OBAVEZO POGLEDAJTE--STARI DANI NA DOHVAT RUKE

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

dope_boy

OBAVEZO POGLEDAJTE--STARI DANI NA DOHVAT RUKE

Post by dope_boy »

OBAVEZO POGLEDAJTE--
NIPOSTO NE PROPUSTITE...OPUSTITE SE I UZIVAJTE
sanela

Post by sanela »

Dope_boy, još jedna slična poruka i bićeš banovan!
dope_boy

Post by dope_boy »

pa sta sam uradio...sad...???
mozda ljudi da se malo posjete
nista lose u tome...
rajouno

Post by rajouno »

mislim da je owaj komentar i wishe nego dowoljan za banowanje!shta si ti?chudowishte...ili josh jedan dechko koga mama i tata nisu woljeli? a mogu da se kladim da si "zli"
odleprshaj negatiwo,zabludo ljudska....dope_boy hahahha,ti si sad sathtro kao neka faca,owo-ono...ide da spawam da ne bih rekla neshto mnogo BAAAAAD :evil:
PER ASPERA AD ASTRA...
sanela

Post by sanela »

Dop_boy i dope_sweet_dope su nickovi koje koristi jedna te ista osoba. Mislim da se nijedan više neće javiti. Ip adresa s koje pišu je banovana.

A link koji je postavljen je svakako razlog za banovanje.
nenormalan-a-lud

Post by nenormalan-a-lud »

sanela wrote:Dop_boy i dope_sweet_dope su nickovi koje koristi jedna te ista osoba. Mislim da se nijedan više neće javiti. Ip adresa s koje pišu je banovana.

A link koji je postavljen je svakako razlog za banovanje.

stvarno ???ne mogu da verujem,ne znam sta da kazem,razocaran sam
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
dope_sweet_dope

Post by dope_sweet_dope »

sta ba lupas sanela majke ti..kakva je ovo prozivka..???? :evil:
nenormalan-a-lud

dope_sweet_dope wrote:sta ba lupas sanela majke ti..kakva je ovo prozivka..???? :evil:

brate ti si tu?ziv li si ?
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
dope_sweet_dope

Post by dope_sweet_dope »

MA EVO .NEDODJEM 100 GODINA I IDMA NEKO PROZIVA...GLUPOSTI.LJUDI NEMAJU PAMETNIJA POSLA..I KAKO VIDIS JAVLJAM SE STO ZNACI DA ADRESA NIJE BANOVANA.
O CEMU OVI LJUDI PRICAJU...KAKAV LINK???
nenormalan-a-lud

ne znam,nisam ni ja bio tu par dana,tako da ne znam koji je link u pitanju,sta si uradio u petak,sto te nema na msnu ??

Mesha Selimovic
Locked