Javljam se po prvi put. Osjecam se uzasno i nemocno da pomognem svom suprugu da se izvuce i prestane da koristi kokain. Zivimo 5 godina zajedno, ali ova zadnja godina nam je najgora. Znam da je bio korisnik kokain ponekad vikendom, ali bas ponekad, ali od rodjenja nase kcerkice svaki cetvrtak, petak, subota i ponekad nedelja su presle u naviku i zivi za te dane. Tako je vec 3 pune godine. Neradi, samo po potrebi i kada se natjera, nije zainteresovan ni zasto, stalno gunjdja, nalazi mi mane, stalno se svadjamo oko gluposti i ponekad je i agresivan.
Mislim da koristi 2-3 grama za tih 4 dana. Nedavno je dosao sa idejom o razlazu, nezeli me u svojoj blizini i sve ljude koji su bar malo bili normalni je odbacio i druzi se sa pojedincima koji rade sto i on i u njima nalazi spas.
Nesto nevidim da je svjestan dokle je dogurao, a ja nesmijem nista da mu kazem. Ne samo ja nego ko god da je pokusao on ga je totalno odbacio i kao ma kreten...bla bla...
Tokom seksa nikada nije pricao...intimni odnosi su sada mnogo cesti i to uvijek za vrijeme dok je na kokainu.
Poceo je sa pricom da nismo vise muz i zena nego drugovi jer se drugovi bolje kresu nego supruznici, pa potom sa pricom da ja slobodno spavam sa drugim bla bla...da bi na kraju rekao da me jedino moze da spasi od razvoda seks koji nam je kao uvijek bio dobar...da li je ovo narkomanska prica ili sta li je vec....
Pisite mi o svojim iskustvima. Volila bih cuti iskustva ljudi koji su koristili kokain....kako su se oni ponasali kroz veze, brakove u porodici itd....
Hvala svima unaprijed....nadam se da ce ovom ludilu doci uskoro kraj.
Zivot sa kokain ovisnikom
Re: Zivot sa kokain ovisnikom
nazalost nisam imala iskustwa sa zawisnoshcu od te wrste droge,jesam je konzumirala i znam da izaziwa agresiwnost,paranoju,sklonost suicidu...pisace ti ljudi koji imaju wishe iskustwa sa koksom.a,generalno mislish li da je on wrijedan da ga ti spashawash,a on te tako omalowazawa-time shto ce ostati sa tobom zato shto si dobra u krewetu.bljak.sad bih ga opalila pesnicom iako nisam na koksu,bitanga.razmisli...
PER ASPERA AD ASTRA...
ajme,ajme je jedino šta mogu reći.....tko je tu pametan a tko lud.....ja koks nisam nikad ni problala ali će se sigurno naći netko da te posavjetuje..mada je droga droga.....i tko je na njoj nije svoj i nije normalan i to mu na neki način treba pokazati.....dokle smo god uz ovisnika(pogotovo takvog agresivnog a i nemora biti) mi smo na neki način saučesnici njihovog propadanja..ne želim ovim reći da se odmah treba okrenuti i pobjeći glavom bez obzira ali nije ni mnogo daleko od toga ako se radi o osobi koja odbija pomoć.....sretno ti bilo a mi smo uvijek tu da te saslušamo i ako je moguće pomognemo.
