[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a9KrAyXdmoA[/youtube]
8)
bla,bla,bla RP!
Moderator: sanela
bla,bla,bla RP!
Last edited by taranta on Mon Jun 15, 2009 2:44 pm, edited 4 times in total.
Između dva zla ne biram ni jedno!
Re: bla,bla,bla RP!
Pozdrav Halide!
U Sarajevskom naselju Grbavica, jučer se desio nesvakidašnji događaj kada je 11-godišnji Mirza Cmoljo ugasio TV prijemnik jer je na Federalnoj televiziji počeo film sa oznakom „roditeljska pažnja“ i uzeo čitati knjigu.
U trenutku incidenta Mirzina majka je pila kafu sa svojom prvom komšinicom. Čim je primijetila šta se dešava pozvala je doktora.
„Sjedila sam u kuhinji sa komšinicom i pila kafu i čula kako me Mirza zove da dođem jer film počinje. Ja sam u tom trenutku tek zapalila cigaru i rekla mu da pričeka. Mali je došao do mene i rekao da se taj film ne može gledati bez roditeljske pažnje. Pravo da vam kažem samo se samo nasmijala na to i nastavila pričati sa Mirom - komšinicom. Mali je otišao i ugasio televizor i uzeo da čita knjigu“, izjavila je predstavnicima medija Mirzina majka, Lamija Cmoljo.
Tek kada je dječak uzeo knjigu majka se zaista zabrinula i zatražila stručnu pomoć. Nakon liječničkog pregleda, utvrđeno je da dječak fizički u redu.
„Mirza je fizički dobro, ali njegovo ponašanje ne dolikuje jednom dječaku. Za početak ćemo ga zadržati na ispitivanju i pokušati izvršiti korekciju u njegovom ponašanju“, izjavio je liječnik koji je izrazio želju da ostane anoniman.
26-03-2009 (DS)
Avdo Softić je danas vijest broj jedan u Bosni i Hercegovini. Ovaj 45-godišnji muškarac je sam, bez da mu je iko rekao da to uradi, uzeo usisivač i usisao dnevni boravak i hodnik. Usisao bi možda i kuhinju da na vrata nije ušla supruga koja se istog momenta onesvijestila.
"Usisao sam sve vidljive dijelove. Možda je nešto ostalo ispod kauča i po ćoškovima, ali to ionako niko ne vidi", izjavio je Avdo predstavnicima medija koji su se okupili ispred zgrade na Alipašinom polju.
Ovaj muškarac je već poznat javnosti nakon što je prije četiri godine bez razloga obrisao prašinu sa police.
2008-12-12 (DS)
- PsyTechGirl
Hey, ovo si trebao otvoriti na 'OPĆE' a ne ovde ?
Veliki pozdrav svima, kad sam već ovde
Veliki pozdrav svima, kad sam već ovde

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..