Nisam bash bio siguran gdje da smjestim ovu temu, al nadam se da mi niko nece zamjerit sto je ovde medju svashtarcima
Ovak..
Test mi je sutra,
Uzeo sam mozda neki gram spida za novu,
Ocel pokazat pozitivno ?
Narko Test
Moderator: sanela
Narko Test
..all that is gold does not glitter..
Re: Narko Test
trebalo bi da hoće
Urina, onaj.. sto se kupi u apoteci.. neznam kolko je on pouzdan.
A.. kad sam bio na hexu, znalo je ne pokazat nakon 6 dana neuzimanja, a ja navuchen josh ko ker.
Ovo je samo ovaj eskces bio, neznam imal kakve veze dotadasnje konzumiranje spida, onda, pokusaji prociscavanja organizma, mnogo chajeva, tecnosti, mnogo odlazaka u wc, sve sam to isposhtovo.
Sutra znaci je peti dan jel kako nisam uzeo spid.
Ajd, valjda nece.. a ak` bude, sam pao, sam se ubio.
A.. kad sam bio na hexu, znalo je ne pokazat nakon 6 dana neuzimanja, a ja navuchen josh ko ker.
Ovo je samo ovaj eskces bio, neznam imal kakve veze dotadasnje konzumiranje spida, onda, pokusaji prociscavanja organizma, mnogo chajeva, tecnosti, mnogo odlazaka u wc, sve sam to isposhtovo.
Sutra znaci je peti dan jel kako nisam uzeo spid.
Ajd, valjda nece.. a ak` bude, sam pao, sam se ubio.
a šta da ti kažem prijatelju kad znaš sve.............osim da mi je žao što ti so to dešava.
i ako ti ne otkriju sad,tvoja agonija je produžena jer znaš da ćeš uzeti opet,da se ne lažemo...znam kad si se počeo skidati i kad si tražio pomoć...zašto se ne vratiš na te pomisli opet,zar ne vidiš da ne možeš sam???????
e jebi ga jarane..... i ja bih uzela da mogu...al i ja imam te testove pa ne mogu. pazi zbog kolicine koju si uzeo...trebace malo duze da to sve izbacis. Pij mnogo vode, caj od zare(2 litre) i sok od borovnice(2 litre). iznoji se ako mozes ...to ce pomoci. sta da ti kazem...sretno...al nemoj se ba vise zajebavati. Ja ne smijem sve i da hocu....
jebesh speed....
jebesh speed....
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Pa.. da mi je zao sto sam uzeo gram spida za novu godinu, a da sa hexom vec mjesec i po nisam u dobrim odnosima, i nije.
Nego, ono chisto informativno, znam koliko heroin ostaje u urinu, ali za spid (ne bash neke kvalitete) nisam siguran, ustvari nemam pojma.. zato sam i postavio temu.
Mozda duze, mozda krace, ako je krace.. bicu negativan, ak duze, pozitivan.. ebiga, bio sam voljan riskirat, pogotovo posle pola litra wotke i kartoncica piva.
Nego, ono chisto informativno, znam koliko heroin ostaje u urinu, ali za spid (ne bash neke kvalitete) nisam siguran, ustvari nemam pojma.. zato sam i postavio temu.
Mozda duze, mozda krace, ako je krace.. bicu negativan, ak duze, pozitivan.. ebiga, bio sam voljan riskirat, pogotovo posle pola litra wotke i kartoncica piva.
How long do amphetamines stay in your urine?
Amphetamines can be detected for between 24-72 hours. Methamphetamine slightly longer at 24-96 hours.
Jel speed Amphi il Metaamphi ?
Amphetamines can be detected for between 24-72 hours. Methamphetamine slightly longer at 24-96 hours.
Jel speed Amphi il Metaamphi ?
chini mi se da je vishe na bazi amfetamina...jbg ne znam tachno...ali znam da je amfetamin chista brzina bez 3pova, paranoja..bar ih ja nisam imao na bombonicama amfetamina...
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
idi na http://www.erowid.org i chitaj, raspitaj se malo...ima sve i svashta o gudrama
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...