Satrasmo Dinamo,usred Splita
Aeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2:0
Moderator: sanela
- Sagitarius
Re: 2:0
Još izgleda ćemo i prvenstvo i kup pokupit ove godine.
Ako toga bude,e onda će bit ludila po gradu,fešta neviđena.
Ljudi su ovdje toliko vezani za Hajduk,mislim da sinoć,da si i hitnu zvao,ne bi došli dok ne završi utakmica
Ljudi su ovdje toliko vezani za Hajduk,mislim da sinoć,da si i hitnu zvao,ne bi došli dok ne završi utakmica

C.C.C.C.... sramota kako se tekma zavrsi a i kako poce! Bas mi krivo sto onako ispusismo (Dinamo tj.)... moram priznat jak je Hajduk ove godine
svaka cast!

**I'm playing the game, the one that'll take me to my END, I'm waiting for the rain, to wash who I am!**
*U svijetu tajni, mi nismo sami!*
*U svijetu tajni, mi nismo sami!*
-
Haha ovo je fakat tačno. Jedne godine ja bio na moru u splitu, jebi ga bilo je podavno pa ne mogu da se sjetim šta je hajduk igro s obzirom da je bilo ljeto, ali nešto se igralo na poljudu. I odem sa ekipom na zlatna vrata, još su bila aktuelna, kad tamo nigdje nikog. Vrtili se malo tu, već se skupilo raznih turistaSagitarius wrote:Još izgleda ćemo i prvenstvo i kup pokupit ove godine.

Daily daily daily daily to dream like
Tom and jerry thing
And drink drink drink
And you go ping
Tom and jerry thing
And drink drink drink
And you go ping
moralo se i to nekada desiti...jbg bolje sad neko prije ili poslije...hehehe...pozzz...