Znači jednog dana bi htjela imati obitelj, bebu, sve ono što po meni normalni ljudi žele.
Ali naravno, ne bih htjela roditi jednoroga, sirenu ili kerbera zato jer sam se drogirala.
Znanima me sve-šta, kako i koliko nekadašnja navučenost na opijate tipa heroin i metadon i brdo tableta, te uzimanje svih droga većinom prije i tijekom toga može utjecati na bebu.
Koliko trebam biti čista da bi sve bilo sigurno?
Mada znam za dva slučaja gdje su oba roditelja ovisnici- obe cure su zanijele dok su bile navučene, jedna se skinula tijekom prva dva mjeseca trudnoće, a druga je bila na gramu dnevno - njoj je trudnoću kontrolirao ginekolog i tako joj preporučio jer je kao šok i opasnost za dijete da majka zapadne u bilo kakvu krizu. I oba djeteta su savršeno zdrava.
A znamo nažalost za masu slučajeva gdje se djeca rode bolesna kod roditelja koju riječ droga nisu ni čuli.
Predpostavljam da je kod svakoga individualno, ali me ova tema baš duže vremena zanima.
Uzmimo u obzir da sam zdrava, nemam nikakvu blest ni smetnje u organizmu (osim povremenog mankija, ali jbg

Ajde pišite...
I da, očekujem odgovore sa medicinskog gledišta-stručne od Voye!

Pozdrav,
Ana