjige ni za lijeka.

Blockout, EKV, Bjesovi, Metallica, Sepultura, Soulfly, Biohazard, Korn.

1. Blockout; 1. EKV; 1. Bjesovi; 1. Metallica; 1. Sepultura; 1. Soulfly; 1. Biohazard; 1. Korn.

Koncert Biohazarda 1997. god. u BGD, posljednja dva dana rock stage-a na Exit-u '02..

Ne mogu sebi oprostiti over dva dana prije koncerta Soulfly u Beogradu, kad sam gluvario na intezivi u Kasindolu, sa kateterom u penisu kao jedinim drustvom i kricima umirucih baba, kao jedinom muzikom.

Pozvao bih gomilu ljudi, vjerovatno niko od njih ne bi bio umjetnik. To su uglavnom uobrazeni supci kojim ni slucajno ne smijes reci da ti se neko njihovo dostignuce ne svidja i tako ih smrtno uvrijediti. Ne bi bilo ni sportista, ni politicara ni profesora ni japija... To bi bila moja sadasnja raja, bar bivsih prijatelja i djevojaka i neki ljudi sa foruma.

Jebes omiljeni dio garderobe.

Najvise trosim na dop, oko 97,6 %. Ostatak otpada na alkohol i kladionicu. Bravo ja.

Stonsi.

Jebes Garfilda i Snupija. Alan Ford od virtuelnih likova.

Ne znam. Mrzim jutra. Najcesce se budim sjeban, bio mamuran, iskriziran ili ne.
palefaced

Re: LEKSIKON!

Post by palefaced »

KatarinaS wrote:
BEJZIK INFO iliti LICNI PODACI

1. IME ILI NICK - ilija, prezime bi vec bilo printimno iznositi

2. DATUM RODJENJA - 09/30/72

3. PREBIVALISTE - usa, baltimore MD

4. SKOLSKA SPREMA (ili mozda ne?) - srednja skola ni za kurac, prosvjetna (saradnik u nastavi /znaci cak ni jebeni ucitelj koji bi djecu ucio tablicu mnozenja :-D/ mi je zvanicno zanimanje)

5. TRENUTNO ZANIMANJE (skola ili profesija ili sl.) - konobar; idem u nazovi skolu (posto se kod amera sve gdje provodis duze od 15 minuta uceci ili kvalificirajuci se za nesto naziva skola) za ispolagati sve kategorije pa biti nakon toga truck driver koji ce po roadhous-ima za novac rusiti ruke sa pijanim i krezavim rednecks-ima, piti tekilu i slusati country u istima i kao nekakav bonus - jebati raznobojne autostoperke nazad u kabini diljem sjevernoamerickoga kontinenta.

6. BRACNO STANJE & DECHICA
- sretno neudat, bez djece da mi dosadjuju i kradu novac iz dzepa pijanome

PA ONDA... OBAVEZNA LEXICONSKA PITANJA:

7. KUCNI LJUBIMCI - 11 macki, 5 muskih i 6 zenskih. sve sterilizirane, prekasno kao sto se da videti iz prilozenoga

8. OMILJENA BOJA - daltonist sam

9. OMILJENA BILJKA - nikad razmisljao o tome, vjerojatno nesto nezahtjevno sto raste samo od sebe o cemu se ne moras brinuti... recimo neki kaktus... tj kad smo kod kaktusa onda spojimo ugodno i korisno, znaci pejotl.
evo skolski primjer kako mozak narkomana funkcionira. :-D

10. OMILJENA DOMACA ZIVOTINJA - moj susjed tomi

11. OMILJENA DIVLJA ZIVOTINJA - moj susjed preko puta kojem ne znam ime, ogromni construction worker debela vrata koji po cijeli dan urlice po ulici zovuci svoje dijete da dodje kuci da ga razbije jer je nesto ujebalo

12. KOJA BISTE ZIVOTINJA VOLELI DA BUDETE - konj, posto vec imamo slicne dimenzije spolovila pa kontam da bih se lako snasao u toj novoj ulozi:-D
u stvari, jos bolje, kentaur (onda mi ostanu i ruke :-d)