Drži se draga
Drži se draga
- PROČITAJ ME
Na tvoju sreću, a moju ne sreću pronašla si pravu osobu za pomoć....mila u potpunosti te razumijem koliko ti je teško, jer sam ja živjela sa dečkom 3 godine i trebali smo se vjenčati na sreću nismo jer sam shvatila koliko je sati..... oboje smo bili na koki....... ukratko o meni......da bi ti shvatika koliko te razumijem....... on tebe kao prvo ne voli čim je rekao da bi htio razvod..... eeee... halo on želi razvod a ti pokušavaš njemu pomoći, nema tu pomaganja ma koliko ti je stalo do njega nego bježi od njega kud znaš i umiješ, na vrijeme..... njega je droga uzela pod svoje, i sve što ti govori to radi svjesno, namjerno, nije vrijedan tebe to je sigurno a kokain je jebena gudra....... ne znam.... ponižava te samim tim samo jer vam je dobro u krevetu..... ne razumijem kakav je to brak na čemu se zasniva, jel samo na sexu..... ne treba ti takav čovjek, ni tebi, ni tvom djetetu..... pa ne vrti se svijet samo oko njega, šta je on umislio ko je on..... pogotovo ako se istresa na tebi samo sexom, a gdje je normalna priča, kažeš nema je.... e pa mila od tvog braka nema ništa ako se on ne promjeni i ne prestane se drogirati..... moraš mu otvoreno reći šta ti želiš od vašeg zajedničkog budućeg života, ako on nema namjeru da se mijenja ti nemaš u tom braku šta tražiti..... ti se moraš trznuti, glasno i jasno mu dati doznanja da vas samo sex veže, a gdje su ostale normalne stvari koje su bile valjda dobre na početku vašeg braka...... ti njega voliš čim si se ovdje obratila, ali moj ti je savjet da ga ostaviš prije nego sve ode u neku stvar..... ti najbolje znaš da li je on popravljiv ili ne..... čim je sada agresivan vremenom će biti sve gori i gori, a ja ti iskreno savjetujem da otvoreno razgovaraš snjim, ako je on za razvod pa razvedi se nije smak svijeta nisi ni prva ni posljednja koja se razvela a ti očito imaš golem razlog za to....... izvini što sam ovako otvorena, ali ja te ne nagovaram ninašta samo ti dajem svoje pravo iskreno mišljenje, jer sam ja kroz sve to prošla, pa sebi dajem pravo za ovakve riječi, želim ti pomoći..... imam osjećaj da je on samo ne iživljen i bezobrazan muž..... ma koliko ga ti voljela nije te vrijedan jedino ako se on uz tvoju pomoć želi skinuti sa tog prokletog sranja..... da sam na tvom mjestu ja bih mu rekla da bira između droge ili tebe i tvog djeteta, jer stvarno ne znam koliko je on zaglavio, možda i više a nije svjestan u nekim trenutcima.... joj fakat si me pričpm vratila u moj život u prije par mjeseci kada mi se dešavalo skoro isto kao i tebi..... ja sam svog dečka voljela ali sam se ipak odlučila otići od njega da bih pomogla sebi..... na tebi je odluka i to velika...... kakvu god ti odluku donijela nadam se da će biti ispravna........ napiši još ponešto o vašem odnosu o tome kako i koliko razgovarate da bih ti mogla još ponešto reći i pomoći.... stijim ti na raspolaganju u svaka doba..... pozzzzzzz
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
POTPISUJEM..nažalost...to je upravo ono što bih ti i ja napisala...i nema to mila veze toliko sa gudrom-koliko sa ličnošću osobe,a ovako kako se on prema tebi ponaša...ja bih ga :axe: -odaaavnooo...PROČITAJ ME wrote:.. on tebe kao prvo ne voli čim je rekao da bi htio razvod..... eeee... halo on želi razvod a ti pokušavaš njemu pomoći, nema tu pomaganja ma koliko ti je stalo do njega nego bježi od njega kud znaš i umiješ, na vrijeme..... njega je droga uzela pod svoje, i sve što ti govori to radi svjesno, namjerno, nije vrijedan tebe to je sigurno a kokain je jebena gudra....... ne znam.... ponižava te samim tim samo jer vam je dobro u krevetu..... ne razumijem kakav je to brak na čemu se zasniva, jel samo na sexu..... ne treba ti takav čovjek, ni tebi, ni tvom djetetu..... pa ne vrti se svijet samo oko njega, šta je on umislio ko je on..... pogotovo ako se istresa na tebi samo sexom, a gdje je normalna priča, kažeš nema je.... e pa mila od tvog braka nema ništa ako se on ne promjeni i ne prestane se drogirati..... moraš mu otvoreno reći šta ti želiš od vašeg zajedničkog budućeg života, ako on nema namjeru da se mijenja ti nemaš u tom braku šta tražiti..... ti se moraš trznuti, glasno i jasno mu dati doznanja da vas samo sex veže, a gdje su ostale normalne stvari koje su bile valjda dobre na početku vašeg braka...... ti njega voliš čim si se ovdje obratila, ali moj ti je savjet da ga ostaviš prije nego sve ode u neku stvar..... ti najbolje znaš da li je on popravljiv ili ne..... čim je sada agresivan vremenom će biti sve gori i gori, a ja ti iskreno savjetujem da otvoreno razgovaraš snjim, ako je on za razvod pa razvedi se nije smak svijeta nisi ni prva ni posljednja koja se razvela a ti očito imaš golem razlog za to.......

