da li je uspio?

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

Post Reply
leptirić

da li je uspio?

Post by leptirić »

eto mene opet, nakon zadnjeg pisanog posta, bilo je malih komplikacija, ako se to tako može nazvati..... :rolleyes: zapravo radi se jel o mom dragom prijatelju za kojeg smo zaključili da ja ne padam u zabludu njegove inicijacije....uglavnom bio je otišao od kuće na neko vrijeme, i vjerojatno je zabrijao da može ostati u mom stanu, međutim rekla sam mu da može prenoćiti ali, da se za ostalo mora snaći, uglavnom sad je doma uspio se vratiti što sam mu i savjetovala, i u karanteni je, starci ga imaju pod povećalom, što je i normalno, čuli smo se jučer kaže da mu i nije dobro, to mu vjerujem, ali da ide na bolje, zapravo se pitam dali je uspio, ili će uvijek biti ono pitanje gdje je i s kime......neznam ja se nadam daće biti sve ok, onaj ko ne kuži ovaj posta neka pročita prvi post bit će puno jasnije sve......uglavnom prošla su dva tjedna od kad se nismo vidjeli i zapravo neznam da li ga želim vidjeti opet, a ipak s jedne strane bilo bi ok da se sretnemo jer ču se tako uvjeriti u cijelu situaciju, a možda se i ugodno iznenaditi......uglavnom nisam još odlučila da li mu želim ostati cura ili ne.....to ću odlučiti neki drugi dan ne još....... :snakeman: zapravo više i ne osječam ništa neznam dali je to tupilo od kojekakvih sranja ili jednostavno nisam zaljubljena, više......uglavnom zahvalila bi svima koji su odg, na prvi post, pomoglo mi je stvarno......pusa
Modesty

Re: da li je uspio?

Post by Modesty »

nemoj djevojko puno da lupaš glavu niti da te za šta grize savjesti..nisi ga ti uvalila u problem niti to sve možeš kontrolirat...ponašaj se prema svojim osječajima koji vidim da su trenutno zahladili...nemoj se siliti jer ti se može vratiti kao bumerang,tj. još više posle zgaditi a to predpostavljam da ne želiš da se desi...samo opušteno,ipak si sebi na prvom mjestu i samo svoju glavun na ramenima nosiš.

Topli pozdravi od Modesty
netko

Post by netko »

treba vremena i vremena.. pusti njega neka izabere sta zeli a mozda se i sretnete nekad, cudni su putevi.. i ako si vec ohladila od njega jednostavno podji dalje tamo gdje tebi najvise odgovara.. pozzz
....Ipak bit će bolje, naucila sam nesto iz proslosti one....
heroinapg

Post by heroinapg »

Provali kako si napisala
Da li je uspio?
Da li si ti sebi uspjela?
Dusice, iz 1. ruke ti govorim-budi sigurna-ne bih pisala...
Da li ce se vratiti tebi ili drogi?
Ljudi se u tom slu izgube..
Bolje bi bilo-BUDI SNAZNA-okreni se sebi.
Postoji nada i mogucnost da se on vrati i sebi i tebi..ali on ostaje zavisnik..njega, kao i sve zavisnike, samo 1 doza moze vratiti u predjasnje stanje
obrati mi se na email ukoliko,,,,,,,,
SARECNO!
leptirić

Post by leptirić »

........ :-D definitivno ne želim da se pomisli kako ja patim zbog njega jel to nije tako, poznajem ga samo dva mjeseca, jednostavno znam o ćemu mi pričate svi vi ovdje i znam da vam se mogu obratiti i to mi je drago, ali nisam niti razčarana u njega niti me povrijedio nije stigao a i neće, ja sam već i odlučila da ću mu pomoć , kao djevojka ili ne svejedno, bilo mi je zanimljivo na početku i gledat to i promatrat i slušat, takva sam znatiželjna, ali nisam glupa, znam da nije ništa slučajno, ne vjerujem u slučajnost od malih nogu, sve što se meni događalo i sve što mi se događa, događa mi se iz nekog, ponekad i čudnog, ali razlog uvijek postoji......... :roll: niti se opterećujem s tim , niti se brinem toliko, jednostavno me zanimalo mišljenje ljudi, imam ja previše ciljeva u životu i definitivno ne želim, ih sjebat zbog jednog uboda igle, luda jesam na svoj način, ali još se nisam s mozgom posvađala..... ;-) žao mi je što su neki od vas postali ovisnici jer su voljeli ovisnika, ja nisam jedna od tih, da sam htijela to sam već mogla obaviti tisuću puta i s njim i sa frendovima, sa bilo kime, a i sama....ali imam karakter i jaka sam i držim do toga.......nadam se da će njemu biti bolje, jer može na mene računat ali u granicama normale.....volim pomoć svakome pa i ovisniku zašto ne,.....to ne ćini mene manje vrijednom ni glupljom, to me može samo ojačat, možda misam prošla kroz to osobno, ali sam prošla kroz druge grozne stvari, svatko ima svoju priću jel tako, ja sam bila prije 5 god na samrti, nakon toga mi se ubije najbolja frendica, nedavno saznam da mi se starci rastaju, i još sam tu, stabilna, zdrava, i ne pomišljam da učinim glupost sebi neću naštetiti, veliki sam optimista inaće, i uvijek radim na sebi, gradim svoj svijet, polako.....ja sam sretna, sa ovisnikom, il bez njega, zašto? jer sam sretna osoba takva želim biti....pusa....
Post Reply