Imam 27god. Kao mali, nikada nisam bio dobar đak ali sam važio za jednog od najmirnijih u školi. Kako je rat okretao sve, i to je preokrenuo. U 7.razredu sam bio najgori, a već u 1.srednje sam i izgubio pravo na dalje redovno školovanje. Upao sam u neko pank društvo i idući na razne koncerte i svirke,pod stalnim dejstvom alkohola, u prilici sam da probam marihuanu i razne tablete. Ubrzo sam postao glavni snadbevač tog mog društva marihuanom i ekstaziom. Ekstazi sam uzimao toliko da mi se vilica deformisala i jedini način da prestanem da ga uzimam bio je heroin. Vrlo brzo sam shvatio da sam opasno navučen i na sve načine pokušavao sam da se oslobodim toga ali nije išlo. Išao sam po psihijatrijama, na letnikovce i planine, bio čak i u zatvoru 6 meseci ali i ako bi se skinuo na kratko ubrzo bi postajao gori nego što sam bio. Sav u ožiljcima od uboda igle vani sam izlazio samo da bi došao do novca i heroina. Bio sam otpisan od svih,pa i sam izgubio nadu.
Čudnim spletom okolnosti došao sam do ljudi koji su imali neverovatno razumevanje za mene, neverovatnu ljubav su mi pokazivali. Pričali su mi o nadi, o izlazu, o tome da me Bog Voli i da ima plan za moj život. Govorili su mi o Isusu koji je umro za moje grhe i vaskrsao i koji me može osloboditi. Poveli su me u molitvi u kojoj sam predao svoj život Isusu. Počeo sam redovno da čitam Bibliju i da se molim. Čitajući Bibliju doživljavam Boga, shvatam način Njegovog delovanja, shvatam koliko me voli i koliko sam njemu vredan. Počinjiem da budem zadovoljan sobom i sa činjenicom da sam živ i upravo to mi daje snagu u nekim borbama i problemima koji i dalje postoje ali u meni ne izazivaju emociju i reakciju kakvu su izazivali ranije. Rešenja i utehu sad tražim u molitvi. Postao sam stabilna osoba sa zdravim načinom razmišljanja i ciljevima koji nisu zasnovani na tekstovima rok pesama već na Božijoj Reči. Bog mi je dao sposobnosti da radim stvari o kojima ranije nisam puno znao. Već preko 2 godine sam „čist“ i ne pušim cigarete i mogu da kažem da sam potpuno oslobođen od tih stvari. Aktivan sam u crkvenoj službi kao tonac, vodim slavljenje na molitvi i kućnoj grupi kao i službu u sklopu „raskršća“ http://www.raskrsce.org.yu/serbian/pocetna.html Za sve što imam zahvalan sam Isusu i znam da on ima samo najbolje za one koji mu predaju svoj život i slede ga.
Novi život u Hristu
Moderator: sanela
Re: Novi život u Hristu
Iskreno veoma mi je drago što si se sredio nebitno na koji način,važno je da se ti osećaš dobro
Sve najbolje od mene... PDT_Love_18

Sve najbolje od mene... PDT_Love_18
Ima l' zime u tom Hristu, matere ti?
Sta bi ovo naprimjer,sad trebalo da znaci?Neka produhovljena posalica,ekstra cool lika?..bojanol wrote:Ima l' zime u tom Hristu, matere ti?
Zasto se petljas ko krpa u guzicu,oko stvari koje neznas i neshvatas...Mozes jednostavno ignorisati neke postove u kojima se govori o necemu u sto nevjerujes,ili neznas da vjerujes...Ili jos gore,mislis da znas, zasto netrebas...
Tebi ''Batob.''sve najbolje....a i tebi Bojane...
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Ma šalim se drveni, šalim se.
Mada, nov život u Hristu, čuj, zvuči naučno-fantastično, meni.
