rusi
Moderator: sanela
rusi
pozdrav i postovanje svima vama ovdje.ja pisem iz hrvatske i imam jedno pitanje.naime cuo sam da u srbiji postoji mogucnost ugradjivanja necega ne zna m tocno cega u kozu ili negdje u tijelo i da to valjda covjeka oslobadja svih ovisnosti.zanima me da li netko ovdje zna ista o tome pa da mi kaze.to valjda rusi ugradjuju.
Re: rusi
Gospodine magistre, da su braća Rusi smislili tako nešto, već bi dobili Nobelovu nagradu...Naravno, radi se o još jednom marketinškom triku, naravno da se ništa ne ugrađuje na toj klinici, niti postoji mogućnost magičnog rešenje problema kakav je zavisnost od psihoaktivnih supstanci. Dakle, ne postoji tableta, inekcija,implant...koji će na čudotvoran način izlečiti narkomana.
SAMO CEO ŽIVOT...
Da, Klinika dr. Vorobjev (tako nekako).
Šatro te izlijece "preko noci", "izbrisu ti pamcenje" vezano za sjecanje na uzimanje i djelovanje droga, ucine da te droga "nikad vise" ne privuce niti zainteresira, I tako slicno...
Jedino sto nije satro je astronomska cijena usluge.
Nista specijalno, kao sto Sasa rece, velika lazna reklama.
Imas na ovom forumu puno diskusija na tu temu, o toj klinici i njihovim metodama
Šatro te izlijece "preko noci", "izbrisu ti pamcenje" vezano za sjecanje na uzimanje i djelovanje droga, ucine da te droga "nikad vise" ne privuce niti zainteresira, I tako slicno...
Jedino sto nije satro je astronomska cijena usluge.
Nista specijalno, kao sto Sasa rece, velika lazna reklama.
Imas na ovom forumu puno diskusija na tu temu, o toj klinici i njihovim metodama
Potpis.
De insani, ne buncajte!!! Postojii
Postoji to u BG-u, imate od dva , 6, i 12 mjeseci trajanja. Ugradjeni blokatori u obliku 12 kuglica u stomaku, uticu na receptore i sinapse u koje se ugradjuje heroin tako da opada zelja za heroinom. A nemas dejstvo ako uzimas i sjebes se ako to uradis ko sa nalorexom i ReVia i drugim alfablokatorima. Etoo , bice podobnije veceras, dok nadjem neku informaciju ....
Ostaviće te samo mrtvog !
Kada bi ruske metode lecenja zavisnosti bile bar malo uspesnije nego one koje se sprovode u drugim zemljama situacija kod njih ne bi bbila tako uzasna. Oni su osim po broju narkomana prema broju stanovnika najgori jos u oko 20 vrsta bolesti jednom recju zastranila nacija. Takav nemar i nedostatak intyeresovanja za zivot svog naroda i za sto manje patnje moze se porediti jedino kada bi se gledala 15..-16.. god jer u zadnjih 100-200 god sve zemlje sveta cak i one gde narod zivi u mnogo goroj bedi su posvecenije sopstvenom narodu a manji kriticari svetskog nnacina lecenja. Od mnogo ljudi sam cuo a ja to osecam od malena komplewtno nepoverenje u bilo sta rusko i to je itekako opravdano. Poznati su po preuvelicavanju svojih uspeha, skupo to naplacaju a obicno je to mnogo manje efikasno nego sto se prica. Takodje po njima nista zapadno ne valja i to ce tako uvek biti dok propast tog naroda ne postane toliko ocigledna. Da postoje u bgd ruske klinike ali vam je jeftinije da odletite u svajcarsku i da vas lece u njihovoj bolnici najkveci strucnjaci evrope. Toliko kostaju ruske klinike.
Ma sta Vam je ljudi... Rusi imaju magicni stapic, niste znali ??? :smt082
Cuj uspavaju te i ti se vise ne secas PAS... a sta cemo sa porodicom??? Da li i za porodicu imaju inekciju???
Pa ne svodi se bolest zavisnosti samo na pacijenta, nego na citavu porodicu. I sta cemo sa resocijalizacijom, da li i za to imaju inekciju???
Svaka njima cast al lecenje za 3-4 dana je TOTALNA BUDALASTINA.
Cuj uspavaju te i ti se vise ne secas PAS... a sta cemo sa porodicom??? Da li i za porodicu imaju inekciju???
Pa ne svodi se bolest zavisnosti samo na pacijenta, nego na citavu porodicu. I sta cemo sa resocijalizacijom, da li i za to imaju inekciju???
Who dares, wins !
potpisujemMauriko wrote:Ma sta Vam je ljudi... Rusi imaju magicni stapic, niste znali ??? :smt082