amfetamini i metamfetamini....

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

alessandra21

amfetamini i metamfetamini....

Post by alessandra21 »

amfetamini i metamfetamini....mene zanima koja je razlika... gledala sam neke slike na netu kako ljudi izgledaju nakon koristenja metha i kakve plikove su dobili po kozi.... sad mene zanima dali mogu takve posljedice ukljucujuci depresiju doci nakon konzumiranja speeda odnosno amfetamina... zanima me samo koja je ralika u posljedicama... bilo bi dobro da se jave i oni koji su sami konzumirali speed dali su imali takve nakznake na kozi i bili depresivni kasnije...

hvala
Luna

Re: amfetamini i metamfetamini....

Post by Luna »

imam ti dosta toga reci o tome svemu...nemam sada vremena no sutra cu ti detaljnije to sve opisati.
to po kozi je od prljavstine iz droge. Izadju ti kao bubuljice i onda vecina to dira i cacka i tako stvara vece rane koje ostavljaju oziljke. Ma fuj...to je droga koja je napravljena od svog smece svijeta...nema ama nista prirodno u njoj-sve su same hemikalije.
pisacu josh o tome
drzi se sto dalje od toga-to ti je moj savjet.
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
cokapeace

Post by cokapeace »

Amfetamini deluju naizgled isto kao metamfetamini,samo slabije -i kraće drže.Speed se na ulici meša sa svim i svačim,kao i heroin,kokain...tj.uvek imaš "mačku u džaku",...
Dešavalo mi se da mi par dana posle speeda izadju bubuljice ,jbg.skontala sam da nisam bila jedina kojoj se to dešava,pa ti sama zaključi.
A nervoza i depresija su prateće stanje posle uzimanja i speeda i ekstazija.
Kod redovne upotrebe spida-ono raspoloženje i elan vremenom prelaze u nezadovoljstvo i nervozu,dolazi do naglog mršavljenja,i očitog kolapsa organizma zbog ne spavanja i neredovne ishrane..usne se "suše"-ispucale su,a osobu prate nagle promene raspoloženja.
Toliko od mene,ako te još nešto zanima ti pitaj...Speed sam uzimala jako dugo u kombinaciji sa alkoholom(tekilom),i mogu ti reći da mi ni malo nije "prijalo"... :?
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
alessandra21

Post by alessandra21 »

pa da zato i pitam....ne drzim se podalje toga, uzimam speed....a vikendom takodjer u kombinaciji s alkoholom... i primjetila sam da mi koza postaje necista i dobivam bubuljice a nikada prije nisam to imala... i nezelim vise to dobivati... a i primjetila sam da sam depresivna jako nakon speeda... a to mi prije nikada nije bilo tako iako sam uzimala speed... dali se od toga mogu poruzniti, izobliciti?
cokapeace

Post by cokapeace »

Veruj mi..to ti je najmanja briga sad..I ja volim trip koji ti speed pruža-ali to je SAMO TRIP! Batali to pod hitno,to ti je moj savet.
poozz
This must be a bad trip
alessandra21

Post by alessandra21 »

cokapeace wrote:Veruj mi..to ti je najmanja briga sad..I ja volim trip koji ti speed pruža-ali to je SAMO TRIP! Batali to pod hitno,to ti je moj savet.
poozz

joj ma znam da cete mi sada svi govoriti da prestanem s time ali vjerujte mi nece biti efekta :( ,....nemogu i gotovo...prestati cu kada ja to bude odlucila....sada me samo zanima moglu li se od speeda izobliciti kao sto je to slucaj kod metha...
cokapeace

Post by cokapeace »

Tvoj život,tvoja glava..neću te ubedjivati ni na šta!
U slučaju da nastaviš(dok ti se ne smuči-kao meni :-D ...cc..jebi ga,pogledala sam se jedno jutro u ogleeedaaaloooo...i...katastrofa!Rekla sam sebi"Sarago jedna kaheksična i ofucana,gle našta ličiš!")-pripremi se na najezdu glupavih bubuljica i čireva po licu i telu,na tamne ,ružne podočnjake oko očiju,nenormalnu mršavost i šou raspoloženje...Šta drugo da ti kažem-ovo je iskreno..
pooozz
This must be a bad trip
alessandra21

Post by alessandra21 »

ma znam ja sve to nemoj se ljutiti...ionako mislim prestati kada potrosim ovo jos sto imam , jer sam upala u depresiju i ostala psiholoska smeca.... i jesi li sada dosla k sebi? Ti se ocistila koza? koliko je trebalo?
cokapeace

Post by cokapeace »

Uf..neću da te lažem,ja sam predugo zaredjala..isto kao i ti nisam stala dokle god sam imala...a imaaalllaa sammm :mrgreen: :oops: ...i dalje se mučim sa bubuljicama..ali sam u suštini ok...mene je mila,dop sje_bao načisto...speed mu je nekakjo došao kao predhodnica...Ali dobro sam sad...desi se neki vikend u nekoliko meseci -kad uzmem malo speeda i li puknem džoint..ali sam u suštini "Mirnija od bubice" :D ..Nije više ovo trovanje za mene..
This must be a bad trip
saša-ex

Post by saša-ex »

alessandra21 wrote: prestati cu kada ja to bude odlucila.....
Hehe, svi smo mi mislili da cemo prestati kad pozelimo...samo se to moje prestajanje produzilo na godine...
SAMO CEO ŽIVOT...
Post Reply