kosovo

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
sunrise

kosovo

Post by sunrise »

ne zelim too much o politici ali me zanima kako vi iz srbije gledate na to?
bi vi htjeli da kosovo ostane vase?
vani se to gleda tako da je kosovo i demokracija dva sasvim drukcija pojma no svako ima neku koorist pa otud iede i podrska

opet ne bi too much o politici nego samo me zanima da sam ja iz srbijr kako bi ja gledala na kosovo, kao dio srbije ilikao nesto drugo?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
joesspappa

Re: kosovo

Post by joesspappa »

sunrise wrote: bi vi htjeli da kosovo ostane vase?
A da li bi ti volela da soba u kojoj si rodjena i zivela ostane deo tvog stana?

Kosovo je izgubljeno mnogo pre no je sve ovo pocelo i jako je osetljiva tema... jos uvek i verovatno ce biti jos mnogo vremena. A cela je poenta da je navodno vecina albanskog zivlja tamo odlucilo da ima svoju drzavu...to je kao kad bi cigani (pardon politicki receno Romi) u Becu odlucili da odcepe neki kvart i da naprave romsku republiku samo zato sto ih ima vise od ostalih neroma. Nema to veze ni sa demoktratijom ni pravima ni zakonima. Samo je interes u pitanju. ciji? Cuce se. Verovatno onih koji zele da naprave najvecu vojnu bazu u Evropi. Do tad imacemo priznato-nepriznatu dilersku drzavu u srcu Evrope. Kriminal, trgovina belim robljem, drogama, gradjevinskim materijalom, oruzjem... sve krece od Siptara (ne zelim da ih politicki drugacije nazovem).

I sun, mani se politike... gaji to dete i uzivaj u njemu... :)
Pozdrav iz Beograda... glavnog grada nekadasnjih zemalja... Sada zemlje bez dela na kome se pre 600 godina rodila...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Modesty

Post by Modesty »

:smt038 :smt023 ..to bi bilo to!
miratesman

Post by miratesman »

Upravu su mani te se politike.Kosovo je bilo i ostalo nase,ma ko ziveo na toj zemlji.Ja bar tako gledam na stvari.
Ja sam rodjena u Beogradu a zivim u nalom gradu nedaleko od Beograda i kada me pitaju ja uvek kazem,da sam recimo valjevka,ali rodjena beogradjanka.Tako Vam je isto i sa Kosovom.Tu je nasa istorija,kultura.tu se stvarala srpska drzava i sad tamo neko uzeo je sebi za pravo da kaze da je njegovo.Smesno.Moze da prica sta hoce.Ja znam tacno sta je moje,a on mora da dokaze suprotno,inace vreme ce sve pokazati.Treba nam strpljenja.
BUDALE I PAMETNI LJUDI JEDNAKO SU BEZAZLENI.NAJOPASNIJI SU POLULUDI I POLUMUDRI
adam*

Post by adam* »

Posle svega samo nam je jos ova govnarija trebala..........

Nikada ovde nece biti blagostanje..........

Treba prvo medju sobom da se dogovorimo sta hocemo i da grabimo prema tom cilju a ovo je lutanje malog Cire u svetu slonova.............
cucla cucla cuclica
Post Reply