pocetak

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
hope

pocetak

Post by hope »

CAO SVIMA.

NEDAVNO SAM SAZNAO ZA OVAJ FORUM OD SESTRE KOJA SE PRIJAVILA DA BI MI POMOGLA. I EVO POSLE DVE NEDELJE APSTINENCIJE,POZELEO SAM NAPISATI NESTO O SVOM SESTOGODISNJEM PAKLU ALI PRAVOM PAKLU.
E OVAKO : MOJE MUKE SU POCELE PRE SEST GODINA KADA JE U MOM MESTU OSNOVANA VEOMA JAKA MREZA ZA PRODAJU NARKOTICKIH SREDSTAVA POD NAZIVOM FIRMA A U KOJU SAM UPAO PREKO JEDNOG '' PRIJATELJA'' I KAO I SVAKI POHLEPNI I POMALO BAHATI KLINAC ZELJAN DOBROG AUTOMOBILA RIBA OKO MENE I RAZNIH PRIJATELJICA NOCI.
NARAVNO BEZ PISTOLJA NI U WC NISAM ODLAZIO I NARAVNO KUCU ZAPOSTAVIO PORODICU TAKODJE NON STOP PO NEKIM IZNAJMLJENIM STANOVIMA MA ZIVOT KAO U NAJ BOLJIM BAJKAMA.
DVEHILJADITE ILI PRVE NEZNAM TACNO JA DOBIJAM POZIV ZA VOJSKU I ODLAZIM U NIS AL U KRIZI SAM VEC POSLE TRI DANA.
NALAZIM SHEMU U NISU MEDJUTIM NEMA SE KESA I JA MALO MALO PA KOD PSIHIJATRA PA KOD BEZBEDNJAKA PA U VOJNI ZATVOR I TO SVE ZBOG TUCA OPIJANJA I KRIZE ONE NAJ GORE KOKAINSKE I JOS GORE HEROINSKE MEDJUTIM UBIJAJU NAM PREMIJERA STANJE PUNE BORBENE GOTOVOSTI POCINJE AKCIJA ZVANA SABLJA I TU POSTAJU NEMILOSRDNI HAPSE SVE REDOM TUKU I MUCE TA TAKOZVANA '' FIRMA'' VISE NE POSTOJI ALI JA SAM IMAO TU LUDU SRECU DA SAM BIO U VOJSCI JOS UVEK OTPUSTAJU ME MALO PRE ROKA UZ DIJAGNOZU ASOCIJALNO PONASANJE VRACAM SE KUCI I UZIMAM HEROIN OD NEKE DRUGE SKUPINE DILERA KOJA SE NEKAKO IZVUKLA I IZBEGLA HAPSENJA ALI JA NEMAM PARA NALAZIM ZA SHODNO DA MORAM KRASTI I AKO TREBA GAZITI PREKO LESEVA SAMO DA UZMEM HORS DA BIH MOGAO FUNKCIONISATI POCINJEM KRASTI KOLA NEDUGO ZATIM SKUPIM TROJICU LIKOVA I POCINJEMO OTIMATI DILERE NARAVNO SA ORUZJEM NE RAZMISLJAJUCI ZA KOGA RADE NARAVNO DA JE TO DRZAVA RADILA KAO I SADA MAMU IM NJIHOVU JEBEM .
ETO LJUDI OVO STO SAM NAPISAO BILO JE U NEKIM KRATKIM SEGMENTIMA MOG PADANJA I NECU VISE DA VAS DAVIM.
SAMO NEDAJTE DJAVOLU DUSU KAO STO SAM JA MOJU. ALI JA BEZ SESTRINE PODRSKE I DALJE BIH BIO SAMO MLAD LEP I SJEBAN I VEROVATNO SA NEKIM KALIBROM U GLAVI POSTO SAM SE ZAMERIO SA DIVLJACIMA.
NEGO MI RECITE STA VI NORMALNI MISLITE O ODLASKU U MANASTIR NA GODINU A MOZDA I MALO VISE?
bojanol

Re: pocetak

Post by bojanol »

Dobro de, ja nisam bash normalan, ali mozda je bolje da odesh u neku komunu. Ovde imash dosta informacija o takvom vidu lecenja. Ostaj dobro.
dete svemira

Post by dete svemira »

Pozdrav od mene....
Dobro dosao....

Manastir-koji?

I da li si zaista to odlucio da se zaustavis?

Zavisi na koje ludilo mislis.... :D
Ako ciljas na Koviljski,mozda mogu da ti pomognem....
Misli koje misliš
su život koji živiš.
saša-ex

Post by saša-ex »

Jedino ako odes u manastir koji ima program za lecenje a to je kod nas jedino Kovilj...Naravno, ni tamo se ne zivi u samom manastiru. Ili to ili odlazak u komunu, kojih pored Kovilja kod nas ima jos cetiri.
SAMO CEO ŽIVOT...
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

Brate, svi smo mi ovdje prodali dušu đavolu.... pa je sada vraćamo...... znaj da nisi sam, samo nastavi pisati kako se osjećaš, šta radiš i šta namjeravaš uraditi sa svog života :?: :?: :?: mi smo svi uz tebe.....Big pozdravvvvvvvvv........ :D
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Post Reply