kj
-
Re: On je narkoman!!!!!!!!!!!!!

Last edited by jana on Tue Sep 02, 2008 2:03 pm, edited 1 time in total.
Cao!
Problemu se treba konacno prici ozbiljno i studiozno.
Nastavili se tako riknuces na svim frontovima,pa onda nista ni od tebe.A bas mu ti mozes biti kljuc problema!
Pisao sam ti,a ti bi morala malo vise napisati,a savjetujem ti i da procitas dobro neke stvari sa foruma,a koje mogu biti vezane za tebe.
Mislim da bi trebala procitati i neke postove,recimo ispovjesti,cisto da skontas o kakvoj kategoriji ljudi se radi.Ja se ogradjujem od nekih savjeta,nepoznajemo se jos,pa neznam ni koliko si ovo bolest proucila i koliko znas o problemu narkomanije.
Ako ti momak bas znaci,onda navali na ucenje i citanje ljudi koji su prosli sve to i to iz prve ruke.
Skontaj ko ili cija ti je prica najbliza i pitaj.
Mei se mozes obratiti za bilo sta!
Problemu se treba konacno prici ozbiljno i studiozno.
Nastavili se tako riknuces na svim frontovima,pa onda nista ni od tebe.A bas mu ti mozes biti kljuc problema!
Pisao sam ti,a ti bi morala malo vise napisati,a savjetujem ti i da procitas dobro neke stvari sa foruma,a koje mogu biti vezane za tebe.
Mislim da bi trebala procitati i neke postove,recimo ispovjesti,cisto da skontas o kakvoj kategoriji ljudi se radi.Ja se ogradjujem od nekih savjeta,nepoznajemo se jos,pa neznam ni koliko si ovo bolest proucila i koliko znas o problemu narkomanije.
Ako ti momak bas znaci,onda navali na ucenje i citanje ljudi koji su prosli sve to i to iz prve ruke.
Skontaj ko ili cija ti je prica najbliza i pitaj.
Mei se mozes obratiti za bilo sta!
sad je problem sto je on na početku svega ponovno i mislim da ce biti dosta tesko izvuc i sebe iz njega iz svega toga, jedino ti mogu reci da moras biti spremna na previse poduhvata, gaženja, plača, tuge, vraćanja i polaženja ako si uz njega stvarno, covjek jednostavno s tim ljudima pretrpi toliku muku da sebe zapostave a na kraju samo slijepo vjeruju,
kao publika koja samo zapljesce glumcima a kad se zastori spuste mi nemamo pojam sta ti glumci rade tako je u zivotu tako je nama suovisnicima s nasim narko-glumcima..
zato budi jaka i dobro promisli vrijedi li dosta toga izgubiti??!
... sretno
nemoj srce puniti tugom.......
kao publika koja samo zapljesce glumcima a kad se zastori spuste mi nemamo pojam sta ti glumci rade tako je u zivotu tako je nama suovisnicima s nasim narko-glumcima..
zato budi jaka i dobro promisli vrijedi li dosta toga izgubiti??!
... sretno
nemoj srce puniti tugom.......
....Ipak bit će bolje, naucila sam nesto iz proslosti one....
Cao netko!
kad te vidim i procitam ti nick,uvjek mi padnu Indexi na pamet i pjesma "Da sam ja netko".
A i avatar ti je super.
Nego,lijepo si napisala ovaj post iznad moje glave!
Pozdrav tebi i misici od biseg glumca!
Svako dobro.
kad te vidim i procitam ti nick,uvjek mi padnu Indexi na pamet i pjesma "Da sam ja netko".
A i avatar ti je super.
Nego,lijepo si napisala ovaj post iznad moje glave!
Pozdrav tebi i misici od biseg glumca!
Svako dobro.
Re: kj
hehehe ***yugostar**** tnx...... najljepši pozdrav ti saljem i zahvaljujem..... :smt006 samo izgleda ova misica nam nestala to je ono kad prevrces milijun filmova po glavi odlazis i vracas se... life is going on and on again....
....Ipak bit će bolje, naucila sam nesto iz proslosti one....