Vrlo tuzna prica...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

black rose

Vrlo tuzna prica...

Post by black rose »

Kako sam pocela...mislim da nema potrebe da pricam... kao i vecina svih nas,15 god,lose drustvo,cuga,trava.Tad sam upoznala jednog decka sa kojim sam pocela upadati sve dublje i dublje...
Bio je 5 godina stariji od mene,pusio shish i bio je jaaaaaaaaaaaaaako cool...
Dogadjaji nam se vecini podudaraju,pa da ne smaram,precicu na heroin...

Boris i ja smo tad vec bili u vezi 2 godine,jako smo se voljeli i sve smo cinili zajedno,pa i ovo...
Za moj 17 rodjendan poklonio mi je maalu kutijicu sa nakitom u kojoj je bio hors,eto samo da probamo,samo da se pocastimo za moj rodjendan...Tad je nastao pocetak kraja...
Najgora stvar koja nam se desila je to sto nam je heroin postao ljubav na prvi osjecaj...Osjecaj blazenosti,moci-a opet smirenosti,ljubavi...
Nespreto smo se boli,on mene,a ja njega i usjecala sam kako mi kroz tijelo prolazi demon zla i pakla...
Prvo samo vikendom,a onda i svakim danom...Jako brzo smo se navukli.NAJVECA ZABLUDA je bila da smo mi karakteri,da cemo prestati kad god to pozelimo..Lagali smo sebe...
Zivjela sam paralelno 2 zivota.Ujutru bi se nasla sa njim,uboli se,a onda takva sam isla u skolu(i za cudo bila sam odlican djak),dolazila sam kuci,kontrolisala se pred roditeljima,tako da oni NIKAD nisu posumnjali,do jednom...
Dosla sam iz skole kuci,bacila torbu u cosak i izasla napolje..Roditelji mi inace nisu preturali po stvarima,ali tog dana mama je zavirila u torbu da pronasla neki test iz skole i pronasla moj pribor...
Bila sam momentalno delozirana iz kuce,nisu mi ni ponudili pomoc...
Istog dana preselila sam se kod Borisa i njegovih roditelja,zivjeli smo od danas do sutra sve do tog 21.08. (ovog dijela se apsolutno ne sjecam pa cu citirati njega...)

"bila je to nasa 4 godisnjica veze...ustao sam vrlo rano,pogledao te,spavala si kao beba,poljubio te u celo i otisao do grada da nam zbavim dop i uzmem neku sitnicu za godisnjicu...Vratio sam se za nepunih sat vremena i vidio sam sliku koja me je skoro ubila:lezala si na krevetu u polumrtvom stanju,bijela kao krec,hladna kao led a puls se jedva osjecao.Brzo sam te odvezao u bolnicu"

Probudila sam se u bolnici.Ni danas se ne sjecam strucnog naziva toga sto mi se desilo,al samo se sjecam da smo saznali najljepsu stvar na svijetu:BILA SAM TRUDNA!!!!
To djete je bilo nas spas,razlog zbog kojeg smo onaj dop sto je on to jutro kupio bacili u rijeku....
SLEDECI DAN dospjeli smo u komunu,jako smop se trudili,ali jednostavno nije islo,bilo je previse tesko za nas.Nakon tri dana napustili smo komunu.Boris me poslao kuci i rekao da ide nesto obaviti i da se vidimo uskoro...
Predozirao se i zauvijek nestao...To je bio najgori dan mog zivota...Kad sam saznala pala sam u nesvijest,probudila se u bolnici i pored gubitka mog Borisa,saznala sam da sam dozivjela spontani pobacaj..
Od tad je moj zivot izgubio smisao,boje,mirise...Jebeno mi nedostaje...
Borise,u meni ce uvijek goriti plamen koji ce me podsjecati na tebe i nasu ljubav.Nikada te necu zaboraviti,tvoja J.

Bila sam na jos par lijecenja i sva su bila bezuspjesna..Nemam vise razloga da se borim za zivot..Da bar imam svoju malu bebu...
Nista se ne desava bez razloga...
mise en place

Re: Vrlo tuzna prica...

