PA DOSAO JE RED I NA MENE I MOJE ZLO

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

mlmsr

PA DOSAO JE RED I NA MENE I MOJE ZLO

Post by mlmsr »

Pocelo je to...davno 2002 god. da sam se bas navukla,sto je najgore tada,na rodjendanu moga andjela,mozda ne treba tako da kazem ali...kada sam bila bez deteta nisam bila navucena nego jednom,dva puta godidnje...
nastavak sledi za dan dva jer ipak je NOVA GODINA,SAMO SAM HTELA DA SKUPIM HRABROSTI!!! LJUDI SRECNA VAM NOVA...POZZ
PS.PISACU USKORO.. ovo je da zagolicam mastu radoznalima kao sto sam ja...:D
LJUDI BEZITE IZ OVOG ZLA TJ.HEROINA.JER SVI MI ZNAMO DA NEMA NICEG LEPOG U TOME SAMO PROPADANJE I SMRT...LJUDI KAO STO SAM JA I ZELE DA SE SKINU ZELIM IM SVU SRECU KAO I SEBI...BEZITE IZ ZLAAA!
rajouno

Re: PA DOSAO JE RED I NA MENE I MOJE ZLO

Post by rajouno »

"radoznalost je ubila macu"
A,ja sam uvijek bila "ta' maca...kazu da imaju 9 zivota...hmmmm :roll: ,sigurno mi je ostao jos jedan..tako da cekam ... :-D :D
sretna nova!
PER ASPERA AD ASTRA...
cokapeace

Post by cokapeace »

I ja čekammmm...
I SRETNA TI NOVA hrabrice! :wink:
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
mlmsr

Post by mlmsr »

:-D pisacu ljudi,pisacu.samo malo strpljenja,a i hrabrost da skupim...
znate kako kazu;KO CEKA TAJ I DOCEKA...
LJUDI BEZITE IZ OVOG ZLA TJ.HEROINA.JER SVI MI ZNAMO DA NEMA NICEG LEPOG U TOME SAMO PROPADANJE I SMRT...LJUDI KAO STO SAM JA I ZELE DA SE SKINU ZELIM IM SVU SRECU KAO I SEBI...BEZITE IZ ZLAAA!
zvrky

Post by zvrky »

Hehe i mene zanima tvoja prica delujes kao fina devojka stvarno me zanima...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
maxlo

Post by maxlo »

A ako nisi fina pored nas ces sigurno postati..........salim se ja.......samo hrabro bice ti lakse...poz :wink:
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
maxlo

Post by maxlo »

Pa sad sam tek provalio :D iz istog smo kraja.......samo napred komsinice i nemoj da brines ostaces anonimna,veliki je Vozdovac heee....poz. :wink:
mlmsr

Post by mlmsr »

:D BAS STE RADOZNALI...KOMSIJA AKO SE ZNAMO I TI CES KAO I JA DA OSTANES ANONIMAN ha,ha,ha...VELIKI POZZZ
Nisam nikada bila navucena dok sam bila klinka tj.doba za sve da se proba.tada sam uzimala povremeno kao i svi,cisto da vidim kako je to,jednom u par meseci!!!Ja sam bila od onih devojaka sto se druze samo sa muskarcima koji su uzimali sve i svasta ali trava nam je bila uvek na prvom mestu...I dok se na zurkama uzimalo i zuto i belo ja sam uvek pusila dzidzu i bila sam joj verna dok zlo nije nastupilo!!! :D DOBAR MI POCETAK,A???
98.GODINE SAM UPOZNALA MOG SADASNJEG MUZA,KOJI JE ISTO KAO I JA PROBAO SVE ALI NIKADA NIJE BIO NAVUCEN, NITI SMO ZNALI STA JE TO UOPSTE STO JE NAJVECI CRNJAK!!!POCELI SMO OD SAMOG POCETKA DA ZIVIMO ZAJEDNO I DA PRODAJEMO ZELENIS,PO KAD-KAD BI CIMNULI ZUTOG ALI NIKADA MNOGO,STAN NAM JE BIO KAO ZELEZNICKA STANICA!!!PUSILA SE TRAVA NON-STOP,RADILO SE I NA VELIKO I NA MALO,ZNALI SMO DA BUDIMO JEDAN DRUGOG U 5 UJUTRU DA BI POPUSILI KOJI DZOINT!!!JEDNOG DANA ON JE,BEZ MOG ZNANJA/A NISTA NISMO KRILI JEDAN OD DRUGOG,ZGUTAO NEKE SILNE NEURO LEPTIKE,CIMAO NEKU ROBU,A NARAVNO PUSIO JE KONSTANTNO,DESILO SE SLUCAJNO DA SAM I JA UZELA DOP DOK SAM BILA U KRAJU TJ. U POSETI MAMI!!!KADA SAM SE VRATILA U STAN NISAM NI PREDPOSTAVILA DA JE ON SVE I SVASTA UZEO,A NIJE MI REKAO ZA RAZLIKU OD MENE!!!SVE JE BILO OK.DOK MU NISAM PREDLOZILA DA ODEMO NA TERASU I SVARIMO.PRISTAO JE,OTISLI,POPUSILI I KADA JE USTAJAO SAMO SE SRUSIO!!!BIO JE PRED OVEROM!!!SAMO MI JE U JEDNOM MOMENTU,KADA JE DOSAO SVESTI,REKAO DA GA SAMARAM,SETAM PO STANU I NE DOZVOLIM MU DA ZASPI....

