Zdrav zivot i ublazavanje posledica

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

doktor Tramal

Zdrav zivot i ublazavanje posledica

Post by doktor Tramal »

Bilo bi dobro da razmenimo misljenja o mogucnosti ulazavanja posledica koriscenja PAS-a i o zdravim zivotnim stilovima, tipa ishrana, vitamini i slicno... ja npr. koristim kopleks Omega 3-6-9, trudim se da mi ni jedan dan ne prodje bez banane i limuna, povrca sto vise i to sezonskog, uglavnom, mleko obavezno bar par solja dnevno i sir..izbegavam masnu hranu, doduse ne mogu bez jaja przenih na ulju, kuvana piletina, u principu samo sto manje przenja...
(s)jeb`o pajdo..
sanela

Re: Zdrav zivot i ublazavanje posledica

Post by sanela »

Super tema!
klara60

Post by klara60 »

Moja kcerka pocinje dan sa kasikom meda u kojem je polen i maticna mlijec. U toku dana pije sirutku, ponekad kozje mlijeko i polako pijucka cijedjeni sok od cvekle,jabuke,mrkve i limuna. Normalno izbjegava masnu hranu, a o gaziranom picu i alkoholu nema ni govora. Sto se tice jacanja psihe tu pomazu svakodnevni razgovori,zdrava atmosfera u porodici,odlasci na fax. i sada ucenje. Cak je i san ustalila i bez tableta-tj. sve cesce se budi u odredjeno vrijeme i to bez problema, kada treba na fax. Neki dan sam cak "zloupotrijebila" neku svoju bolest, nije mi bilo dobro i ja sam bas nju odabrala da ide sa mnom doktoru. Kasnije mi je zahvalila na ukazanom povjerenju, a ja sam bas i htjela da se ona osjeca vazna ,bitna i drugome od koristi...
saša-ex

Post by saša-ex »

Ne znam da li se skapirali, lik bi da pise o zdravom nacinu zivota, koji ce smanjiti posledice svakodnevnog drogiranja...Ne kapiram bas najbolje sta je tu lepo.
SAMO CEO ŽIVOT...
klara60

Post by klara60 »

Ne znam Sasa, ja sam mislila, i logicnije mi je, da je doktor Tramal mislio na ublazavanje poslijedica od nekadasnjeg koristenja PAS. Najbolje da nam on objasnisi sta je mislio ili da nastavimo pisati kako ko ublazava poslijedice koje je ostavilo drogiranje na njegovu psihu i organizam.
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

Ma hoće da nam uđe u intimu još šta jedemo.... eto je volim sve papreno i masno... ne koristim popratne vitamine.. pozzzz
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
oxo

Post by oxo »

za pocetak prestanete da se drogirate pa onda pocnete da razmishljate o zdravom zivotu...

?
doktor Tramal

Post by doktor Tramal »

saša-ex wrote:Ne znam da li se skapirali, lik bi da pise o zdravom nacinu zivota, koji ce smanjiti posledice svakodnevnog drogiranja...Ne kapiram bas najbolje sta je tu lepo.
o brate moj nista ti nisi skapirao..ja se ne radim vec skoro desetak godina, ali se cimam zbog toga jer mislim da sam prilicno ostetio organizam do tada...pa sam hteo da vidim sa narodom ovog foruma, sa STREJT narodom ovog foruma koji su najbolji nacini za ublazavanje posledica koje je drogiranje ostavilo na nase telo...odn. da razgovaramo o hrani, vitaminima i sl. da svako ko se trudi da ublazi posledice kaze neko svoje misljenje o tome...ako te ne zanima tema, ono...GTFO i ne provociraj...
(s)jeb`o pajdo..
sanela

Post by sanela »

doktor Tramal wrote:
saša-ex wrote:Ne znam da li se skapirali, lik bi da pise o zdravom nacinu zivota, koji ce smanjiti posledice svakodnevnog drogiranja...Ne kapiram bas najbolje sta je tu lepo.
o brate moj nista ti nisi skapirao..ja se ne radim vec skoro desetak godina, ali se cimam zbog toga jer mislim da sam prilicno ostetio organizam do tada...pa sam hteo da vidim sa narodom ovog foruma, sa STREJT narodom ovog foruma koji su najbolji nacini za ublazavanje posledica koje je drogiranje ostavilo na nase telo...odn. da razgovaramo o hrani, vitaminima i sl. da svako ko se trudi da ublazi posledice kaze neko svoje misljenje o tome...ako te ne zanima tema, ono...GTFO i ne provociraj...
Pa i ja sam to tako skontala.
Regeneracija organizma, zdrav način življenja nakon drogiranja.
saša-ex

Post by saša-ex »

Ja se izvinjavam, nisam lepo shvatio. Glup bio, glup ostao :)
SAMO CEO ŽIVOT...
Post Reply