GLASANJE

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Banovanje-DA ILI NE???????

Poll ended at Tue Nov 08, 2005 7:55 am

ZA
8
44%
PROTIV
10
56%

Total votes: 18

Luna

GLASANJE

Post by Luna »

:wink:
JA GLASAM ZA DA!!!!!
Ban za one koji su tu radi zajebancije a ne zato sto zele pomoc. Specificnije-za one koji nas podjebavaju(pardon my french), zajebavaju, ismijavaju, vrijedjaju, i zloupotrebljavaju nasu iskrenost protiv nas samih.
To nije u redu. I nije u redu da pustimo da nas neko pljuje....ne mozemo se uvijek ni ludi praviti, Kao sto sam vec rekla, dobro je isprazniti se ponekad....zahvaljuci ovim budalama to nam je bilo omoguceno. Cvijece je cvjetalo medju nama ehehehe....mislim ok. Nema veze,,,,ALi neka granica postoji.
Kritikujete i opominjete nas za svasta nesto....od trave do savjeta do supljiranja-kojim se cesto bavimo.....
a onda ovako nesto ne bude niti izbrisano niti zakljucano niti nista....
Ja sam uvijek fer bila i volila bih kad bi svijet bio malo vise fer....
barem ovaj nas mali svijet......koji smo stvorili sebi. I ne bi nam to trebalo kvariti niti oduzimati.
Pa ovaj nas forum je spas mnogima....uz njegovu pomoc su uspjeli. Mislim da je sve ostalo suvisno.......to sve govori.
Eto...hvala
nadam se da mi ne zamjerate na ovome......Samo sam iskrena i mrzim kad je neko ni kriz ni duzan, okrivljen. Sorry.....cant do it!!!
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Ne.

Banovanje se radi u glavi.
Luna

Post by Luna »

hahah funny
samo sto se ovdje radi o teskim idiotima...pa bi ipak bilo pametnije. Naravno to stoji...slazem se. ALi to nam nece pomoci.....pa sad...
Fanatik

Post by Fanatik »

Ma ja banovanje , kad su mene mogli banovat iz bolnice , onda mogu i ove idiote da banuju koji su tu da nas zajebavaju i koji psuju i koji su tu nakoi koji su tu radi cura i koji su tu radi čumura i sve, sve ,sve.Uglavnom ja sam ZA.
Ramona

Post by Ramona »

I ja sam ZA, kao što već znate :wink:
starkid

Post by starkid »

Ja sam apsolutno protiv!!!

Pa na šta bi to ličilo da nekome zabranite da nešto govori, samo zato što misli drugačije?

Internet po svojoj prirodi nije takav, odnosno, prilično je politički nekorektan, i nikada na Internetu ne možete zabraniti čoveku da radi ono što hoće - primera radi, Igla može da se ponovo registruje i ta "borba" bi mogla ići u nedogled.

Mislim da svako od nas mora da ima dovoljnu širinu da shvati drugu osobu. Ja nisam zavisnik, ali ne mislim da je bilo ko ovde gori od mene samo zato što jeste. Ako mi se neko ne dopada - ja to i kažem i završim priču. Ignorišem.

Ali, baš sam protiv toga da nekoga izbacujete zato što misli drugačije. Na kraju krajeva, moderatori su tu, njihov posao je da uvredljive postove brišu...
Ramona

Post by Ramona »

E ali ne brišu
starkid

Post by starkid »

E to je već drugi problem :rock:
Fanatik

Post by Fanatik »

Banovanje,banovanje i samo banovanje.Jedino tako mozemo smiriti malo neke nervozne.Disciplina se mora znati i poštovati.GLASAM ZA JOSIPA BROZA.
zvrky

Post by zvrky »

Ja glasala ZA
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Locked