13. OMILJENA HRANA - sve sto krvari

14. DA LI KUVATE I STA NAJBOLJE KUVATE - znam kuvati malo bolje nego vecina muskaraca jer sam silom prilika naucio ali ipak sam vise baziran na gril nego na sporet a najbolje sto znam pripremiti je toprak

14. OMILJENO PICE - posavska sljivovica moga djeda koju je pekao na selu ali kao zgodna supstitucija dobrododje i absinth ili mescal

15. OMILJENO VOCE I POVRCE - nemam omiljeno, povrce posmatram iskjlucivo kao prilog uz meso i manje-vise svejedno mi je kakav je. eventualno paradajz.
a voce... hm, recimo dinja (ako i to otpada pod voce posto mi nekako uvijek ovim smijerom islo: voce - nesto sto raste na drvetu, povrce - nesto sto reste u i na zemlji)

16. OMILJENO MESTO U KUCI - moja soba u kojoj je moj tron sa kojega strogo ali pravedno vladam svojim virtualnim kraljevstvom

17. OMILJENO MESTO NAPOLJU - bar gdje radim (ako se na takvo sto misli)

18. OMILJENA AKTIVNOST (slobodno vreme) - n/a

19. OMILJENI FILM(ovi) - n/a (mrsko mi misliti

20 OMILJENI GLUMAC I GLUMICA - -||-

21. OMILJENI REDITELJ - hm, moguce tarantino... nisam nikada razmisljao o tome, filmove ne vidim kao neku umjetnost nego nesto cime bih prekratio vrijeme napusen

22. OMILJENA UMETNOST - video igre i stripovi :-D

23. OMILJENE KNJIGE - otprilike sto je vlado nabrojao (orwel, galeb dzonatan livingston, herman hesse... a dodao bih jos i zene, bludni sin, zeabiljeske staroga pokvarenjaka... ma sve knjige od bukovskoga otprilike kojemu imam najvise i zahavaliti sto sam odrastao u jednu ovako komlpeksno-perfektnu i nadasve izrazito zdravu licnost ispravne precepcije realnosti koja me okruzuje... a i veliki sam ljubitelj sf-a, znaci asimov, clark, frank herbertl, roger zelazny, ursula k le guin, gene wolfe... itd, pozaboravljao sam vise)

24. KNJIGA KOJA VAM JE PORED KREVETA - knjige sam citao u krevetu prije nego cu postati narkoman, sada kada lezim u krevetu ili drkam ili igram video igre (ili jebem kada ne lzeim sam :-D).
inace imam kraj kreveta bibliju... moja stara mi ju je stavila u ormaric ne gubeci nadu da cu je jednom (po njenome) i sa razumjevanjem procitati

25. BENDOVI/ALBUMI KOJE NAJVISE SLUSATE POSLEDNJIH DANA - nemoguce odgovoriti posto ne slusam bendove i albume nego si ukljucim winamp pa iz fascikli si nakrkam najnevjerojatnije spojeve muzike i slusam kako sta dolazi na red

26. TOP 5 BENDOVA - nick cave and the bad seeds, haustor, ekv, stan ridgeway (nije bend ali jebi ga), captain beefheart (takodjer nije bend ali sta da se radi)
/dodatak - ovo oko bednova nije stoprocentno sigurno bas da mi ovako ide lista ali fakat mi mrsko sada lupati glavu koji bend vise volim od kojega jr cesto moram porediti kruske i jabuke i radi se o nijansama... pitanje je poprilicno blentavo, bez ljutnje.

27. 3-5 ALBUMA KOJE NIKADA NE BISTE PRODALI - ne posjedujem albume

28. NAJBOLJI KONCERT KOJI STE GLEDALI - dvoumim se izmedju koncerta pink floyd-a na hockhenheimring-u sa promocije albuma pulse jer je bilo jebeno dobro (posto sam bio na tripu :D) i izmedju koncerta nick cave-a u koelnu gdje sam istinski uzivao zdravo pijan bez ikakvih droga

