LUNA,KOKAN AKO STE TU MOLIM POMOC
Moderator: sanela
LUNA,KOKAN AKO STE TU MOLIM POMOC
evo otvorila sam ovu temu,obrisat cu je ubrzo,ali moram vas nesto pitati..puno sam citala o onome sto ste prevodili-PAW..i zbog dvije stvari se jako brinem...ono zaboravljanje i pamcenje..evo zasto,4-5 god sam ovisnica i upravo se skidam..mozda ce zvucati cudno,ali ja kad sam se usikala heroinom,ja sam ucila za fax..i sad zavrsavam,u biti 9 ispita do kraja...jako se bojim,ne mogu se skoncentrirat a bojim se i da cu nauceno u stresnoj situaciji na ispitu zaboraviti...sta sad? da se drogiram dok ne zavrsim? ne zelim to,stvarno ne zelim..ali taj fax je jedino dobro sto sam napravila u ove 4 godine..i kad god budem na subovima,dobro mi je,nema fizicke boli ali ne mogu uciti..jao sto vise ovo pisem sve mi se cini uzalud,nema mi spasa..znam da mi ne mozete pomoci,sad shvacam to..ne znam kak stavit naslov ali ak itko ovo procita a imao je slican problem ...pomozite mi,moze li se nekako odgodit PAW od uobicajenog vremena kad pocinje..bar sto se tice koncentracije i pamcenja..ili sto radit? netko mi je rekao stalno igrat tetris i rijesavat krizaljke i tak to..mislite li da djeluje?
Re: LUNA,KOKAN AKO STE TU MOLIM POMOC
Draga moja, nemoj sebi stvarati stres i pritisak. Što više budeš pod stresom, više će se povećavati simptomi PAW. Zato, umjesto da brineš da ćeš početi zaboravljati, ti se lijepo opusti. Idi u prirodu, opusti se, radi nešto što voliš i što te opušta. Bavi se nekim fizičkim aktivnostima (bicikl, aerobik, trčanje isl.) da se fizički iscrpiš. Tako ćeš bolje jesti i spavati. Jedi voća, povrća... Sve će ti to pomoći da balansiraš svoj život. Nisam skontala koliko dugo si čista, ali PAW se javlja nakon 5-6 mjeseci i nije pravilo da se javi! Zapravo hoće li se javiti zavisi od kvaliteta tvog života. Što si više pod pritiskom, to će se prije javiti.
Znam da su ispiti sami po sebi straesni, tako da trebaš uraditi sve što možeš da se opustiš. I nemoj učiti pet do dvanaest, nego daj sebi vremena i nemoj da te uhvati panika. Tad i mi koji se nismo nikad drogirali imamo osjećaj da nemamo pojma. Trema i takav osjećaj "da ništa ne znam" je uobičajena pred ispit drogir'o se il ne drogir'o.
Uglavnom, ja ti želim sreću, uči i vjeruj da ćeš uspjeti... a i ako padneš na nekom ispitu, nije smak svijeta, ali to NIJE VRIJEDNO tvog ponovnog drogiranja.
Znam da su ispiti sami po sebi straesni, tako da trebaš uraditi sve što možeš da se opustiš. I nemoj učiti pet do dvanaest, nego daj sebi vremena i nemoj da te uhvati panika. Tad i mi koji se nismo nikad drogirali imamo osjećaj da nemamo pojma. Trema i takav osjećaj "da ništa ne znam" je uobičajena pred ispit drogir'o se il ne drogir'o.

Uglavnom, ja ti želim sreću, uči i vjeruj da ćeš uspjeti... a i ako padneš na nekom ispitu, nije smak svijeta, ali to NIJE VRIJEDNO tvog ponovnog drogiranja.
- PsyTechGirl
Re: LUNA,KOKAN AKO STE TU MOLIM POMOC
Zašto misliš da taj qrac - palac PAW mora uopšte da ti se i desi ????
Zašto ti baš nebi bila ONE SPECIAL PERSON koju je to govno preskočilo ???
Ne tripuj se.. Ja ni ne znam šta to znači i šta predstavlja, a čista sam više od godinu i nikada to nisam još doživela
Možda je nekada bolje i što manje znati.. Puno toga mi i sami odradimo sebi, svojom psihom ..
Razmisli malo o tome i skontaj da nije gudra polagala ispite nego ti.. Znači ti poseduješ te neke sposobnosti i tu je priči kraj!!
Bila drogirana ili ne ..
Zašto ti baš nebi bila ONE SPECIAL PERSON koju je to govno preskočilo ???
Ne tripuj se.. Ja ni ne znam šta to znači i šta predstavlja, a čista sam više od godinu i nikada to nisam još doživela

Možda je nekada bolje i što manje znati.. Puno toga mi i sami odradimo sebi, svojom psihom ..
Razmisli malo o tome i skontaj da nije gudra polagala ispite nego ti.. Znači ti poseduješ te neke sposobnosti i tu je priči kraj!!
Bila drogirana ili ne ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..