Molim za odgovor?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
butterfly00

Molim za odgovor?

Post by butterfly00 »

Imam pitanjce :D
Dali je netko probao Subotex povući na nos i ako je kako to djeluje?
Dečko mi mulja s tim Subotexom već par dana. Imao je recidiv nakon 9 mjeseci i kad je skužio da ga ponovo peru krize i da mu se vratio onaj isti osjećaj i želja za heroinom , odlučio je kao otići kod doktora po pomoć.
No kako su bili praznici a on u krizi, nabavio je navodno 2 Subotexa koja je da bi, kako on kaže produžio djelovanje jer mu trebaju a nema, povukao na nos. :roll:
Meni nije jasno ali njegovo ponašanje je zapravo čudnije nego prije kada je bio na heroinu.
Doduše, ja ga nisam nikada ni vidjela tik kad se uredi jer se pobrinuo za to da to moje oči ne vide , ali zanima me mišljenje vas koji znate.
Danas mu je bilo stalno vruće , zbunjen. Otvara i zatvara prozor na autu sto puta, dira si nos stalno, briše znoj i češka se neprestano a zjenice jedva da vidiš.
Hladan je , nabrijan na neku agresivu , potpuno bezosjećajan..... Kaže da ne može piškiti :shock:
Znam da su ovo uglavnom simptomi i kod heroina, ali me zanima dali je netko uzimao Sub. na nos i kakve su reakcije?
Unaprijed hvala.
saša-ex

Re: Molim za odgovor?

Post by saša-ex »

Decko ti je na dopu, sigurno.
SAMO CEO ŽIVOT...
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Kakav crni subutex na nos!??! :roll:
Nadrogiro se ko konj, a tebi baca supljake.
Laže.
Potpis.
butterfly00

Post by butterfly00 »

ah da, znala sam to i sama , no hvala puno na potvrdi. :roll:
sunrise

Post by sunrise »

darga to su tipicne reakcije kad se dobro sredis dopom s naglaskom na dobro....
ja sam na etrapiji subum vec malo duze vrijeme no nikad ga nisam posniafala a da jesamsigurno nebi bila takva kako njega opsisujes...on djeluje kao dorbo sredjen dopom i aus.
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
butterfly00

Post by butterfly00 »

Zamisli lika. On se čak još i sad kune da je to bio Subotex. :smt011 :smt021 :vom:
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Leptiricu, uzmi ti fino čekić, pa uradi tako kao sto je prikazamo na smajliju koji su postavila iznad... :D :wink:
Ma narkici su nepopravljivi lazovi.
Potpis.
butterfly00

Post by butterfly00 »

:-D a što da kažem , bar se opet unormalio i ima volju , a dokle tako ...... :roll: . pozdrav svima
paramparcad

Post by paramparcad »

AnAna_mo wrote:Leptiricu, uzmi ti fino čekić, pa uradi tako kao sto je prikazamo na smajliju koji su postavila iznad... :D :wink:
Ma narkici su nepopravljivi lazovi.
u koju ti grupu spadas?
Post Reply