Necu da idem u pakao kad umrem...
Moderator: sanela
- PsyTechGirl
Necu da idem u pakao kad umrem...
'Necu da idem u pakao kad umrem... Svi koje znam ce biti tamo... Smoricu se! Hocu u raj da upoznam nove ljude...'
Šta kažete na ovu misao ????
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
- Zona Sumraka
Re: Necu da idem u pakao kad umrem...
jedini pakao i raj koji postoje su ovdje...
- PsyTechGirl
Zona Sumraka wrote:jedini pakao i raj koji postoje su ovdje...
Možda, možda..
Ali ono kao, vredi li se truditi da se promenimo DANAS i SAD nevezano za juče i prošlost u kojoj smo bili i koju smo živeli.. i da pokušamo da postanemo neko drugi ?? Imamo li šanse ikakve, ali onako STVARNE šanse za kompletni uspeh ???
Taj neki fazon sam mislila ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Gde ćeš većeg pakla nego na zemljiPsyTechGirl wrote:'Necu da idem u pakao kad umrem... Svi koje znam ce biti tamo... Smoricu se! Hocu u raj da upoznam nove ljude...'

Naravno da vredi,naravno ako ne pokusas nikada neces saznati, a ja ti tvrdim da svako od nas ima sansu za uspeh i to ne jednu sansu nego gomilu njih. PozdravMožda, možda..
Ali ono kao, vredi li se truditi da se promenimo DANAS i SAD nevezano za juče i prošlost u kojoj smo bili i koju smo živeli.. i da pokušamo da postanemo neko drugi ?? Imamo li šanse ikakve, ali onako STVARNE šanse za kompletni uspeh ???
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
- PsyTechGirl
Zvrky.. U pravu si ti.. I ja se slažem..
Ali sve je to teoretski jako lako..
Šta li se dešava kada je reč o konkretnoj stvari ????
Ali sve je to teoretski jako lako..
Šta li se dešava kada je reč o konkretnoj stvari ????
- Zona Sumraka
Teoretski?...pa djevojka ti govori na osnovu licnog iskustva...mislim ako to nije dovoljno konkretno onda jebi ga...
- PsyTechGirl
Htedoh reći - lako je reći i posavetovati drugoga.Zona Sumraka wrote:Teoretski?...pa djevojka ti govori na osnovu licnog iskustva...mislim ako to nije dovoljno konkretno onda jebi ga...
Malo je teže, ali isto se može voditi pod 'lako' razaznati kad je šta dobro, a kad loše.
Ali je najteže to primeniti u praksi ..
- Zona Sumraka
Pa recimo dobar pocetak bi bio da umjesto "vrijedi li", postavis sebi pitanje "zelim li"... samo da bi dosla do tog odgovora potrebno je da prvo prestanes da se radis brzinama...
e ovo je najkonkretnije od svega do sada...mislim na brzine.Zona Sumraka wrote:Pa recimo dobar pocetak bi bio da umjesto "vrijedi li", postavis sebi pitanje "zelim li"... samo da bi dosla do tog odgovora potrebno je da prvo prestanes da se radis brzinama...
SAMO CEO ŽIVOT...