Marince - ispovijest

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
marince

Marince - ispovijest

Post by marince »

svaka cast ja imam djete od 2 mj. i jos uvijek se borim sa subutexima zivim sa deckom i on je na subu . on je na 2 suba dnevno a ja sam bila na 8 i uz pomoč dečka sam odmah spustila na 4 suba kada sam rodila djete mi je bilo u dječijoj bolnici i hvala dragom bogu nisu mu trebali davati nikakvu terapiju ima 6 kila i dugačak je 60 rekla nam je doktorica da imamo zdravo i ljepo dijete i da ga čuvamo jedina radost i vjera za bolje sutra nam je dijete koje nam se jedino on raduje i smije kada je sa nama :lol: :lol: nadam se nekakvom odgovoru.
PsyTechGirl

Re: Hvala Anonimnim narkomanima!

Post by PsyTechGirl »

marince wrote:svaka cast ja imam djete od 2 mj. i jos uvijek se borim sa subutexima zivim sa deckom i on je na subu . on je na 2 suba dnevno a ja sam bila na 8 i uz pomoč dečka sam odmah spustila na 4 suba kada sam rodila djete mi je bilo u dječijoj bolnici i hvala dragom bogu nisu mu trebali davati nikakvu terapiju ima 6 kila i dugačak je 60 rekla nam je doktorica da imamo zdravo i ljepo dijete i da ga čuvamo jedina radost i vjera za bolje sutra nam je dijete koje nam se jedino on raduje i smije kada je sa nama :lol: :lol: nadam se nekakvom odgovoru.

Otvori temu, pa piši.. Da se družimo malo :D
Veliki pozdrav i sve najbolje..

Pa, 'we are the people, rule the world' i te fore :wink:
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Post Reply