BEZ PREPUCAVANJA

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

Post Reply
MEDENI24

BEZ PREPUCAVANJA

Post by MEDENI24 »

Evo i moj 'ulazak'u ovaj forum!Vec vise od god.dana pratim ga,citam,ucim,slusam....e ljudi u vrijeme jedne krize kad sam bio na granici.......on me izvuko na nacin da sam onakav lud riknuo od smjeha kolko su neke price,istinite,ali tragikomicne do bola....za pocetak samo jedna stvar,ok predstavit cu se i opisati svoje probleme i zasto sam poceo i pisati,ALI ZASTO???????ZASTO toliko prepucavanja i ono tipa'ma nemas ti pojma slusaj sto ti doktor kaze(pri tom mislim na ono kad sam sebe prozove doktorom...),i nekih al stvarno besmislenih pitanja....Krene se s jednom temom a ta pak zavrsi aj aj aj......na 105oj,samo zbog toga sto neko tvrdi jedno i ne zeli promjeniti stav samo iz razloga sto bi se pokazalo da je u krivu....
PRIMJER???Evo,ja sam se navuko na 350-400 mg apaurinceka....vezano uz benzo i sl.teme mnogi su misljenja i to tvrdog kako je to nemoguce,kako je to prakticki nikakva kriza a osobno znam par ljudi koji su se skinuli s dopa al supstitucija im je komb.alk.i pilseva.....i sad kad se pokusavaju skinuti.....isto ko i ja kazu da je dop goli k.....naspram ove krize,pritom ne umanjujuci krizu od dopa nego samo zele reci koliko su se sjebali i zaglavili.....AL nade se njih par koji ih skinu za tjedan dana samo tako i bla bla bla....
Sad sam na subu,puno gluposti citam i o tom,zaista,DA SVI SMO MI DRUGACIJI,ali opet toliko teorija i jednostavno gluposti,koje zavrse prepucavanjem jer se javi neko 'ko ne trkelja sranja i taj jos ispadne kao 'PAMETNJAKOVIĆ' a covjek od rjeci do rjeci govori OK i zeli pomoci,kako onome koji je postavio odr.pitanje tako i siiiiiiroooookoj masi ljudi koji ovaj forum prate 'pasivno'(do sad i ja).Evo ovo je moj ne bas najbolji ulazak medu aktivne forumase,stvarno dobro je ovo mjesto,samo apeliram na one sto vole baratati strucnim izrazima a zapravo nikako nisu pomogli.....da se suzdrze malo.....i kolko god je moguce...obracati se sirokoj narodnoj masi rjecnikom laika jer ovo cita,vjerujte mi,masa suovisnika koji neznaju 'razliku izmedu tricikla i SSRIa'i boli ih ona stvar,al zele pomoci ovisniku a NEZNA kako....Sad sam i ja nasro brdo toga,a i gluposti sto i nije najpametnije s obzirom da sam ovdje prvi put,al zapravo probijam led jer sam u teskom k..... i fakat mi treba pomoc frendova(nema veze sto su virtualni)al toplinu savjeta i iskrenu pomoc osjetit cu i ovako.......ETO,za prvi put,toliko.....Ifakat,nemoj neko previse zamjeriti....jednom cu o ovome pricati'BILO MI JE PRVI PUT....'pOZDRAV SVIMA KOJI OVO CITAJU I SVIM FORUMASIMA,aktivnim i pasivnim...... :roll:
boki_

Re: BEZ PREPUCAVANJA

Post by boki_ »

a?
hEIL hEIMAt
Voyager

Re: BEZ PREPUCAVANJA

Post by Voyager »

x
Post Reply