Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
svaka cast ja imam djete od 2 mj. i jos uvijek se borim sa subutexima zivim sa deckom i on je na subu . on je na 2 suba dnevno a ja sam bila na 8 i uz pomoč dečka sam odmah spustila na 4 suba kada sam rodila djete mi je bilo u dječijoj bolnici i hvala dragom bogu nisu mu trebali davati nikakvu terapiju ima 6 kila i dugačak je 60 rekla nam je doktorica da imamo zdravo i ljepo dijete i da ga čuvamo jedina radost i vjera za bolje sutra nam je dijete koje nam se jedino on raduje i smije kada je sa nama nadam se nekakvom odgovoru.
marince wrote:svaka cast ja imam djete od 2 mj. i jos uvijek se borim sa subutexima zivim sa deckom i on je na subu . on je na 2 suba dnevno a ja sam bila na 8 i uz pomoč dečka sam odmah spustila na 4 suba kada sam rodila djete mi je bilo u dječijoj bolnici i hvala dragom bogu nisu mu trebali davati nikakvu terapiju ima 6 kila i dugačak je 60 rekla nam je doktorica da imamo zdravo i ljepo dijete i da ga čuvamo jedina radost i vjera za bolje sutra nam je dijete koje nam se jedino on raduje i smije kada je sa nama nadam se nekakvom odgovoru.
Otvori temu, pa piši.. Da se družimo malo
Veliki pozdrav i sve najbolje..
Pa, 'we are the people, rule the world' i te fore
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..