snovi

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Cherry

Post by Cherry »

Prosle noci sam sanjala da trebam da se udam za belgijskog kralja. :shock: Dosao je u moju spavacu sobu noseci veliku tacnu na kojoj je bilo nekoliko gomilica razlicitog dopa... Trebala sam da izaberem koji cu...pa sam ga pitala da li mogu da probam od svega pomalo. On mi nekim piskavim glasom rece da mogu. Tada u sobu udje M. i ja pomislim "Pa ja sam vec udata" i pocnem da placem... Suze su padale na dop i on se topio, nestajao... i tu se probudim. Kosa mi je bila potpuno mokra koliko sam se oznojila...
KAKVA NEBULOZA!!!
M4j4

Post by M4j4 »

Ja sam sanjala kako kupujem dop od neke ribe i ona kaze "600 dinara".Ja joj pruzam praznu ruku i kazem "evo". Ona "Jel ti to mene zajebavas bre?!Daj pare!" Ja njoj" Pa ovo je ionako san,daj mi,sta ti znaci,nije stvarnost...molim te...daj mi malo..." Ona meni "Pa ako je san,ti onda odsanjaj te pare,pa mi daj! Nema para-nema gudre!" Ja se onda napregnem maksimalno da odsanjam te pare,i stvore se u ruci,al na jedvite jade,oznijila sam se od muke,i konacno kupim dop. Onda nema kaciku,nemam limuntus,nemam gan,pa onda jurim i nalazim sve to,a sve nesto uzasno prljavo,i nikako da nadjem mesto da se uradim,i konacno nabijem onu veliku prljavu iglu u venu (a inace to mi je prvi put da uspem u snu da pipnem dop,uvek mi "bezi") kad ono,nista...ne radi...eeeee...i ja sam bila sva u znoju...ju kakve muke..hehehe
Image
Cherry

Post by Cherry »

M4j4 wrote:...Ja se onda napregnem maksimalno da odsanjam te pare...
I u snu si otkacena :D :D
Trebala si da se napregnes da odsanjas da ona nestane :smt068 da joj uzmes sav dop!!!
M4j4

Post by M4j4 »

cuti,bolje sto nisam,ono je bio toliki krs od dopa da sam se naprezala da odsanjam fles al ne vredi...hahahahaha
Image
Ramona

Post by Ramona »

Hahaha baš ste me nasmijale s tim ludim snovima - tako sam i ja jedanput - jedan od bezbroj tih snova koje sam imala, kad u krizi uspiješ zaspat 3 minute nakon 6 sati mučenja po bolesničkoj postelji - sanjam, naravno, dop, i kuvam, u kacioli (kako se zove to - kutljača) - hehehe - i što kažeš ti, M4J4, sve nešto šporko - i povučem u gan i pipam - i kažem sebi 'triba se ohladiti, još je vruć' - i tu se probudim - i točno sam se uhvatila kako sklapam - teško je sad to opisati - da se bar vidimo - sklapam palac i kažipsrt kojima sam 'držala gan' - prsti su mi bili točno otvoreni/namišteni ko da drže gan, i ja ih - cap - sklopim. A joooj tuge mojee :?
A belgijski car rules - di ga naći :wink:
kokan

Post by kokan »

"..Prosle noci sam sanjala da trebam da se udam za belgijskog kralja.."

Ovako isto pocinje 'Dnevnik jednog ludaka' od NV Gogolja. Neverovatno.

(Ovo NV nije Njegovo Velicanstvo nego Nikolaj Vasiljevic)
kokan

Post by kokan »

Samo da se malo korigujem..

Kao prvo, naslov Gogoljevog dela nema nikakve veze sa bilo kime ovde.

Kao drugo, mislim da pocinje sa "..kada sam se jutros probudio setio sam se da sam Spanski kralj.." ali meni se nakako ucinilo identicno.
Luna

Post by Luna »

hehe kokane....i mene bi to podjsjetilo na ovo gore....
e, a kako se zove ta knjiga i kad je napisana i sve ostalo sto znas, molim te napisi ...pa da je potrazim. Naravno ako je preporucujes :wink:
i ako je nadjes ...mozda da je stavis na net?
hvala
kako si ti???

ps. ja sam prije imala lude snove...tako vividne haos. I rijetko bih se sjecala sta sam sanjala...tj sjetila bih se detalja ili nekih scena ali bi one uglavnom bile totalno ne povezane. A sada...nista....nema snova. Nema nista...Jedino kad se probudim...pa opet legnem(ujutro ili u podne :-D ) i onda imam lude snove. To mi se skoro uvijek desi....sanjam totalno cudne stvari...i ne mogu nikako da ih povezem. Cesto sanjam ljude odavde kod nas...ali u doba osnovne skole...ili obrnuto...mada ovi snovi (dnevni) su ludiloooo!!! probudim se i sva sam izgubljena....pokusam da se sjetim sta sam sanjala, i uspijem da vidim isjecke...cudno

pps da li vjerujete u snove???? znas ono kad sanjas, da padas-ustvari rastes a to je istina! (jer nisam sanjala da padam vec 12 godina :-D ) Ili sanjas zmije , to znaci da imas dusmane ili da ti neko zeli zlo. Bas sam dala divne vesele primjere :-D
kokan

Post by kokan »

Luna,

Knjiga je od Gogolja i zove se bas kao sto sam gore napisao "Dnevnik jednog ludaka". Citao sam je odavno. Ima formu monodrame i nekako je teska i sumorna. Inace Gogolj je ziveo u prvoj polovini 19 veka, i na kraju je zavrsio u ludnici gde je i umro. Nije imao ni 40 godina. Mozda si citala "Mrtve duse" ili (gledala) "Revizor". Gledaj da ga citas na nasem jeziku, engleski prevod nekako mu oduzme autenticnost.

A sto se snova tice, koliko puta sam sanjao da sam se usvirao, pa se kajem, pa kunem. Pa onda oni snovi, gde sam ponovo u gimnaziji (a nikako da objasnim da sam zavrsio), potpuno bespomocan.. nightmare.

Jebiga potsvest me kaznjava za gresan zivot.. Ili me opominje.. Sudija ili prijatelj ??
Luna

Post by Luna »

prijatelj i ucitelj :wink:
Locked