Razlozi za i protiw ukazanog powjerenja nakon 11mj.apst.

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

rajouno

Razlozi za i protiw ukazanog powjerenja nakon 11mj.apst.

Post by rajouno »

ewo zwrky ugrabih wremena da postawi temu,za koju obje zelimo da ugleda swjetlost dana...lichno oni koji me manje -wishe znaju,znaju u kakwom sam karantinu bila..ne smijesh owo...ne smijesh ono...zakljuchawaj swe od mene,sklanjaj..ne mozesh napolje ..bla bla...stwarali su mi takaw pritisak u glawi da bih swaki put kad mi se ukazala prilka,iskoristila je...ne zato shto to wolim,ili mi prija-wec eto zato shto konachno neshto mi se "ponudilo" a da nisu uspjeli da ga sakriju...puknem,od takwog nachina ziwota,spakujem stwari i odem u nk kao shto znate...prwi dan popijem 2 chashe crnog wina...eto jer mi je konachno dostupno,i prodje par dana od tad i ja shwatim-da mi to uopshte ne prija...odluchim da ga wishe necu piti( a mogu).zati nowac koji je moja majka skriwala od mene,i rekla da obawezno dam te pare baki-zena je naprawila newjerowatan potez-odluchila je da mi wjeruje..ukazala mi je powjerenje..ije sklanjala tablete,alkohola je bilo swuda ...muchilo me to par dana ,ostanem sama u stanu sa swojim mislima...ali nije mi dala griza sawjesti..zatim mi da saw nowac(za owih godinu dana nisam centa dobila,oni su mi kupowali swe shto treba)..mogla sam sa njim da radim shta sam htjela..ganuo me je taj njen postupak,prwi put posle toliko wremena mi neko ukaze mrwicu powjerenja...narawno nowac sam potroshila na kremice,kupke,parfeme...to je ono shto me promijenilo!powerenje!!!shwatila sam da niti wolim i zelim da pijem(iako mogu)..niti da gutam tablete kako sam znala,jer sam postala swjesna njihowe shtetnosti-mnogo bolje uchim od kad ih ne pijem...po prwi put zbog sebe radim prawe stwari...dokazala sam to i time,shto stoji kutija leksilijuma netaknuta,ewo wec mjesec dana u mojoj torbi.uspjela sam,ej!to mi je trebalo MALO POWERENJA...
nadam se da ste shwatili shta sam htjela da kazem :?:
PER ASPERA AD ASTRA...
davor

Re: Razlozi za i protiw ukazanog powjerenja nakon 11mj.apst.

Post by davor »

Baci tu kutiju lexiliuma iz torbe :D
Najbolje stvari u zivotu su besplatne!
cokapeace

Post by cokapeace »

:lol: ..blesooo :lol:
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
rajouno

Post by rajouno »

zashto daawore?mislim da je to jedan test koji sam proshla,jer se kutija tableta, nije mogla u mojoj torbi zadrzati ni 2 dana(mislim toje bilo dawno)..a sad mi se desi da kad me uhwat nerwoza,popijem jednom u nedelju dana pola tabletice...i mnogo mi olaksha taj dan,narawno da planiram i sa tim da prekinem...polako,widish da uspijewam da se kontrolishem...eto od sutra necu popiti nijednu,pa da widimo kako ce biti.widish swe sam swela na minimum.kiss kiss kiss
Last edited by rajouno on Wed Dec 05, 2007 10:59 pm, edited 1 time in total.
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

preskachete mi temu!!! :axe:
PER ASPERA AD ASTRA...
Modesty

Post by Modesty »

za netkog ko zbilja želi ići pravi putem,POVJERENJE je jako važno....to je jedna dotadna spinta(vjetar u leđe)
i na kraju krajeva prilikom dobivenog povjerenja možeš vidjet dokle si dogurao,što si uspijo napraviti.....da,da,bitno je iz više aspekata.
saša-ex

Post by saša-ex »

Kutiju baci zato sto je najveca glupost da se celicis na taj nacin, sa gudrom u dzepu. Koliko god da ne osecas, time si podsvesno u stalnom iskusenju, a nema nikakvog opravdanog razloga da to sebi radis.
SAMO CEO ŽIVOT...
rajouno

Post by rajouno »

dogoworila sam se swe sa nashom uniwerzalnom otkachenom osobom,koju ja mnogo wolim..i swe smo isplanirali...znash na koga mislim.sat wremena smo prichale,ali mi je rekla-odrekni se swega-ali kres warijante nemoj sluchajno...ono bez obaweze..i to je jedan wid terapije.znachi dowela me je do suza,nisam mogla da prestanem da se cerekam koliko je otkachena.ostatak ide u wc sholju,swe smo do tanchina isplanirale...
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

odushewljene smo twojom nowom sliko,sale,sale..iz dana u dan ,u swakom pogledu,swe wishe napredujesh hihihiih
WOLIM TE
PER ASPERA AD ASTRA...
MAKI

Post by MAKI »

Hm...?! Kad smo već kod poverenja!
Znaš kako se kaže : Poverenje se stiče godinama a gubi u sekundi !
I treba da prođe bogami dooostaaaaa vremena da bi se vratilo.... :roll:
Post Reply