zrinkam wrote: Kažu da ovisnici vole samo heroin i ništa drugo i nekako mi se čini da je to stvarno možda istina iako sam u početku odbijala vjerovati u to jer ja sam borac pa ću i to pobijediti. U zadnje vrijeme plačem skoro svaki dan jer ne znam više kako da mu pokažem da mu stvarno želim pomoći i da sam mu stvarno istinski prijatelj za razliku od svih onih koje on i dalje naziva prijateljima. Ne znam kako će se to sve završiti, i dalje mislim da on zaslužuje normalni život bez droge.
P.S. Slična situacija i kod mene... Ali sam malo previše zabrijala da je to moja borba. A nije, to je prije svega njegova borba. Ja sam mu sto posto potpora, ali ne mogu za njega i umjesto njega... I ne mogu se više truditi jer je moj sav trud otišao u laži! Nažalost...tako je!
I da, ovo sa ljubavi i heroinom...još sam ipak idealist, ili ovo malo što je od njega ostalo

, pa ću se nadati da nije tako!! Voljela bih vjerovati da me voli više od heroina, iako se pokazalo suprotno (kad se je odselio radje) ali dobro... ne shvaćam, ali prihvaćam! I ja sam proplakala (i malo poludila ) svaku njegovu krizu, nervozu, depresiju, bezvoljnost, pa sam kada sam došla do biti stvari, a bit je ispala laž, tu sam stala!
Ja svog dragog volim, onako jako i nema što ne bi učinila za njega i nikada mu ne bi okrenila leđa, da vidim da mu je stalo da se riješi tog zla (u mom slučaju čini mi se da mu je stalo), ali više ne pod svaku cijenu! Normalan život nema cijenu i ja ga zaslužujem da mi bude normalan, kao što i ti zaslužuješ da tvoj bude tebi normala, i kao što moj dragi zaslužuje svoj normalan život itd! Uzimam si nakon dvije godine svega i svačega, za pravo svašta. Jedino što se više neću igrati detektiva i pokušati saznati što se događa...
U svakom slučaju, puno ti nade i sreće želim, najviše hrabrosti! Ne puštaj ga tako lako, ali pazi i na sebe! Nemoj se uvaliti u nešto iz čega se nećeš moći izvući. Ja sam se dala puno u sve to i ostala malo izigrana, zato sada pametnije i malo glavom, ne samo srcem! Naravno, to su sve savjeti koje ne primjenjujem na sebi

... SRETNO!