angel
Moderator: sanela
Re: angel
Secam se ja jako dobro te price...nikada nismo dobili nikakvu potvrdu o tom dogadjaju..ona je ispricala to sto se desilo i nestala...jbg
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
- Zona Sumraka
pa najvjerovatnije da se dogodilo...u necijoj glavi...
- PsyTechGirl
Vidiš ja o tome ni ne znam ništa.. Misterija..
Strašno je to da neko koristi ovakav medij (internet) za tako glupe stvari (ako je u pitanju laž).
Zato to valja tretirati kao istinu pa time postaje i još veći nauk za sve nas ..
Pozdravljam..
Strašno je to da neko koristi ovakav medij (internet) za tako glupe stvari (ako je u pitanju laž).
Zato to valja tretirati kao istinu pa time postaje i još veći nauk za sve nas ..
Pozdravljam..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
h
nije darla angel,darla je darla.........darla tj. ja zivim u gradu u kojem je ona zivjela,upoznala sam neke ljude,i mislim da to nije laz..ono sa sestrom,ne znam,neke stvari se ne poklapaju al vjerujte mi da se jedna djevojcica namjerno predozirala i ostavila je pismo.bas u to vrijemeparamparcad wrote:znaci darla je angel
- Zona Sumraka
uff..sto ne mogu ove suplje...
de dobro je zono,nisam ni trebala nista napisat..ak ti je suplje e ma nema veze,al nisi u redu ni malo..ne znam jel to ta angel al ima djevojcica koja se predozirala.totalno te ne kontam mogla si me pitati nesto,bilo sta i onda napisat da ti je suplje a ne ovako..ja sam vidjela roditelje te djevojke i pricalas njima i bas mi nije jasno kak mozes bit takva