29. KONCERT KOJI BI NAVISE VOLELI DA GLEDATE - nijedan, ostario sam da idem po koncertima a i roge vjerojatno imaju veliki utjecaj na to. mrzim kada mi ljudi gaze po nogama, guraju me i smrde na znoj oko mene.
volio bih eventualno jos koji puta odgledati nick cave-a u nekome dobrome klubu... znaci ne nekakva koncertcina na livadi nego onako domacinska atmosfera kada nalakcen na sank cugas pivo i uzivas u muzici

30. 3 OSOBE (zive ili ne) KOJE BISTE POZVALI NA SVOJ “DINNER PARTY”

31. 3 IZMISLJENE OSOBE (iz bilo kog dela, bilo koje umetnosti) KOJE BISTE POZVALI NA SVOJ “DINNER PARTY”

32. OMILJENI DEO GARDEROBE - najvise volim biti gol ali kaznjivo je je jebi ga pa stoga onda kozne hlace koje uvijek nosim bez gaca... tako mi udobnije. :-D

33. NA STA NAJVISE TROSITE NOVAC - kada sam navucen na dop a kada nisam skoro ni u sta... placam otplatu za kucu, osiguranje za auto, hrana... znaci u neke nazovi normalne stvari jeer fakat ne znam u sta bih drugo trosio kada se ne pucam

34. BITLSI ILI STONSI - kakvo je ovo pitanje na narkomanskome forumu negativaca? glupost

35. GARFILD ILI SNUPI - oba su pederluk teski

36. OMILJENO DOBA DANA - nemam

37. OMILJENO GODISNJE DOBA - nisam razmisljao, moguce jesen jer nije ni prevruce nije ni prehladno a nema sunca dati mamurnome ide u oci

39. NAJVAZNIJA OSOBA U VASEM ZIVOTU (i zasto?) - preintimno

40. OSOBINE KOJE NAJVISE CENITE KOD LJUDI - ne cijenim generalno ljude uopce tako da ne cjenim ni njihove osobine. ako nekoga i cijenim to je skup dosta njegovih karakteristika pa nisam u stanju odgovoriti na ovo pitanje

41. OSOBINE KOJE NE MOZETE DA PODNESETE KOD LJUDI - to sto su ljudi

42. VASE NAJBOLJE 3 OSOBINE - iskren sam (najcesce :-D) posten (takodjer najcesce) i direktan

43. VASE NAJGORE 3 OSOBINE - nemam losih osobina, sav sam u superlativu... fakat mi je zivo cudo kako mi kao jedino logicno ime nnisu dali ime supermen. bice da imam glupe roditelje ili sto je jos vjerojatnije svu inteligenciju koju su i posjedovali apsorbirao sam jos kao spermatozoid iz staroga a nakon toga kao zamtak iz stare pa stoga i jesam ovako inteligentan.
hajde, nije kasno, ispravicu gresku jer bar u usa mozes ime izmjeniti kako ti se kurac digne ocas

42. OPISITE SEBE U 5 RECI (5 ZA KARAKTER I 5 FIZICKI IZGLED) - dosta su tri i jedan veznik: utjelovljenje superlativa i perfekcije

43. NAJGORA (naj-blamantnija?) STVAR KOJU STE URADILI - nemam pemtnija posla nego o tome pisati

44. NAJBOLJA STVAR KOJU STE URADILI TJ. NA STA STE NAJVISE PONOSNI - ni na sta... valjda uvijek mislim kako mogu i bolje pa mi se i nekakve velike stvari koje sam uradio u zivotu ne cine toliko znacajnima

45. KADA STE PRVI PUT OKUSILI OTROV (sa koliko godina)? - ne sjecam se tocno, negdje 18-19

46. KADA STE POSLEDNJI PUT OKUSILI OTROV - prije 10-ak dana

47. DA LI STE IKADA BILI ZALJUBLJENI - mislio sam da jesam

48. NAJGLUPLJA STVAR KOJU STE, OVE GODINE, URADILI - nemam pojma

49. GDE STE BILI ZA PROSLU NOVU? 0 kod susjeda

50. GDE STE BILI 5. OKTOBRA? - wtf je peti oktobar?

51. GDE STE BILI ZA POSLEDNJI RODJENDAN? - pekao gril u dvoristu sa prijateljima

52. GDE BISTE VOLELI DA BUDETE ZA OVU NOVU? - nemam pojma, gdje me zovnu vec pa cu onda znati

53. IDEALAN LETNJI ODMOR - na novome zelandu okruzen missicama svih postojecih rasa i nacija koje su tu samo da bi ispunjavale sve moje pa i najperverznije zelje

