hehe kokane....i mene bi to podjsjetilo na ovo gore....
e, a kako se zove ta knjiga i kad je napisana i sve ostalo sto znas, molim te napisi ...pa da je potrazim. Naravno ako je preporucujes
i ako je nadjes ...mozda da je stavis na net?
hvala
kako si ti???
ps. ja sam prije imala lude snove...tako vividne haos. I rijetko bih se sjecala sta sam sanjala...tj sjetila bih se detalja ili nekih scena ali bi one uglavnom bile totalno ne povezane. A sada...nista....nema snova. Nema nista...Jedino kad se probudim...pa opet legnem(ujutro ili u podne

) i onda imam lude snove. To mi se skoro uvijek desi....sanjam totalno cudne stvari...i ne mogu nikako da ih povezem. Cesto sanjam ljude odavde kod nas...ali u doba osnovne skole...ili obrnuto...mada ovi snovi (dnevni) su ludiloooo!!! probudim se i sva sam izgubljena....pokusam da se sjetim sta sam sanjala, i uspijem da vidim isjecke...cudno
pps da li vjerujete u snove???? znas ono kad sanjas, da padas-ustvari rastes a to je istina! (jer nisam sanjala da padam vec 12 godina

) Ili sanjas zmije , to znaci da imas dusmane ili da ti neko zeli zlo. Bas sam dala divne vesele primjere