...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Coko,ljubavi,uradila si najpametniju stvar u svom životu...nečeš to nikad zaboraviti ali u pozitivnom smislu..ponosim se tobom,tvojom trezvenošću i snagom.
Skorpija,u potpunosti te razumem..i ja zivim sa jednim kokain ovisnikom,najgore je sto ja to nisam u startu primetila..bila sam u braku koji nije bas dobro funkcionisao,bez dece,prvenstveno sex nam nije isao,dok nisam upoznala njega..neverovatna energija,koncentracija,inteligencija,dobar posao,stan,raspolozen svaki dan,i za razliku od bivseg muza stalno trazi sex..vidjali smo se tajno neko vreme,a onda mi je postavio ultimatum da predjem kod njega da zivim,ostavim muza ili da ga zaboravim..ne sluteci nista lose,ja podjem od muza i preselim se kod njega..bilo mi je lepo,bila sam srecna,ispunjena u svakom pogledu..uvek smo imali nesto da pricamo,raspolozen svaki dan,iako radi puno,nije nikad umoran,svake noci kasno legne i odma zaspi,a rano ujutru ustane,sveze izgleda,ma ni u snu mi nije palo to napamet,na njemu se nista ne vidi,bar ja nikad nisam narkomana tako zamisljala..primetila sam da par puta ulazi u wc i zakljucava se po 10 minuta,to mi je malo bilo cudno,ali nisam ga nista pitala,i tako jednom kad je izasao njemu ispadne kesica na podu..pitam ga ja sta je to,on cuti,a ja znam da je beli prasak kokain,posto sam davno poznavala jednu curu koja to uzima,i videla sam to,i onda je njemu bilo krivo sto sam to videla,i rekao je da je prvi put probao 99 a sad ima 35 god,i navodno tvrdi da je on pod kontrolom,da moze da prekine kad hoce,ali eto zbog odgovornog posla kao mora to,jer se tad oseca jako koncentrisan,i vrlo siguran u sebe..i rekao mi je da ako ga volim moram to akceptirati,jer ja ionako nemam nikakvih posledica od toga..rekao je da uzima samo vikendom,mada ja nisam sigurna,jer je svaki dan isti,a u zadnje vreme sam primetila da nije uvek tako raspolozen kao do septembra kad sam to otkrila,onda zeli biti sam u svojoj sobi,nece pricu,samo cuti i nece sex.Sad uzima ispred mene,kad nema nekad izlazi u pola noci da kupi,neznam ko mu je diler,interesantno je da odma zaspi na komandi,a kolko ja znam iz raznih foruma to nije moguce bez tableta za spavanje,a on tvrdi da ne uzima nista za spavanje,u sta ja sumnjam,pretrazila sam ceo stan da nadjem skroviste al nisam nasla nista..prosli vikend je imao 3 kesice manje velicine,sinoc sam videla druge kesice koje nisu iste,sto znaci da je on 3 grama uzeo od petka do sinoc,kad povuce liniju on resto sa stola olize prstom pa u usta stavi,pa onda mene poljubi i tako mi je par puta utrnuo jezik,pa me strah da i ja ne postanem zavisna,i dete smo planirali,al opet me strah za posledice po dete sa njim,meni ne pada napamet da uzimam,niti me on tera,a gledam njega kako uziva dok uzima,znam da i ja kad bih probala postala bih zavisnik,on ne zeli da prica na tu temu o prestanku,kaze da je je njemu dobro tako,i da sve ima pod kontrolom,uz to voli i da pije ponekad dok uzima.Htela sam da pitam PROCITAJ ME,koliko to moze tako da traje,strah me je sta ce biti sa njim ako tako nastavi,citala sam na nekom forumu da ritalin tablete imaju isto dejstvo,po meni bolje da je zavisnik tableta nego droge..njegov novac ne vidim,mislim da veci deo izdvaja za to..za sad je i dalje kaobajagi sve u redu kod nas,al neznam dokle ce trajati tako,u zadnje vreme samo cuti i kad uzima i kad ne uzima..a ja nemogu bas da procenim kad uzima,osim kad ga vidim..neznam gde ce me sve ovo odvesti..najradije bih se vratila bivsem muzu,ali me on sad nece...
