pun k....
Moderator: sanela
pun k....
ljudi...4 g. sam na subutexu.poceo mi se gadit,na 16 mg sam,umjesto da smanjujem...molim vas,znam kakve su krize od suba-STRAHOTA-ko kaze drugacije-LAZE,kako da prestanem,ne mogu vise...pijem i antidepresive i 2mg helexa.KAKO KAKO KAKO??? :rock:
SISTER MORPHINE
Re: pun k....
Potrazi udruzenje NA u Rijeci!!!
To su tzv - Anonimni Narkomani
Ne daj se, ljubi baba, ko trazi pomoc, nadje je, :smt023 za tebe!!!
To su tzv - Anonimni Narkomani
Ne daj se, ljubi baba, ko trazi pomoc, nadje je, :smt023 za tebe!!!
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Pa čovječe idi doktoru, ako ga sada imaš i očito je da si nezadovoljan- promijeni ga!
Reci mu ovo što si ovdje napisao, dogovori se s njim.
Ako misliš sam, smanjuj polako, mada ne znam da da je itko sam samcat uspio na duge staze, mislim da ćemo se složiti što se toga tiče...
Znam šta će biti sa ovom temom, mnogi će reći svoje mišljenje, onda će nastati svađa-vrijeđanje-prepucavanje pa će Sanela zaključati temu.
I ti od toga nećeš imati koristi.
Ako misliš sam, smanjuj polako, mada ne znam da da je itko sam samcat uspio na duge staze, mislim da ćemo se složiti što se toga tiče...
Znam šta će biti sa ovom temom, mnogi će reći svoje mišljenje, onda će nastati svađa-vrijeđanje-prepucavanje pa će Sanela zaključati temu.
I ti od toga nećeš imati koristi.
Potpis.
Ovo potpisujem...AnAna_mo wrote:Pa čovječe idi doktoru, ako ga sada imaš i očito je da si nezadovoljan- promijeni ga!
.
Najgore je u takvoj situaciji biti sam svoj doktor, jer ćeš završiti... hm... Bog zna gdje!
- Guta_Retas
Sam neces uspjeti, to je definitivno...na suho je zeznuto...trebas otici kod ljekara koji ce se "zauzeti" za tvoje skidanje...to njima nije neki problem ali ako ga bas briga za tebe imat ces neku dozu i vozit ces po njoj...znaci do ljekara koji ce da ti pravim lijekovima smanjuje terapiju i za neko vrijeme ces biti skinut...nece to biti za 5-10 dana ali za neko kratko vrijeme uspjet ces...sto si duze na odredzenom lijeku to je njegovo djelovanje duze....radim u zdravstvu tako da znam sta ti govorim....a dormicum nebi preporucio ni najgorem dusmanu...radim na takvom mjestu tako da mi je dobro dobro poznato dejstvo dormicuma....ima nevjerovatnu snagu...nakona aplikacije dormicuma zaspat ces za par sekundi i spavat par sati a probudit ces se kao alisa u zemlji cuda, bit ces dezorijentisan i sve sto ide uz to...ok bi bilo da ces ti dormicum uzeti jednom ali cesto uzimanje dormicuma je zeznuto.....NE BUDI NECIJI POKUSNI KUNIC!!!!!!!!!!!
So rise and be your master you don't need to be a slave
- HonkyTonkWoman
o ljudi.pa imam doktora,bila sam na detoxu,nije uspjelo,nisam mogla doc sebi od tih sranja nisam imala snage za dignut se do wc-a.nemoc totalna.sta kaze da odem doktoru?svaki tjedan po dva puta sam ja kod njega.pa 4 g.sam na subutexu normalno da imam doktora,psihijatra i ostalo..zajebano uglavnom.koliko god su dobri toliko su zajebani.sad ti suboxoni ce doc..a sta da se radi vise
SISTER MORPHIN