54. KOGA BISTE POVELI SA SOBOM NA IDEALAN ODMOR - gore opisah

55. NAJVECA ZELJA - nemam je, jedna ostvarena zelja uvijek radja dvije neostvarene. bar kod mene

56. NAJTEZA STVAR KOJU STE URADILI - ne znam

57. NAJVAZNIJI DOGADJAJI U ZIVOTU - preintimno

58. NAJTUZNIJI DOGADJAJI U ZIVOTU - preintimno

59. STA VAS CINI NAJSRECNIJIM - dop

60. STA VAS NAJLAKSE I NAJVISE RASTUZI - kriza :-D

61. NEOSTVARENA ZELJA - puno njih

62. 3 VELIKA PLANA ILI ZELJE KOJE ZELITE DA OSTVARITE - previse za pisati

63. DA LI VOZITE (STA) - ford thunderbird

64. KAKAV STE VOZAC - dobar, nemam poena u vozackoj

64. OMILJENI SPORT (KOJIM SE BAVITE ILI KOJI PRATITE) - n.a

65. HOROSKOPSKI ZNAK I PODZNAK - vaga, kurca ne kuzim sta je taj jebeni podznak kojega svi pominju

66. STA STE U KINESKOM HOROSKOPU - pacov ja mislim

67. S KOJIM ZNAKOM (OBICAN HOROSKOP) SE NAJBOLJE SLAZETE - ne vjerujem u horoskope

68. STA VAS NAJVISE INSPIRISE - nista

69. KADA STE POSLEDNJI PUT PLAKALI, I ZASTO - preintimno

70. KADA STE POSLEDNJI PUT BILI BESNI, I ZASTO - kada nas je dok sam sa cimerkom isao upiti cigare u 7/11 autobus ocesao o njeno auto iako se uopce nismo micali... pa mi glupavi crnac dosao srati kako smo mi krivi. da nije dosla murija vjerojatno bih ga i natukao jer sma bas bio bijesan na idiota... inace su mi voazi autobusa jako mrzak soj ljudi i kada postanem predsjednik usa zabranicu zakonom to zanimanje

71. OMILJENE UZRECICE - nemam

72. OMILJENE PSOVKE - hm, psujem kao kcijas ali recimo najmastovitija psovka mi je: obali mi ga po venama

73. OMILJEN NACIN KOMUNIKACIJE - nema omilkjenoga, moze i telefon, mesendzer, uzivo... doduse uzivo mi valjda najbolje pase jer se moze odmah sa rijeci preci i na konkretna djela

74. OMILJENO MESTO ZA IZLASKE - hm, pa bar gdje radim

75. OMILJENI DAN TJ. NOC ZA IZLASKE - svejedno

76. KADA STE SE POSLEDNJI PUT NAPILI I OD CEGA - neki dan meskalom, tj vise sam se napusio ali sam bio porpilicno i pijan

77. KADA STE SE PRVI PUT ZALJUBILI I U KOGA - kao dijete u vrticu u jednu djevojcicu u vrticu :D

78. KADA STE SE POSLEDNJI PUT ZALJUBILI - davno

79. KADA STE POSLEDNJI PUT BILI OSTAVLJENI, I KADA STE VI OSTAVILI NEKOGA - koji kurac uopce postavljas ovakva pitanja? trazis muza pa ti ovo nekakv upitnik ili? :-D

80. KADA OBICNO USTAJETE UJUTRO - ovisi o obavezama... najcesce lijezem ujutro

81. STA STE RADILI DANAS, OPISITE SVOJ DAN - sjedio za racunarom i jos uvijek sjedim posto je kod mene jos uvijek dan

82. KAFA ILI CAJ - dekofeinirana kava

83. DA LI STE SE OKUSALI U NEKOM “EXTREME” SPORTU, A AKO NE, STA BISTE VOLELI DA PROBATE - hm, recimo letjeti zmajem dobro napusen

