mala pomoc, ako moze???

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

kikika

mala pomoc, ako moze???

Post by kikika »

Imam mali problem...zelela bih da spavam sa deckom prvi put, ali imam neke traume iz proslosti pa jos uvek nisam... Zanima me da li mogu da uzmem neku psihoaktivnu supstancu, koja bi mi pomogla da psihicki na sve zaboravim u tom trenutku? a pritom da ne postoji mogucnost da se navucem od jednog uzimanja... Dobila sam savet, od osobe koja je nesto slicno uradila, da uzmem kokain, ali samo jednu crtu... Molim vas odgovorite mi, mnogo bi mi znacilo :(
joesspappa

Re: mala pomoc, ako moze???

Post by joesspappa »

Bolje ne... uzimanjem ces od malog problema stvoriti samo veci... najveci!!!
Zar nije bolje da ti to iskustvo ostane ili u lepoj ili ruznoj memoriji?
Bolje popricajte otvoreno... ti i on o tome...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
kikika

Post by kikika »

problem je drugacije prirode, i ne mogu da ostavim proslost... vec veliki broj godina pokusavam to da zaboravim... dosla sam do zakljucka da cu jedino tako moci da izgubim nevinost, sto jako zelim sa ovim deckom koji je divan i pricali smo mnogo puta o tome i posle mnogo ubedjivanja slozio se samnom... A ja ne planiram da uzimam vise puta, samo jednom i to malo...
joesspappa

Post by joesspappa »

A ja ne planiram da uzimam vise puta, samo jednom i to malo..
Sreco, svi smo MI imali taj plan u zivotu... pa nam se jbg nije nikad ostvario... Ja sam zbog takvog plana postao zavisnik, a ti kako oces!? Ja ti samo kazem da ti je zakljucak jako naivan...Razmisli dobro da li ce ta crta resiti bilo koji tvoj problem?
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
trna

Post by trna »

Pozdrav. Ocigledno je da nemas pojma koliko rizikujes samim tim sto razmisljas da tako nesto uradis. Ne moj se kockati sa djavolom jer kao sto mozes videti na ovom forumu niko nije dobio tu partiju sa njim. Jedna od djavolovih lazi je i ta da ces uzeti samo tada. Svi mi koji smo se navukli smo poverovali u tu laz.
Pozovi me u dan nevolje!
Tad cu te izbaviti, a ti ces me slaviti!
Bog
bojanol

Post by bojanol »

Pa nije mi jasno to - da nekom, za prvi put sa nekim, a taj ti se svidja, treba crta koke. Grand ShoW.
hellfire

Post by hellfire »

kikika...u ogromnoj si zabludi ako mislish da ce ti droga u bilo chemu pomoci...to shto ti navodish definitivno nije razlog(iliti jedan je od najglupljih razloga) da uzmesh drogu, cak i kada bi se "samo" malo napila isto bi pochinila veliq greshq...prvi put treba da se pamti kao mnogo lepo i pozitivno isqstvo u zivotu, zar treba sutra kada se budesh prisecala prvog sexualnog isqstva da osetish griznju savesti jer si tom prilikom bila high (drogirana)?? nikako...
bolje batali ideju o sexu josh neko vreme nego da napravish fatalnu greshq, polako skupi hrabrost..a dechko ako te voli, razumece te...prosto izbij to sebi iz glave..ne govorimo ti to bez veze, shto reche joesspappa svi smo mi imali plan samo da probamo i da ostane na tome..al zaebasmo se u prorachunu..
ne zuri nigde...desice se to samo po sebi..razmisli samo shta ti treba to da drogom sebe naterash da spavash sa dechkom po prvi put?!
izvini, ali prosto ne mogu da zamislim da bi neko mogao da uradi to shto je tebi palo na pamet..mislim, iz razloga koji si navela..
a inache, osecaj prilikom vodjenja ljubavi ti je bolji od bilo koje droge (zapamti dobro)...a nadam se i zelim ti da se u to i sama uverish (bez ikakvih stimulativnih supstanci)!
good luck!
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
adam*

Post by adam* »

Tacno znam o cemu se radi(naravno necu da izgovorim zbog postovanja prava autora)........imao sam cak par iskustava sa slicnom temom u zivotu..........to sto ti je neko "smucio" taj cin ne mora da znaci da ti treba droga da bi ti se cinilo kako ti se nikada nije nista desilo u zivotu!!
Treba da uradis to sa deckom koji ti se cini najpazljiviji & da si 100% sigurna da te nece povrediti!!

Zajebi "BABA DROGU"
cucla cucla cuclica
djavolov sluga

Post by djavolov sluga »

Draga, vidis li koliko je nas na ovom forumu.
kao sto su Ti mnogi pre mene rekli, svi smo imali taj plan-samo jedno, zbog ovog ili onog, pa ispade teska bolest.
verujem da Tvoj problem nije jednostavan, ali uzimenjem bilo cega napravices drugi veci problem.
ako hoces da se ne secas tog sexa, Ti se uradi.
doduse, od kokaina Ti se to nece desiti-da se ne secas, ali sigurno to nece biti to.
i sta ces sledeceg puta?
ili planiras da sa tim, kako sama rece, divnim deckom, spavas samo jednom?
a sta mislis kako ce se on osecati kada sazna, a ako ima imalo pameti, znace da nisi bila strejt.
ako Ti je bas tolika frka, ne radujem see zbog ovoga sto cu napisati, poij casu vina.
samo casu.
hej, vodjenje ljubavi je bolje od svake droge.
sex na drogama nije sex, vec bauljanje po tudjem i svom telu.
PlayLife

Post by PlayLife »

Citam i pitam se jeli Bajram, sex sa Selmom Brajrami ili obiteljski praznik. Zvio sam vrata do vrata sa svodnikom, budili me udarci glave od zid. Imam sestru, da je nju tako ja bi ga ubio! Draga djevojcice, kakve god probleme imala droga ih nece rjesiti, lazem, hoce trenutno! Imas 100% garanciju da ce ih multiplicirati.
Povrata nema. Rizik? Tvoj rizik,tvoj zivot, tvoj potez. Meni su govorili nemoj probat svidjeceti se. I? Bili su u pravu, svidjelo mi se. Nisu mi govorili prespavaces polovinu svog zivota, drugu polovinu ces pokusavat da to ispravis, propustices toliko ljepih stvari, sanski, trenutaka. Sve za trenutak, jeli vrjedilo? Nije! Lagao bi te kad bi ti rekao da je sex samo misionarska poza, nije! Sex je najljepsa sporedna stvar na svjetu. Ko voli fudbal, bujrum, meni sex drazi. Zasto ti ovo pisem, zato sto ti je prvi put. Sa i bez droge isto, samo jos jedno novo dobro iskustvo. Vazna je ljubav, emocije, osjecaji. Bez ljubavi sex je samo jos jedan od sportova. Kad sudija odsvira kraj, bas ko u sportu svako drugacije podnese poraz. Sex bez zastite? E to je prava droga a ulog je zivot!!!
Nisam vjerovao, nisam znao, nisam razumio reklamu: Guma glavu cuva. Naucio na greski, osvjestio se samo par cenata od provalije. Kazu imao sam srece. Znam da imam vise srece nego pameti i da Bog cuva djecu i budale.
POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL
Post Reply