Sinoć bi prikazivanje bh. pjesme za Evroviziju 2008. Predstavljaće nas Laka sa pjesmom Pokušaj. Meni je on genijalan. Kako se vama čini?
http://www.youtube.com/watch?v=NhEzjT2imeI
Evrovizija 2008
Moderator: sanela
Re: Evrovizija 2008
Lake note, smeshna koreografija, uopste koga josh boli za Evrosong. Evrosong je po meni govno kao i Grand Show, samo shto u u Evrosongu ucestvuju sve budale Evrope, a u grand Show programu samo iz Serbie. Sve u svemo tragedija. Sanela izvini, ali postulat demokratije je sloboda izrazavanja svojih mishljenja, bar ja tako to razumem. Veliki pozdrav.
bojanol wrote:Lake note, smeshna koreografija, uopste koga josh boli za Evrosong. Evrosong je po meni govno kao i Grand Show, samo shto u u Evrosongu ucestvuju sve budale Evrope, a u grand Show programu samo iz Serbie. Sve u svemo tragedija. Sanela izvini, ali postulat demokratije je sloboda izrazavanja svojih mishljenja, bar ja tako to razumem. Veliki pozdrav.
Što se izvinjavaš? Nemaš zbog čega. I meni je Evrovizija sr*** ali mi je Laka pravo cool lik, a pod utiskom sam emisije od sinoć kad je predstavljao pjesmu... Emisija je bila genijalna. Pa me čisto me zanima vaše mišljenje. A ako je dijametralno različito od mog... pa šta. Imate pravo da ga napišete. A i Evrovizija će biti u BG, pa će sigurno biti komentara na temu...
...meni je Laka baš simpatičan...nije uštogljen...totalno drugačiji od ostalih koji su nas predstavljali...mislim to je i onako više nego očito...prognoziraju mu dobar plasman...ali živi bili pa vidjeli...

WHO DARES,WINS
Laka je legenda. Mnogo bolji izbor od one proslogodisnje seke peke.
Laka je Car , kad su ga vec progurali za tu zajebanciju od Eurovizije, sjetim se BHvizijie kad je bio Punkt. Pa nesto kontam, Zisko bi garant dobio vise glasova.
POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL
ja jbg ni ne znam ko je to
... a nekad sam volila evroviziju...sjecam se kad je bebidol ishla,,,pa tajchi hehe
a sada nisam u toku jbg. volila bih gledati u svakom slucaju...pa ako neko snimi .....

a sada nisam u toku jbg. volila bih gledati u svakom slucaju...pa ako neko snimi .....

" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi