Cetvrti dan detoksa (suhog), sinoc, posle dve neprospavane noci, uspeo da uhvatim dva sata sna. I sanjao da je doslo leto, i da sam se ocistio..
...Kako mi je samo taj san podigao depresiju. Taj osecaj (proziven makar na dva sata, i makar samo u snu) da ne moram u groznici da jurim bezim varam i lazem ne bi li na bilo koji nacin podmirio zver, da ne moram misliti kako me ista ta agonija ceka i sutra, i dalje iz dana u dan, nedelje u nedelju do u beskraj --- Taj usnuli osecaj ponovne slobode mi je vratio volju za zivotom (onim pravim zivotom), volju za koju ni svestan bio nisam u kojoj meri sam je izgubio.
Gods Other Devil
Moderator: sanela
- PrincBezHorsa
Gods Other Devil
"There must have been a door there in the wall when I came in"
- PrincBezHorsa
Re: Gods Other Devil
jedno pitanje
imal i neko savet ideju. sta da radim (exept the obvious :finga: :snakeman: )kad se toliko ucrvljam da psiha krene da mi proizvodi simptome apst. zikre, koju sam upravo prelezao
imal i neko savet ideju. sta da radim (exept the obvious :finga: :snakeman: )kad se toliko ucrvljam da psiha krene da mi proizvodi simptome apst. zikre, koju sam upravo prelezao
tad stisni petlju još jače.. to su poslednji trzaji krize.. biče ih verovatno još, al sve slabijeg fiz. i moguće je, još jačeg psih. intenziteta. nemoj sad da padneš!PrincBezHorsa wrote:jedno pitanje
vidiš kakave ti se misli motaju po glavi!? upravo ti vrag sad šapuće u uvo da si najgore prošao i da sad komotno možeš da se počaastiš jer si baš bio jak i odradio celo skidanje kako treba.
ne daj se sad!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
Hajde prince budi princ i budi hrabar -zivot je pred tobom-nemoj odustati od sebe .
Srecno i samo naprijed -mozes ti to.
Srecno i samo naprijed -mozes ti to.
- PrincBezHorsa
Hvala vam na podrsci
Drzim se i dalje, polako ali sigurno pregura se nedelju dana.. Licni rekord u zadnje tri god od kad sam poceo da se bavim ovim sportom.
Brine me sta sad, ne mogu celi zivot ostati u kuci zakljucan.. na Psihoterapiju bi krenuo sledece nedelje, al mnogo bi bio sigurniji kad bih imao i blokatore - da mi kupe malo vremena dok ja uz snagu svoje volje, podrske bliznjih i psiho-terapije ne ojacam....
Drzim se i dalje, polako ali sigurno pregura se nedelju dana.. Licni rekord u zadnje tri god od kad sam poceo da se bavim ovim sportom.
Brine me sta sad, ne mogu celi zivot ostati u kuci zakljucan.. na Psihoterapiju bi krenuo sledece nedelje, al mnogo bi bio sigurniji kad bih imao i blokatore - da mi kupe malo vremena dok ja uz snagu svoje volje, podrske bliznjih i psiho-terapije ne ojacam....
Mislim da je ovo daleko najperfidnija, najprepredenija i najprljavija fora koju nam zavisnost prodaje, a fino zamotana u "želju za oporavkom i napretkom".PrincBezHorsa wrote:Hvala vam na podrsci
Brine me sta sad, ne mogu celi zivot ostati u kuci zakljucan
Mislim da me je u 90 posto neuspešnih skidanja sjebala upravo ta fora da moram da mrdnem, da moram da uradim nešto, da neću da ostanem ceo život zaključan. Istina je da i nećeš, bar ne ako se strpiš još malo. Ima još jedna istina, koliko god se ne uklapala u našu viziju sveta isitnita je i spašava živote:
Svemir se neće srušiti ako ostanemo u kući nekoliko dana duže, ako ne uradimo ništa osim da ne radimo ništa!
Posle toliko godina drogiranja ja sam navikao na nešto što instant rešava bol, tako sam se i skidao, 3 dana - dosta! Nemoj da ti proda ti foru, ostani, kuliraj, ako je zikra prošla sve je OK. NE MORAŠ ništa!
Sjajna fora za psihoterapiju, moramo naći način da radimo na sebi inače prvom prilikom ode sve ponovo u rupu.Ja sam taj rad pronašao u Anonimnima i 12 koraka. Super i za blokove. Meni su lično blokatori (mislim na antaxon, a ne an subove i sranja koja imaju opijate u sebi) puno pomogli prvih meseci dak sam još bio sam i sedeo u gajbi, dok nisam sakupio snagu da krenem dalje sa svojim oporavkom.
Zapamti da ako si se skinuo VIŠE NE MORAŠ da se radiš, možeš sedeti i ne raditi ništa ali ni po koju cenu nemoj da se uradiš, jednom ne postoji, prva vodi direktno u vremensku rupu od nekoliko dodatnih godina robije drogama.
....i samo polako...bude...
Moon child
- PrincBezHorsa
Celo jutro gledam ovaj post, i kao mantru ga ponavljam. Iskreno nisam provaljivao da je to jos jedna od fora koju mozak pokusava da mi uvali, al kako sam je procitao tako sam doziveo jedan od onih A-ha momenata, i odmah ovu boldiranu recenicu uvrstio kao jednu cvrstu, duboku a istovremeno surovo jednostavnu istinuMislim da je ovo daleko najperfidnija, najprepredenija i najprljavija fora koju nam zavisnost prodaje, a fino zamotana u "želju za oporavkom i napretkom".
Mislim da me je u 90 posto neuspešnih skidanja sjebala upravo ta fora da moram da mrdnem, da moram da uradim nešto, da neću da ostanem ceo život zaključan. Istina je da i nećeš, bar ne ako se strpiš još malo. Ima još jedna istina, koliko god se ne uklapala u našu viziju sveta isitnita je i spašava živote:
Svemir se neće srušiti ako ostanemo u kući nekoliko dana duže, ako ne uradimo ništa osim da ne radimo ništa!
Posle toliko godina drogiranja ja sam navikao na nešto što instant rešava bol, tako sam se i skidao, 3 dana - dosta! Nemoj da ti proda ti foru, ostani, kuliraj, ako je zikra prošla sve je OK. NE MORAŠ ništa!
Hvala, puni ti HVALA na genijalnom postu
- VVV -ex prokleti
I ja ti želim sve najbolje, i slušaj Vuka. Mnogo pametan čovjek, meni lično puno pomaže iz dana u dan. Ja sam evo u 19. danu čistoće i sve što ti imam reći je...IZDRŽI.
Bit će bolje vjeruj mi. Iz dana u dan vidjet ćeš napredak i to je ono što će ti dati snagu za sutra. Samo pravi male korake, dan po dan, sat po sat ako treba, i ne gledaj daleko u budućnost. To su savjeti koje su meni davali ljudi na forumu, i vjeruj mi, mnogo su mi pomogli.
Ti znaš da možeš, sve ostalo je nebitno.
Bit će bolje vjeruj mi. Iz dana u dan vidjet ćeš napredak i to je ono što će ti dati snagu za sutra. Samo pravi male korake, dan po dan, sat po sat ako treba, i ne gledaj daleko u budućnost. To su savjeti koje su meni davali ljudi na forumu, i vjeruj mi, mnogo su mi pomogli.
Ti znaš da možeš, sve ostalo je nebitno.
Svijetlo ne može postajati bez mraka u koji bismo ga stavili