zivot sa ovisnikom nije zivljenje, to je patnja, to je stvaranje samo zelje da je ljubav jaca od svega iako na kraju ne znamo postoji li uopce to nesto sto se zove ljubav, stvari koje ste skorpija vi ovde rekli mene upucuju na to da ste jednostavno zaljubljeni i da volite tog covjeka, sto vam nitko ne zamjera, voljela sam i ja, ali ljubav je varalica... njegovo ponasanje grozno je, naravno vi trpite u nadi da ce biti bolje, u nadi da ce se nesto promijeniti trpilo nas je to mnogo, ali nemojte dopustiti da vrijeme prebrzo prodje i da sve postane nepodnosljivo, ako ste u mogucnosti ostavite tog covjeka, odvedite sebe i dijete, dajte mu do znanja da niste igracaka, nek zna da i vi mozete reci ne i otici, vjerujte mi kad ga ostavite bit ce njemu dobro ali polako ostavit ce ga i prijatelji ovisnici jer on tad ostaje samo obicni ovisnik bez zene, bez djeteta, znaci postaje nista jer imao je sve a vise nema... dobro razmislite jer samo vi znate sto je u vama i sto je pored vas..
....Ipak bit će bolje, naucila sam nesto iz proslosti one....
- PROČITAJ ME
Ljubav je spontano stanje uma, neobična navika mozga.....ljubav boli i mi jednostavno ne možemo protiv nje dok sami ne ohladimo od takve vrste muškaraca.....On može sasvim normalno, pozitivno izgledati, razgovarati, čak da ga niko ne provali da je nagudriran, jer kokain je takva vrsta gudre..... kad si na njoj ti si pričljiv pravo ne gasiš se kažeš sve i što misliš i što ne, svi su ti lijepi oko tebe a sebi si najljepši, umišljen si da si najzgodniji, da ti niko nije ravan... na žalos ali to je tako.....može se tako trezveno ponašati da nema šanse da provališ da li je nadrogiran ili ne...... mnogo je samopouzdan i pun sebe, voli ugađati drugima..... a što se sexa tiče.... hm.... sex je bezveze pravo.... užas.....ma bolje je biti suh nego se sexati kad je neko na koki.... to govorim iz iskutstva... nas oboje smo bili na koki ma sex mi nije bio ni u malom mozgu, vjeruj mi......a za tablete ritalin nisam nikad čula....... eeee slušaj ovo.... ma kakav detektor laži samo mu daš lajnu da povuče reći će sve..... a za ove anoreksične manekenke samo im daš dobro da se naduvaju trave, ma za 10 minuta u stomaku ko rupa od sačmarice, pojele bi kišu božiju.... hi hiiiihihi..... malo šale nije nikad od viška zar ne
ne mora značiti da je on uzeo tj. povukao sve 3 vrećice sam, sumnjam jer je to previše, jedino ako je izlazio pa sa društvom.... ipak ne isključujem i to da je sam povukao, moguće je... e onda ako je tako dragi ti je pravo zaglavio...... jer kokain je takav, čovjek ga je vazda gladan... gladne ga oči.... samo ti u glavi daj, daj, daj jebo te nikad ga dosta.... tako se meni dešavalo a i kod većine je tako...... organizam ga traži kad krene popuštati i onda opet samo daj daj još... čovječe nikad ga dosta, ma jebeno je.....a tek psiha to je još gore i psiha kod kokan ovisnika je najgora......ne znam.... umorna sam ko pašče odoh leći... pa ti sutra nastavljam pisati..... volim vas sve i čuvajte se ljudiiiiii