Ma nije bitno kako zvuči,ako je čoveku pomogao Hrist super,nije važno...važno je da se on pronašao negde u nečemu i da mu je to pomoglo 8)bojanol wrote:Ma šalim se drveni, šalim se.
batobata wrote:Imam 27god. Kao mali, nikada nisam bio dobar đak ali sam važio za jednog od najmirnijih u školi. Kako je rat okretao sve, i to je preokrenuo. U 7.razredu sam bio najgori, a već u 1.srednje sam i izgubio pravo na dalje redovno školovanje. Upao sam u neko pank društvo i idući na razne koncerte i svirke,pod stalnim dejstvom alkohola, u prilici sam da probam marihuanu i razne tablete. Ubrzo sam postao glavni snadbevač tog mog društva marihuanom i ekstaziom. Ekstazi sam uzimao toliko da mi se vilica deformisala i jedini način da prestanem da ga uzimam bio je heroin. Vrlo brzo sam shvatio da sam opasno navučen i na sve načine pokušavao sam da se oslobodim toga ali nije išlo. Išao sam po psihijatrijama, na letnikovce i planine, bio čak i u zatvoru 6 meseci ali i ako bi se skinuo na kratko ubrzo bi postajao gori nego što sam bio. Sav u ožiljcima od uboda igle vani sam izlazio samo da bi došao do novca i heroina. Bio sam otpisan od svih,pa i sam izgubio nadu.
Čudnim spletom okolnosti došao sam do ljudi koji su imali neverovatno razumevanje za mene, neverovatnu ljubav su mi pokazivali. Pričali su mi o nadi, o izlazu, o tome da me Bog Voli i da ima plan za moj život. Govorili su mi o Isusu koji je umro za moje grhe i vaskrsao i koji me može osloboditi. Poveli su me u molitvi u kojoj sam predao svoj život Isusu. Počeo sam redovno da čitam Bibliju i da se molim. Čitajući Bibliju doživljavam Boga, shvatam način Njegovog delovanja, shvatam koliko me voli i koliko sam njemu vredan. Počinjiem da budem zadovoljan sobom i sa činjenicom da sam živ i upravo to mi daje snagu u nekim borbama i problemima koji i dalje postoje ali u meni ne izazivaju emociju i reakciju kakvu su izazivali ranije. Rešenja i utehu sad tražim u molitvi. Postao sam stabilna osoba sa zdravim načinom razmišljanja i ciljevima koji nisu zasnovani na tekstovima rok pesama već na Božijoj Reči. Bog mi je dao sposobnosti da radim stvari o kojima ranije nisam puno znao. Već preko 2 godine sam „čist“ i ne pušim cigarete i mogu da kažem da sam potpuno oslobođen od tih stvari. Aktivan sam u crkvenoj službi kao tonac, vodim slavljenje na molitvi i kućnoj grupi kao i službu u sklopu „raskršća“ http://www.raskrsce.org.yu/serbian/pocetna.html Za sve što imam zahvalan sam Isusu i znam da on ima samo najbolje za one koji mu predaju svoj život i slede ga.
Hvala Gospodu na tvom zivotu.Neka te cuva od kusnji.Samo se drzi zajednice jer svi smo udovi jednog tela i tu smo jedni za druge.Predivno svedocanstvo.Boziji blagoslov.
- PsyTechGirl
Zelim da pomognem swima .. ruzno je , ali wishe ne werujem u boga tako da nisam bila u stanju ni da prochitam twoju ispowest ..
Swe shto zelim da kazem , tj da te pitam je dali ti stwarno mislish da ceo mooj i twoj ziwot ima toliko weze sa tim neekim a ne sa nama samima .. ??
Razmisli malo o tome a ja cu razmisliti i sakupiti snage i wolje da ipak prochitam i owu twoju prichhu .. misim da je to fer ??
U swakom sluchaju , primi weliki pozdraw uz naj lepshe zelje ..
Swe shto zelim da kazem , tj da te pitam je dali ti stwarno mislish da ceo mooj i twoj ziwot ima toliko weze sa tim neekim a ne sa nama samima .. ??
Razmisli malo o tome a ja cu razmisliti i sakupiti snage i wolje da ipak prochitam i owu twoju prichhu .. misim da je to fer ??
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
PsyTechGirl wrote:Zelim da pomognem swima .. ruzno je , ali wishe ne werujem u boga tako da nisam bila u stanju ni da prochitam twoju ispowest ..
psy nekim ljudima mozes se derati na uvo pricati oni te necuju jer je tako jednostavno necuju.Tvoje misljenje je da nema Boga,moje je suprotno.Normalno je da ne verujes u nesto sto nikada nisi spoznala ja te potpuno razumem.I nadam se da ces jednog dana...pozz.
- PsyTechGirl
i ja se nadam .. shto da ne - to ne moze biti loshe ..
A nije da nisam werowala - werowala sam ali sam se razocharala i prestala da werujem .. shto ne zelim nikome ..
A nije da nisam werowala - werowala sam ali sam se razocharala i prestala da werujem .. shto ne zelim nikome ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..