KAD JE DOSAO SVESTI,SUTRADAN,SVE MI JE REKO I TADA SMO SE ZAKLELI JEDAN DRUGOM DA NIKADA U ZIVOTU NECEMO UZETI ZUTO!!!Kakav bedak,a sada smo navuceni ko psi i pokusavamo da se vratimo normalnom zivotu!!!

DOBILI SMO DETE,PRESELILI BLIZE MOJIMA,SVE JE BILO KO U NAJLEPSEM SNU!NARAVNO VISE NISMO PRODAVALI NEGO SAMO PUSILI ZELENIS,kamo lepe srece da smo ostali na tome,gde bi nam bio kraj...
POCELI SMO DA SE DRUZIMO SA MOJIM STARIM DRUSTVOM,KOJE JE BILO NA SVE NAVUCENO,A NAJVISE NA ZLO!!!
RADILI SMO OBOJE I SPAJALI KRAJ SA KRAJEM,ALI SADA VIDIM DA NAM JE BILO PRELEPO!!!IGROM SLUCAJA JEDAN OD ORTAKA NAM PONUDI DA ZAVRSIMO ZUTO,LIK ZIVI PREKOPUTA,TAKO DA NEMA CEKICA VEC JE SEMA NA STOLU ZA PAR MINUTA...PRISTALI SMO I POCELI DA CACKAMO SVE CESCE I CESCE,SPOJILI SE SA DILEROM I POSTALI NAJBOLJI PRIJATELJI!!!
Tad jos nismo bili navuceni,sto se kaze samo malo privuceni!!!
NASI DRAGI DRUGOVI SU POCELI DA NAS ISKORISCAVAJU,SAMO STO TO NISMO ZNALI MI SMO MISLILI KAKO IM CINIMO USLUGU,DA PO KOJI PUT SPAKUJU,DA PO NEKAD IZADJEM,JA ILI ON,DA SE VIDIM SA MUSTERIJOM...TO JE SVE BILO PRORACUNATO URADJENO,DA NAS UVEDU U POSAO I UPOZNAJU SA MUSTERIJAMA!!!
DA BI NAS JEDAN DAN ZAMOLILI DA MI RADIMO NEKO VREME DOK SE ONI TJ.A. I N.(i oni su bili u vezi kao moj dragi i ja samo sto oni nisu imali dece)NE SKINU!!!!

Mislim da je za pocetak i previse,nastavljam uskoro!!!!
BUDITE MI I DALJE RADOZNALI KAO I DO SADA....LJUBIM VAS... :tonqe:
lizard

Post by lizard »

drago mi je da si dobro :D
molim te iskljuci kaps i ukini taj bold na cjelom tekstu, ubi me kontrast :wink:
kisss
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
maxlo

Post by maxlo »

Evo ja sam i dalje radoznao....samo pisi......poz. za komsinicu :wink:
Post Reply