ewo zwrky ugrabih wremena da postawi temu,za koju obje zelimo da ugleda swjetlost dana...lichno oni koji me manje -wishe znaju,znaju u kakwom sam karantinu bila..ne smijesh owo...ne smijesh ono...zakljuchawaj swe od mene,sklanjaj..ne mozesh napolje ..bla bla...stwarali su mi takaw pritisak u glawi da bih swaki put kad mi se ukazala prilka,iskoristila je...ne zato shto to wolim,ili mi prija-wec eto zato shto konachno neshto mi se "ponudilo" a da nisu uspjeli da ga sakriju...puknem,od takwog nachina ziwota,spakujem stwari i odem u nk kao shto znate...prwi dan popijem 2 chashe crnog wina...eto jer mi je konachno dostupno,i prodje par dana od tad i ja shwatim-da mi to uopshte ne prija...odluchim da ga wishe necu piti( a mogu).zati nowac koji je moja majka skriwala od mene,i rekla da obawezno dam te pare baki-zena je naprawila newjerowatan potez-odluchila je da mi wjeruje..ukazala mi je powjerenje..ije sklanjala tablete,alkohola je bilo swuda ...muchilo me to par dana ,ostanem sama u stanu sa swojim mislima...ali nije mi dala griza sawjesti..zatim mi da saw nowac(za owih godinu dana nisam centa dobila,oni su mi kupowali swe shto treba)..mogla sam sa njim da radim shta sam htjela..ganuo me je taj njen postupak,prwi put posle toliko wremena mi neko ukaze mrwicu powjerenja...narawno nowac sam potroshila na kremice,kupke,parfeme...to je ono shto me promijenilo!powerenje!!!shwatila sam da niti wolim i zelim da pijem(iako mogu)..niti da gutam tablete kako sam znala,jer sam postala swjesna njihowe shtetnosti-mnogo bolje uchim od kad ih ne pijem...po prwi put zbog sebe radim prawe stwari...dokazala sam to i time,shto stoji kutija leksilijuma netaknuta,ewo wec mjesec dana u mojoj torbi.uspjela sam,ej!to mi je trebalo MALO POWERENJA...
nadam se da ste shwatili shta sam htjela da kazem

PER ASPERA AD ASTRA...