Post by mise en place »

black rose,
prica je zaista tuzna.....
mogu te pitati koliko imash godina?
Vjerovatno imash josh puno ispred sebe,osim rjeci nemogu da ti pomognem,nemogu ni sebi da pomognem ali mislim sve to shto nam je dop ucinio(neki "ozbiljni"ljudi bi rekli,sta smo si mi sami ucinili ali..) moze se zaljeciti pa vremenom i izbljedi.Znam da jebeno ono"sutra" ali dok zivimo ima uvjek sutra.Trebali bi uciniti sve da sutra bude bolje i tako malo po malo.
bueno,ser fuerte
pozdrav
black rose

Post by black rose »

mise en place wrote:black rose,
prica je zaista tuzna.....
mogu te pitati koliko imash godina?
Vjerovatno imash josh puno ispred sebe,osim rjeci nemogu da ti pomognem,nemogu ni sebi da pomognem ali mislim sve to shto nam je dop ucinio(neki "ozbiljni"ljudi bi rekli,sta smo si mi sami ucinili ali..) moze se zaljeciti pa vremenom i izbljedi.Znam da jebeno ono"sutra" ali dok zivimo ima uvjek sutra.Trebali bi uciniti sve da sutra bude bolje i tako malo po malo.
bueno,ser fuerte
pozdrav
Imama 22 god!!!Ti si iz moje Banjaluke!!!! :D :D :D
jesi li se ti skinuo sa dopa ili...ne cinis mi se bas pozitivan??? :cry: :cry:
mise en place

Post by mise en place »

Draga Black rose...
eheee skinuo sam se sa dopa toliko puta da je to vishe apsurd...
moracu josh jednom poshto nema dalje ....
trazim substituciju dok nebude mjesto slobodno za d-tox,
to je tacno i precizno shto zelim
uvaljen sam prilicno,ja takodje nemogu sam da se skinem
pozdrav banjalucanki
black rose

Post by black rose »

Kontaktirala sam sa Marjanovcem,al ne mogu da upadnem odmah,nego tek za 2 ipo sedmice...
Sad moram da vadim neke nalaze i bla,bla...ali nije mi tesko...
Sve u svemu,ja sam u ovom trenutku najsrecnija osoba na svijetu...
Pocecu novi zivot,novo sve,promjenicu se...
Zaledicu godinu na fax-u,kad izadjem zavrsicu ga...
Pocinje novi zivot za mene...
I hvala vam svima,citajuci ovaj forum odlucila sam se na ovaj korak...
Ljubim vas sve i pisacu josh i josh,sve dok ne odem... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D PDT_Love_09 PDT_Love_09 PDT_Love_09 PDT_Love_09 :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: PDT_Love_14 PDT_Love_14 :P :P PDT_Love_06 PDT_Love_06 PDT_Love_06 PDT_Love_09 PDT_Love_09
Priscila

Post by Priscila »

Pusa, Rose, i moj se život srušio na sličan način ko tvoj! :cry:
Jedino, šta ima već jaako dugo od onda, al evo, oporavila sam se!
Dugo mi je trebalo al eto, vrijeme će sve ublažit!
Teško mi je kad pročitam ovako nešto, i samoj mi naviru uspomene odmah... :cry:
black rose

Post by black rose »

Pusa Priscila PDT_Love_08
Nisam zeljela da moja tuzna prica ikoga potrese,izvini..htjela sam samo sebi da olaksam... :|
Drzi se...
Ja sam sad jako srecna..danas je moj 4 dan fiz.skidanja i nije mi bas lako,ali ok sam...
Opet imam motiv za zivot :-D :-D
sargman

Post by sargman »

procitao sam tvoju ispovjest i tužna je sta vise mislim da sam poznavao B. al ne treba to da te nosi izguraj tu zikru i uhvati se komune vjeruj mi problem je u dubini tebe govorim ti iz iskustva ja sam izasao iz jedne prije par dana iz nekih licnih razloga i za par dana idem u istu kao i ti
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

.............. Pozdrav, pa ovdje se piše da se sebi olakša, ja to uvjek radim i kada sam tužna, ili srećna. želim sa svima da podjelim svoje osjećaje...a držim vam fige za komunu. ja nikada nisam bila i ne mogu o tome ništa da komentarišem, ali želim vam da uspijete i sve najbolje u životu. pozzzzz od Jace........... :D :D :D
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
black rose

Post by black rose »

sargman wrote:procitao sam tvoju ispovjest i tužna je sta vise mislim da sam poznavao B. al ne treba to da te nosi izguraj tu zikru i uhvati se komune vjeruj mi problem je u dubini tebe govorim ti iz iskustva ja sam izasao iz jedne prije par dana iz nekih licnih razloga i za par dana idem u istu kao i ti
EE,pa kako onda ti upadas za par dana,a ja tek za 2 sedmice??? :?:
EEE,pa vidimo se u Marjanovcu banjalucanine :D :D :D
A ako si poznavao mog Borisa poznajes onda i mene jer smo UVJEK bili skupa... :?

Ovaj forum mi je dosta pomogao,mnogo sam pozitivnija... :-D :-D
Post Reply