amfetamini i metamfetamini....mene zanima koja je razlika... gledala sam neke slike na netu kako ljudi izgledaju nakon koristenja metha i kakve plikove su dobili po kozi.... sad mene zanima dali mogu takve posljedice ukljucujuci depresiju doci nakon konzumiranja speeda odnosno amfetamina... zanima me samo koja je ralika u posljedicama... bilo bi dobro da se jave i oni koji su sami konzumirali speed dali su imali takve nakznake na kozi i bili depresivni kasnije...
hvala
amfetamini i metamfetamini....
Moderator: sanela
Re: amfetamini i metamfetamini....
imam ti dosta toga reci o tome svemu...nemam sada vremena no sutra cu ti detaljnije to sve opisati.
to po kozi je od prljavstine iz droge. Izadju ti kao bubuljice i onda vecina to dira i cacka i tako stvara vece rane koje ostavljaju oziljke. Ma fuj...to je droga koja je napravljena od svog smece svijeta...nema ama nista prirodno u njoj-sve su same hemikalije.
pisacu josh o tome
drzi se sto dalje od toga-to ti je moj savjet.
to po kozi je od prljavstine iz droge. Izadju ti kao bubuljice i onda vecina to dira i cacka i tako stvara vece rane koje ostavljaju oziljke. Ma fuj...to je droga koja je napravljena od svog smece svijeta...nema ama nista prirodno u njoj-sve su same hemikalije.
pisacu josh o tome
drzi se sto dalje od toga-to ti je moj savjet.
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Amfetamini deluju naizgled isto kao metamfetamini,samo slabije -i kraće drže.Speed se na ulici meša sa svim i svačim,kao i heroin,kokain...tj.uvek imaš "mačku u džaku",...
Dešavalo mi se da mi par dana posle speeda izadju bubuljice ,jbg.skontala sam da nisam bila jedina kojoj se to dešava,pa ti sama zaključi.
A nervoza i depresija su prateće stanje posle uzimanja i speeda i ekstazija.
Kod redovne upotrebe spida-ono raspoloženje i elan vremenom prelaze u nezadovoljstvo i nervozu,dolazi do naglog mršavljenja,i očitog kolapsa organizma zbog ne spavanja i neredovne ishrane..usne se "suše"-ispucale su,a osobu prate nagle promene raspoloženja.
Toliko od mene,ako te još nešto zanima ti pitaj...Speed sam uzimala jako dugo u kombinaciji sa alkoholom(tekilom),i mogu ti reći da mi ni malo nije "prijalo"...
Dešavalo mi se da mi par dana posle speeda izadju bubuljice ,jbg.skontala sam da nisam bila jedina kojoj se to dešava,pa ti sama zaključi.
A nervoza i depresija su prateće stanje posle uzimanja i speeda i ekstazija.
Kod redovne upotrebe spida-ono raspoloženje i elan vremenom prelaze u nezadovoljstvo i nervozu,dolazi do naglog mršavljenja,i očitog kolapsa organizma zbog ne spavanja i neredovne ishrane..usne se "suše"-ispucale su,a osobu prate nagle promene raspoloženja.
Toliko od mene,ako te još nešto zanima ti pitaj...Speed sam uzimala jako dugo u kombinaciji sa alkoholom(tekilom),i mogu ti reći da mi ni malo nije "prijalo"...

...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
-
pa da zato i pitam....ne drzim se podalje toga, uzimam speed....a vikendom takodjer u kombinaciji s alkoholom... i primjetila sam da mi koza postaje necista i dobivam bubuljice a nikada prije nisam to imala... i nezelim vise to dobivati... a i primjetila sam da sam depresivna jako nakon speeda... a to mi prije nikada nije bilo tako iako sam uzimala speed... dali se od toga mogu poruzniti, izobliciti?
Veruj mi..to ti je najmanja briga sad..I ja volim trip koji ti speed pruža-ali to je SAMO TRIP! Batali to pod hitno,to ti je moj savet.
poozz
poozz
This must be a bad trip
This must be a bad trip
-
cokapeace wrote:Veruj mi..to ti je najmanja briga sad..I ja volim trip koji ti speed pruža-ali to je SAMO TRIP! Batali to pod hitno,to ti je moj savet.
poozz
joj ma znam da cete mi sada svi govoriti da prestanem s time ali vjerujte mi nece biti efekta

Tvoj život,tvoja glava..neću te ubedjivati ni na šta!
U slučaju da nastaviš(dok ti se ne smuči-kao meni
...cc..jebi ga,pogledala sam se jedno jutro u ogleeedaaaloooo...i...katastrofa!Rekla sam sebi"Sarago jedna kaheksična i ofucana,gle našta ličiš!")-pripremi se na najezdu glupavih bubuljica i čireva po licu i telu,na tamne ,ružne podočnjake oko očiju,nenormalnu mršavost i šou raspoloženje...Šta drugo da ti kažem-ovo je iskreno..
pooozz
U slučaju da nastaviš(dok ti se ne smuči-kao meni

pooozz
This must be a bad trip
This must be a bad trip
-
ma znam ja sve to nemoj se ljutiti...ionako mislim prestati kada potrosim ovo jos sto imam , jer sam upala u depresiju i ostala psiholoska smeca.... i jesi li sada dosla k sebi? Ti se ocistila koza? koliko je trebalo?
Uf..neću da te lažem,ja sam predugo zaredjala..isto kao i ti nisam stala dokle god sam imala...a imaaalllaa sammm
...i dalje se mučim sa bubuljicama..ali sam u suštini ok...mene je mila,dop sje_bao načisto...speed mu je nekakjo došao kao predhodnica...Ali dobro sam sad...desi se neki vikend u nekoliko meseci -kad uzmem malo speeda i li puknem džoint..ali sam u suštini "Mirnija od bubice"
..Nije više ovo trovanje za mene..

This must be a bad trip
This must be a bad trip
Hehe, svi smo mi mislili da cemo prestati kad pozelimo...samo se to moje prestajanje produzilo na godine...alessandra21 wrote: prestati cu kada ja to bude odlucila.....
SAMO CEO ŽIVOT...