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
-
PROČITAJ ME wrote:Ljubav je spontano stanje uma, neobična navika mozga.....ljubav boli i mi jednostavno ne možemo protiv nje dok sami ne ohladimo od takve vrste muškaraca.....On može sasvim normalno, pozitivno izgledati, razgovarati, čak da ga niko ne provali da je nagudriran, jer kokain je takva vrsta gudre..... kad si na njoj ti si pričljiv pravo ne gasiš se kažeš sve i što misliš i što ne, svi su ti lijepi oko tebe a sebi si najljepši, umišljen si da si najzgodniji, da ti niko nije ravan... na žalos ali to je tako.....može se tako trezveno ponašati da nema šanse da provališ da li je nadrogiran ili ne...... mnogo je samopouzdan i pun sebe, voli ugađati drugima..... a što se sexa tiče.... hm.... sex je bezveze pravo.... užas.....ma bolje je biti suh nego se sexati kad je neko na koki.... to govorim iz iskutstva... nas oboje smo bili na koki ma sex mi nije bio ni u malom mozgu, vjeruj mi......a za tablete ritalin nisam nikad čula....... eeee slušaj ovo.... ma kakav detektor laži samo mu daš lajnu da povuče reći će sve..... a za ove anoreksične manekenke samo im daš dobro da se naduvaju trave, ma za 10 minuta u stomaku ko rupa od sačmarice, pojele bi kišu božiju.... hi hiiiihihi..... malo šale nije nikad od viška zar nene mora značiti da je on uzeo tj. povukao sve 3 vrećice sam, sumnjam jer je to previše, jedino ako je izlazio pa sa društvom.... ipak ne isključujem i to da je sam povukao, moguće je... e onda ako je tako dragi ti je pravo zaglavio...... jer kokain je takav, čovjek ga je vazda gladan... gladne ga oči.... samo ti u glavi daj, daj, daj jebo te nikad ga dosta.... tako se meni dešavalo a i kod većine je tako...... organizam ga traži kad krene popuštati i onda opet samo daj daj još... čovječe nikad ga dosta, ma jebeno je.....a tek psiha to je još gore i psiha kod kokan ovisnika je najgora......ne znam.... umorna sam ko pašče odoh leći... pa ti sutra nastavljam pisati..... volim vas sve i čuvajte se ljudiiiiii
![]()
![]()
![]()
Hvala "Procitaj me" znam tacno sta mi pricas...znam i sta treba da uradim, ali mi neki djavo neda. Znam i sta se ovdje desava..koka je ga je dovela dotle da sam mu postala dosadna, da mu vise nije interesantno samnom, a za to navodi druge razloge, tipa ja sam mu kopala po zivotu itd...ciste gluposti, samo zna da sam tu pa sada moze da mi kaze sta god hoce, siguran je da sam tu i da necu nigdje...kreten ...
I ja i ramsayer prolazimo tacno kroz istu fazu, samo sto je ovome non stop do sex-a, ali kada citam njenu pricu kao da vidim sebe..lebdi kroz zivot sa milion pitanja...strasno...da li ce ovome ikada doci kraj???? HVALA SVIMA KOJI SU DALI ODGOVORE/MISLJENJE NA MOJE POSTAVLJENO PITANJE>...Vjerujte da se nalazim u haosu i da neznam da li bih na Mars ili na Mjesec ili pod zemlju...strasno...