TRENUTAK ISTINE...

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
AnAna_mo

TRENUTAK ISTINE...

Post by AnAna_mo »

U svijetu se vec nekoliko godina prikazuje emisija "Trenutak istine", a od nedavno utorkom ide i na Novoj TV.
Radi se o tome da se natjecatelji prije emisije u odredenim uvjetima i pod kontrolom poligrafskog ispitavaca podvrgnu ispitivanju. Postavlja im se 50 pitanja na koja oni odgovaraju,ali rezultat tocnosti im se tada ne kaze.
Zatim odabrani natjecatelji dolaze u studio,gdje im se postavlja 21 pitanje od onih prijasnjih pedeset. Oni odgovaraju sa "da" ili "ne", a kompjuter pregledava podatke i objavljuje rezultat.
Pitanja su podjeljena na 6 nivoa. Svaki krug donosi sve veci novcani iznos (prvi krug-10 000kn,drugi krug-15 000kn,treci krug-25 000kn) i ide sve do pola milijuna kuna. Nakon svakog tocno odgovorenog pitanja moze se odustati i osvaja se iznos koliko vrijedi prijedeni nivo.
Ako se na bilo koje pitanje odgovori netocno - gubi se sav osvojeni iznos i igra je gotova.
Ne moram ni napominjati, pitanja znaju biti stvarno totalno neugodna,ima nekih na koja je tesko dati odgovor, a ima ih i potpuno laganih i obicnih.
Tim koji pravi emisiju prouci svakog natjecatelja i postavlja mu pitanja u skladu sa njegovom obitelji, partnerima,poslu koji radi, proslosti i slicno.
Voditeljica zna biti pomalo opaka,voli provocirati i dovoditi u neugodne situacije.

E sada,mene zanima bili se itko od vas prijavio na ovaj šou :question:
Nagrada je pola milijuna kuna (sto i nije bas nesto u odnosu na euriće ili markice :wink: ), ali biste li za taj iznos pred milijunima ljudi iznosili svoju intimu i prljavi ves :question: (ponavljm,ima pitanja-boli glava)

Neki govore da bi bez razmisljanja,neki mozda bi,neki nebi niposto,neki kazu da je to dobar nacin za doci do love,nekome je to sramota, jadno i najnize koliko se covjek moze spustiti(haha,a heroin?)...

Uglavnom,forumasi moji lijepi i mili, sta vi mislite o svemu :question:
Potpis.
Deno

Re: TRENUTAK ISTINE...

Post by Deno »

Ja bi. Pratim emsiju na Rtl2, njemackoj televiziji. Ovaj ponedeljak sam se cjepao od smjeha kako je djevojka izofirala sebe i svog momka. Dobila je 10 000 eura.
simon_says

Post by simon_says »

AnAna_mo wrote:U svijetu se vec nekoliko godina prikazuje emisija "Trenutak istine", a od nedavno utorkom ide i na Novoj TV....
...Neki govore da bi bez razmisljanja,neki mozda bi,neki nebi niposto,neki kazu da je to dobar nacin za doci do love,nekome je to sramota, jadno i najnize koliko se covjek moze spustiti(haha,a heroin?)...

Uglavnom,forumasi moji lijepi i mili, sta vi mislite o svemu :question:
Hola,ke pasa,AnAna?
Nisam cuo za taj show.Zvuci vrlo interesantno,posebno jer su bogate nagrade u pitanju.Naravno da je razlog za prijavljivanje lova(na prvom mestu,i na drugom i trecem;-P)))...mislim da bih se bez bruke prijavio za taj show...
Bas tako,ne vidim ni jedan razlog da to nazovem jadnim ili najnizim...
Pozdrav AnAna 8) :drinkers:
ANONYMOUS does not forgive
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

simon_says wrote:Pozdrav AnAna 8) :drinkers:
Caooooo :smt039 PDT_Love_23
Potpis.
Post Reply