84. DA LI IMATE (FIZICKI) TIP ZENE/MUSKARCA NA KOJI SE POSEBNO LOZITE - sisate zene

85. 5 OSOBINA KOJE TREBA DA IMA COVEK/ZENA VASEG ZIVOTA - glupa kao kurac kako bih se ja mogao osjecati jako inteligentan uz nju, sisata da me non-stop pali, osrednje dupe koje bi moralo ostati cvrsto tako da mozes pivo na njega odloziti cijeli zivot, bogata nasljednica nekakve multikorporacije, mjesavina svih mogucih rasa kako ne bih si morao lupati glavu kako sam mogao i bolje

86. IDEALAN PRVI “DEJT” TJ. SASTANAK BIO BI - da mi zena dodje u krevet gdje vec lezim gol

87. ZA RODJENDAN BISTE VOLELI DA DOBIJETE - jackpotna lotu

88. ZA RODJENDAN BISTE NAJBOLJEM PRIJATELJU POKLONILI nesto od cega cemo obojica imati koristi :-D

89. POSLEDNJI POKLON KOJI STE DALI - pilulu dopa dzankiju na kojega sam se sazalio jer je umirao sav u krastama i otvorenim ranama od krize na po strita 5 metara od dilera kod kojega sam na uglu kupio

90. POSLEDNJI POKLON KOJI STE DOBILI - zippo upaljac
91. OMILJENA TV SERIJA - lexx

92. OMILJEN STRIP - tesko odgovoriti jer ja sam comic freak... imam kolekciju od preko 1000 stripova. recimo najvise volim citati ediciju eleseworlds kada superjunacima zamjene njihove karakteristicne uloge u paralelnim univerzumima pa su idalje ti isti superjunaci ali totalno drugacija je pozadina price koja je dovela do toga.

93. TV KANAL KOJI NAJVISE GLEDATE - imam ih nekoliko koje odjednako volim i da ih ima na redovitoj televiziji ne bih ni imao satelit, to su:
animal planet, discovery chanell, cartoon network, sf chanell i muzicki progarmi. tj nije bas da ijedan gledam pazljivo osim u iznimnim situaccijama... nego posto mi je tv tu lijevo od mene mahom sjedim za racunarom a ltimicno pratim nesto na tv

94. RADIO STANICA KOJU NAJVISE SLUSATE - samo u autu slusam radio

95. DEO TELA (SVOG) KOJI VAM JE NAJLEPSI - kita

96. DEO TELA (SVOG) KOJI BISTE PROMENILI - nijedan

97. DEO TELA (PRIPADNIKA SUPROTNOG POLA) KOJI VAM JE NAJ…NJAM - nisam citao pravila foruma pa ne znam smijem li to bas reci... a prenemagati se ne volimi

98. DA LI VAS JE, I KADA, NEKO POLJUBIO TAKO DA VAM SE DESI VATROMET U SRCU? - moguce, mahom me ljube totalno pijanoga pa se ne sjecam

99. KAKAV VAM JE PLAN ZA SUTRA - nemam plana

100. DA LI SE I VI OSECATE KAO DA IMATE 10 GODINA, ODGOVARAJUCI NA OVA PITANJA?
- ja se uvijek osjecam kao da imam 10 godina

i am what i am and what will be will be
Luna

Post by Luna »

ja kontam da ce mi uzeti 10godina da odgovorim na sva. :-D
uhh...mozda da je u tabeli nekoj....ne znam....
ideja je super-podrzavam je. Ali mozda smo neka pitanja zajedno/konstruktivno smisliti-pa da ima neke fajde i za oporavak. Znas.,..u tom folu pri kraju. Jer pricanje, pisanje i razmisljanje o oporavku i zivotu bez droge...pomaze.
Pa sta ja znam...ako mozes da dodas nesto tako-tj zamjenis sa nekim od pitanja,.
npr da li jos uvijek konzumirate drogu>/ koju? vas drug of choice? Da li zelite zivot bez droge? Kako to zamisljate.?
Komuna-da ili ne? I sl....samo ideja...
a moze i biti lexikon2. :wink:
Locked