Šta najviše volite

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
nanii

Šta najviše volite

Post by nanii »

Evo sad mi pade na pamet kao omaž temi:"šta najviše mrzite". Pošto ja stvarno ne mrzim nikog i ništa,lakše mi je napisati šta volim. Kažu da narkomani nemaju osjećanja,ali ja baš i ne mislim tako,jesu,naše emocije potpuno iskrivljene i prioritet je da se spucamo pa poslije dolazi ljubav i sve ostalo,ali ja mislim da ljubavi ipak ima.
Pa eto ako želite napišite šta najviše volite,šta vam daje snagu ili pruža nadu...........
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
teodora4

Re: Šta najviše volite

Post by teodora4 »

aaa nanii super tema! ni ja ne mrzim. posto moram da uspavam decu uskoro, kratko cu ti samo reci sta mi je ulepsalo dan, pa to spada pod stvari koje volim?mislim, sada kada bih pocela da nabrajam...i super bi bilo da pisemo tako, neko desavanje, nesto sto smo uradili dobro, ili sto volimo cesto da radimo, da ne bude samo neka mala lista lepih stvari, jer to bi se oteegloooo :D
dakle, danas sam posle duugoo vremena zalivala travu u dvoristu kod tate, sto sam kao mala satima radila :) opet sam osetila isto sto i tada, mozda jer mokra zemlja mirise isto i dalje :D ... zasadila sam ruzu i 16 kana... nisam bas neki bastovan, prvi put to radim ali, svidja mi se!!!ipak, ne planiram leto da provedem u dvoristu tako da, ne sadim vise nista ove godine...

ali, mozda ipak jedan mali spisak stvari... volim skakanje po krevetu uz muziku (mada ne smem jako kao pre :P ), volim da setam po Adi kada je hladno, volim da se satima vozim po gradu, kafu, knjige i pisanje, mnogo volim solje i kutije (posebno metalne)... pisi!!!
demijan

Post by demijan »

Volim harmoniju,lepe i pristojne odnose sa ljudima,da se problemi resavaju diplomatski a ne nasiljem,volim da mi bude cisto i uredno u mom zivotnom okruzenju,volim dobru hranu i umereno da jedem naravno i volim da vidim lepu zenu i da osetim miris njene kose...
Sve dok si mek, drugima će biti ugodno gaziti po tebi...

Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
sanela

Post by sanela »

demijan wrote:Volim harmoniju,lepe i pristojne odnose sa ljudima,da se problemi resavaju diplomatski a ne nasiljem,volim da mi bude cisto i uredno u mom zivotnom okruzenju,volim dobru hranu i umereno da jedem naravno i volim da vidim lepu zenu i da osetim miris njene kose...
Prava Vaga :D
Post Reply