evo i mene:)
Moderator: sanela
evo i mene:)
Ima li nekoga sada ovdje online?
Romanijo,goro od junaka,koja pamtis Starinu Novaka....
Re: evo i mene:)
"mescini" nema nikoga,a bas sam malo htio da se hvalim kako sam se skino "na suvo"ali nemam kome:(Bice valjda neko dok sam online.da vam dam recept svima vama koji ste satro u problemima i ne znate kako se lijeciti,a ustvari ne zelite jer niste rascistili sami sa sobom,u glavi!!!
de se malo pohvali aj
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
@ rođak, vidim da si novi, pa ću te samo upozoriti. Ovo je forum za podršku u oporavku, a ne mjesto na koje ćeš doći da se hvališ svojim "postignućima" i da provociraš druge.
Dalje, ako nemaš šta da napišeš što bi nekom olakšalo situaciju u kojoj se nalazi, a ja sam sigurna da ovdje niko ne piše iz hira, onda bih ti predložila da samo čitaš.
I jedan post sam ti obrisala u kojem si davao savjet da se antabus stavi u hranu. Antabus je lijek koji se ne smije davati bez znanja pacijenta, te u skladu s tim se ne stavlja u hranu. Znači, ako želiš neome napisati savjet, onda dobro razmisli o onome što pišeš.
Pozdrav i dobrodošao
Ovo gore navedeno nije napad na tebe, nego smjernice kojih se treba pridržavati svako ko se odluči pisati na ovom forumu.
I možda, ne bi bilo loše da nešto više napišeš o sebi, da se predstaviš...
Dalje, ako nemaš šta da napišeš što bi nekom olakšalo situaciju u kojoj se nalazi, a ja sam sigurna da ovdje niko ne piše iz hira, onda bih ti predložila da samo čitaš.
I jedan post sam ti obrisala u kojem si davao savjet da se antabus stavi u hranu. Antabus je lijek koji se ne smije davati bez znanja pacijenta, te u skladu s tim se ne stavlja u hranu. Znači, ako želiš neome napisati savjet, onda dobro razmisli o onome što pišeš.
Pozdrav i dobrodošao

I možda, ne bi bilo loše da nešto više napišeš o sebi, da se predstaviš...
draga Sanela,pa ni ja ne pisem iz hira,prosao sam sve ovo o cemu pisu i ostali.samo sto sam ja rasacitio sa sobom u glavi,i bez bilo kakvih medikamenata,nista trole,nista met,,i pogotovo ne samo jos ovaj put da skinem zikru,,nego na suvo,i muski,tako da imam valjda pravo malo da se pohvalim:)) Mogu li ja da budem da budem srecan i ponosan i da se hvalim?? p.s.ovo zadnje je zvucalo ka da sam Zeljko Joksimovic: ha ha ha ha
a sto se tice ovoga da se prestavim to stvarno ne zelim.iz nekih mojih privatnih razloga,jer vjerujem da ima mnogo ljudi koji bi me mozda prepoznali i ne bi ispavno sagledali,ili shvatili ono sto ja pisem.Ali samo cu reci ovo.Ja koji sam uvijek imo neogrenicene kolicine dopa,i dan danas im imam pristup kad god to pozelim,svukao sam se kao poskok u proljece:)tako da mi niko,ali bas niko na svcijetu nemoze pricati kako mu je frka i kako mu je tesko i tako te folove.Samo covjek mora biti jak,mora biti kao stijena i sve je ok.Jedina stvar koja ne pomaze,sli provjereno ne pomaze su AN jer je tu bar 30% onih koji se samo prikazuju tu iz nekih svojih razloga i jedva cekaju da navataju jos nekoga ko je labilan da se skupa rokaju.To je moje misljenje,Ako nekoga stvarno zanima kako se to postize i kako se opet staje na svoje noge i postaje zdrav,slobodno neka pita!
ama nije ti sanela predlozila da das podatke iz licne karte...
nego, recimo - gudro sam se 15 godina, pa sam sada strejt 7, i buduci da smatram da sam se neopozivo skinuo, pozeleo sam da vama pacerima objasnim kako... ili - posle nekoliko meseci provedenih na dopu, evo strejt sam vec dve nedelje i mislim da sam resio sve svoje probleme s heroinom zato sto sam sebi cvrsto rekao - necu nikad vise, sve je to u glavi ovo ono...
kapiras?
nego, recimo - gudro sam se 15 godina, pa sam sada strejt 7, i buduci da smatram da sam se neopozivo skinuo, pozeleo sam da vama pacerima objasnim kako... ili - posle nekoliko meseci provedenih na dopu, evo strejt sam vec dve nedelje i mislim da sam resio sve svoje probleme s heroinom zato sto sam sebi cvrsto rekao - necu nikad vise, sve je to u glavi ovo ono...
kapiras?
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
Ajd Rodjace daj taj recept, ev ja sam recimo rascistila sa sobom da necu vise uzimat... Pa ajd napisi kako to ide kod tebe jbga, da se ne zajebajem sa tramalima i smirilicama, da i ja to muski proguram 

..cega,dana?!zeleni wrote:ama nije ti sanela predlozila da das podatke iz licne karte...
nego, recimo - gudro sam se 15 godina, pa sam sada strejt 7

nije sramota pasti,sramota je ne ustati..
nemoj, bre, edy, tako s nipodastavanjem. pa cujes da se skinuo covek, raskrstio s dopom vo vjeki vjekova, i to muski... daj da cujemo taj recept...edy wrote:..cega,dana?!zeleni wrote:ama nije ti sanela predlozila da das podatke iz licne karte...
nego, recimo - gudro sam se 15 godina, pa sam sada strejt 7
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima