Pomosh!!
Re: Pomosh!!
Sto prije doznaju bolje je za njega! pokusace mu pomoci, mislim, ali kako da mu pomognu kad je on sam u SAD-u?? (ne znam makedonski)!! Nesto kontam, kako ce mu pomoci oni iz Makedonije?? Ljudi ce se samo sjebati kad cuju, a mozda ti nece ni vjerovati, jer ipak top su roditelji!! Dok ne dodje do grla i dok im sam ne kaze, tesko ce povjerovati! Pogotovo sto je on daleko i ne vide promjene na njemu!! Tako ja mislim.
pozdrav i puno srece!!!
pozdrav i puno srece!!!

Da sam na tvom mjestu ja bih rekla..kako će i šta će to je na njima a da se njemu nešto,nedaj Bože desi,čitav život bi te proganjalo, trebala sam reći,možda su nešto i mogu poduzeti.
Ako ništa,oslobodi sebe tog tereta ,to je sada najviše što možeš učiniti za njega a i za sebe.
Ako ništa,oslobodi sebe tog tereta ,to je sada najviše što možeš učiniti za njega a i za sebe.
Cao keti.
Znam da bi ti rado pomogla,ali najvise sto mozes je da razgovaras sa njim.

draguljce wrote:Sto prije doznaju bolje je za njega! pokusace mu pomoci, mislim, ali kako da mu pomognu kad je on sam u SAD-u?? (ne znam makedonski)!! Nesto kontam, kako ce mu pomoci oni iz Makedonije?? Ljudi ce se samo sjebati kad cuju, a mozda ti nece ni vjerovati, jer ipak top su roditelji!! Dok ne dodje do grla i dok im sam ne kaze, tesko ce povjerovati! Pogotovo sto je on daleko i ne vide promjene na njemu!
Znam da bi ti rado pomogla,ali najvise sto mozes je da razgovaras sa njim.

- PsyTechGirl
Kažeš znaš se sa njegovom sestrom.. Pa kaži njoj kako stvari stoje, isto kao i nama i to je to !!
Kontam da je to najviše od tebe za sada, što možeš ..
Veliki pozdrav od mene, i nadam se da će sve biti "na koncu konaca" dobro ...
Javljaj se baš šta je bilo ..
Kontam da je to najviše od tebe za sada, što možeš ..
Veliki pozdrav od mene, i nadam se da će sve biti "na koncu konaca" dobro ...
Javljaj se baš šta je bilo ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..