Bromazepan

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Noisecore

Bromazepan

Post by Noisecore »

Imam VELIKI problem. Moja devojka je ranije uzimala bromazepane u kombinaciji sa alkoholom. Pomogao sam joj da prestane da pije, ali jos uvek pije bromazepane. Trebam pomoc. Dnevno uzima po 12-15mg. Kako da joj pomognem? Sta da radim? Koliko je to opasno?
Moj mail : v_balaz@yahoo.com
nadalina

Re: Bromazepan

Post by nadalina »

Pa to i nije bas toliko strasno ako ih uzima bez alkohola.Pokusaj da razgovaras sa njom o tome,zbog cega ih pije,koje probleme time resava? Moj brat ih na zalost guta kao da su bonbonice,pored svega ostalog do cega dodje.Razumem kako ti je,zato ne dozvoli da se to opet otme kontroli.
cokapeace

Post by cokapeace »

Mora postojati razlog-"zašto je počela da ih pije?!"....bolest,trauma ,stres,ili eksperimentisanje :mrgreen: u pubertetu....najbolje da od toga počneš(razgovorom)i vidiš-šta ona hoće od svog života-da bi znao kako da se postaviš.
Dobrodošao! I...POZZ!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
komsije

Post by komsije »

UZIMA TO DA BI SE SMIRILA ILI POKUSALA DA SE DROGIRA?MENI SADA,NAZALOST,NI KUTIJA BROMOZEPAMA NEPOMAZE DA ZASPIM.ALI NEKA DAVNO POCELA SAM DA SE DROGIRAM SA TABLETAMA I STIGLA DO SKORO DESET GRAMA DOPA DNEVNO.NETREBA TO DA RADI TO NESPRECAVA DEPRESIJU I DAJE SAMO LAZNI OSECAJ SMIRENOSTI,A KASNIJE PRODUBLJUJE PARANOJU.STVARNO NEMAM POJMA KAKO TI SAM MOZES DA JE ODGOVORIS,OSIM AKO NEMAS NEVEROVATNU MOC UBEDJIVANJA.POKUSAJ DA JE NAGOVORIS DA POSETI PSIHIJATRA . :rolleyes:
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
adam*

Post by adam* »

komsije wrote:STIGLA DO SKORO DESET GRAMA DOPA DNEVNO

Kako si ovo uspela majke ti????
Kafe da popijes toliko bilo bi ti lose!!!
cucla cucla cuclica
cokapeace

Post by cokapeace »

Ahhhhhhhh..."pokriću se ušima"....ja sam sa oko 5 gr izgledala kao zombi koji hoda....sad se tešim-komšija,ili komšinice...mogu samo zamisliti na šta si ti ličo/la...... :roll:
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
komsije

Post by komsije »

neznam,i zaboravljala sam da postoji ogledalo.
komsije

Post by komsije »

ps.do petarde je lako stici,a sve preko jos lakse.ja sam na samom dopu cetri godine,pre toga,travu,eksere,ili bilo sta slicno neracunam.nikad nisam pokusala da se skinem,a bila sam navucena svo vreme.i nije mi bilo tesko stici do desetke.ja sam rekla do SKORO sta moze da znaci manje.nemorate da citirate.
joesspappa

Post by joesspappa »

Mislim da uopste nije bitno ko je koliko cega uzimao, kad i na koji nacin... U istom smo ..... sosu. Bitna je volja i zelja da se samo prekine sa tim. I nemojte se prepucavati, snagu i vreme gubiti na to ciji je veci... Svima nam je isti cilj doci do nule, da osvane jutro kad je za ustajanje dovoljan miris sveze skuvane kafe...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
komsije

Post by komsije »

Slazem se.Ja sad mogu i da se hvalim sa nulom.
Na staklu,ali ne i u glavi.
Post Reply