2 god sam uzimala na crno sub (samo i isključivo to,prije toga dop al sve je više ostalo na jednom mjesečno i nakon god dana stalo-nikad imala krizu..u međuvremenu sam išla po partyima-zna se kak to ide sve dok frend nije počeo uzimat subove kao terapiju i ja se pametna navukla na to-IZ ZAJEBANCIJE :axe: ),više-manje svakodnevno i prije otprilike 4 mj odlučila otić u centar za izvanbolničko liječenje u dubravu.zapravo jedino što me sprječavalo da to prije napravim ,je bila moja doktorica jer zna moje roditelje koji također kod nje dolaze i bilo me strah da im ne kaže..
znači stvar je ovakva,to ne zna nitko osim tog mog "frenda" s kojim više i rijetko da se viđam jer je samo on moja jedina veza sa takvim društvom ,ostatak ekipe nema veze sa time..Najgore od sveg mi je što imam dečka koji me voli najviše na svijetu a ja mu iza leđa otkako smo u vezi radim sranja i ne zna za to uopće

Kad sam prvi put došla kod doktorice u dubravu,rekla mi je da bi trebala stagnirat na istoj dozi barem 3mj-god dana.to mi je još bilo prihvatljivo.da bi nakon 2 i pol mj rekla da ne razmišljam o skidanju jer treba proć barem godina do dvije!ja toliko ne želim i ne mogu izdržat

MOLIM VAS ako netko ima iskustva da mi pomogne,puno bi mi značilo . HVALA na odvojenom vremenu