PRIMJER???Evo,ja sam se navuko na 350-400 mg apaurinceka....vezano uz benzo i sl.teme mnogi su misljenja i to tvrdog kako je to nemoguce,kako je to prakticki nikakva kriza a osobno znam par ljudi koji su se skinuli s dopa al supstitucija im je komb.alk.i pilseva.....i sad kad se pokusavaju skinuti.....isto ko i ja kazu da je dop goli k.....naspram ove krize,pritom ne umanjujuci krizu od dopa nego samo zele reci koliko su se sjebali i zaglavili.....AL nade se njih par koji ih skinu za tjedan dana samo tako i bla bla bla....
Sad sam na subu,puno gluposti citam i o tom,zaista,DA SVI SMO MI DRUGACIJI,ali opet toliko teorija i jednostavno gluposti,koje zavrse prepucavanjem jer se javi neko 'ko ne trkelja sranja i taj jos ispadne kao 'PAMETNJAKOVIĆ' a covjek od rjeci do rjeci govori OK i zeli pomoci,kako onome koji je postavio odr.pitanje tako i siiiiiiroooookoj masi ljudi koji ovaj forum prate 'pasivno'(do sad i ja).Evo ovo je moj ne bas najbolji ulazak medu aktivne forumase,stvarno dobro je ovo mjesto,samo apeliram na one sto vole baratati strucnim izrazima a zapravo nikako nisu pomogli.....da se suzdrze malo.....i kolko god je moguce...obracati se sirokoj narodnoj masi rjecnikom laika jer ovo cita,vjerujte mi,masa suovisnika koji neznaju 'razliku izmedu tricikla i SSRIa'i boli ih ona stvar,al zele pomoci ovisniku a NEZNA kako....Sad sam i ja nasro brdo toga,a i gluposti sto i nije najpametnije s obzirom da sam ovdje prvi put,al zapravo probijam led jer sam u teskom k..... i fakat mi treba pomoc frendova(nema veze sto su virtualni)al toplinu savjeta i iskrenu pomoc osjetit cu i ovako.......ETO,za prvi put,toliko.....Ifakat,nemoj neko previse zamjeriti....jednom cu o ovome pricati'BILO MI JE PRVI PUT....'pOZDRAV SVIMA KOJI OVO CITAJU I SVIM FORUMASIMA,aktivnim i pasivnim......