DRAGI MOJI PRIJATELJI......

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
Modesty

DRAGI MOJI PRIJATELJI......

Post by Modesty »

U NAJTEŽIM TRENUCIMA MNOGI OD VAS SU BILI UZ MENE...NEKAD SAM BILA GRUBA,NEKAD NJEŽNA,UGLAVNOM NIKAD LICIMJERNA I ZLOBNA...AKO SE KOM ZAMJERIH,MOLIM DA MI OPROSTE.
OVAJ FORUM MI JE MNOGO POMOGAO ALI POČELA sam osječat da me užasno počinje opterećivat stalno čitanje o drogama,apstinenciji,milion načiNA liječenja.....sve to mi je počelo stvarati konfuziju,počela su mi se nametati pitanja da li sam na pravom putu a to ipak trebam da vidim sama sa sobom....svi su ubjedljivi ali ja ga želim za sebe odabrarti sama.....mislim da će mi biti lakše ako se malo maknem.
Na odlazim zauvjek,biće me i ovih dana jer još imam previše slobodnog vremena ali želim vam reći da odgovori svi stoje u nama....stotinu savjeta mogu čovjeka odvratiti od ijednog...svi se bore za svoje kao da je poslednje i jedino i ja to shvatam ali mene je osobno počelo smetat u smislu uznemiravati a ne nervirati da me tko pogrešno ne shvati.
Tško mi je posvetiti se i otvoriti svojoj doktorki koju cijenim i poštujem kao malo koga na planetu a onda dođem ovdje i čitam nešto suprotno od njenih savjeta od osoba koje također jako poštujem.RAZUMIJETE LI DRAGI MOJI,TO JE MOJ PROBLEM.JERUJEM TOJ ŽENI I NISTE KRVI VI ŠTO SAM MOŽDA JA(HM,MOŽDA)NESTABILN ,POVODLJIVA.STVARI STOJE KAKO STOJE.

lJUBI VAS VAŠA MODESTY........JOŠ ĆEMO SE MI POKAČIT :wink: PO KOJI PUT :D
Post Reply