Smijem li, molim vas reći neka svoja iskustva vezana za zgrušanu krv? Bez linčovanja i ostalih budalaština? Hvala.
Prirodno sam građena tako da sam vitka, sa definiranim mišićima na kojima su stršale vene.
Debele vene, one meke, ljigave što bježe pod prstom i daju onu tamnu krv, san svakog narkomana. Mogla sam se naći na bilo kojem mjestu, u namračnijem podrumu i po bilo kakvoj hladnoći. Ma ono...

(Morala sam ovo napisati, malo da me želja mine

Ali, kako to obično bude, lagano je već postala frka - počele se povlačiti, a ja sam ih počela sjebavati i prije nego što su se sirotice do kraja razvile.
I onda je bilo svega. Ruke, noge, šake, stopala prste, nekad kapilarčić pokoji i vrat sam koristila. Sve osim prepona i onih baš egzotičnih mjesta tipa iza uha, u dlan, na sljepoočnici itd.
Da pređem na stvar. Znao mi je šut poslije 20-ak neuspjelih traženja "propasti". Tj. u veni sam, ona pišne malo krvi, prestane davat, pukne. I sve tako...
Kada se krv u ganu zajedno sa šutom zgruša,postoje četiri opcije:
1.) Možeš sve to vratiti u kuhalo i dodati još mrvicu limuntosa i vode i opet to skuhati i nadati se da ćeš se ovaj put naći, mada to ne bude "to", ali jebiga, skine krizu.
2.) Možeš to popiti. Odvratno je, ali ono baš gadno - gorko zbog heroina, slatko zbog krvi i kiselo zbog limuntosa. Ali šta ćeš, skine ti krizu pa hajde pobro izbijaj opet pare da odeš na šemu.
3.) Možeš uraditi tzv. "plugging". Znači sadržaj iz gana uštrcati sebi u analni otvor. Naravno, bez igle, ako je fiksirana kao na inzulincu, onda odrežeš vrh. Jako brzo proradi i skine krizu.
4.) Prosuti u WC.
U biti, "štetno"je samo ovo prvo, jer ipak sebi furaš vlastitu prokuhanu krv pomiješanu sa ko zna čime... Ali ko te jarane pita kad si loš a nemaš više.
Ko ima problema sa nalaženjem, neka mjesto za koje predpostavlja da bi se mogla nalaziti neka jadna vena na desetak minuta potopi u vruću vodu, stegne, pumpa i opipa. Znalo se dogoditi da otkriješ neku novu koja će te služiti još koji mjesec, pa si sretniji od djeteta na Božić.
Ako ste se našli, ali u ganu je krv svijetlo crvene boje - ni slučajno ne furaj jer si u arteriji. Ufuraš li crticu, strest će te kao elektrošoker, to mjesto će nabreknuti, zacveniti se i pojavit će se plikovi.
Higjena, sapun, voda, očisti ranicu, jednom koristi gan, maži kremicom - Hparinom.... Naravno ako si u mogućnosti.
Eto.
Topla voda by:
Ana.