OBAVEZO POGLEDAJTE--STARI DANI NA DOHVAT RUKE
Moderator: sanela
OBAVEZO POGLEDAJTE--STARI DANI NA DOHVAT RUKE
OBAVEZO POGLEDAJTE--
NIPOSTO NE PROPUSTITE...OPUSTITE SE I UZIVAJTE
NIPOSTO NE PROPUSTITE...OPUSTITE SE I UZIVAJTE
mislim da je owaj komentar i wishe nego dowoljan za banowanje!shta si ti?chudowishte...ili josh jedan dechko koga mama i tata nisu woljeli? a mogu da se kladim da si "zli"
odleprshaj negatiwo,zabludo ljudska....dope_boy hahahha,ti si sad sathtro kao neka faca,owo-ono...ide da spawam da ne bih rekla neshto mnogo BAAAAAD
odleprshaj negatiwo,zabludo ljudska....dope_boy hahahha,ti si sad sathtro kao neka faca,owo-ono...ide da spawam da ne bih rekla neshto mnogo BAAAAAD

PER ASPERA AD ASTRA...
- nenormalan-a-lud
sanela wrote:Dop_boy i dope_sweet_dope su nickovi koje koristi jedna te ista osoba. Mislim da se nijedan više neće javiti. Ip adresa s koje pišu je banovana.
A link koji je postavljen je svakako razlog za banovanje.
stvarno ???ne mogu da verujem,ne znam sta da kazem,razocaran sam
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic
- nenormalan-a-lud
- nenormalan-a-lud
ne znam,nisam ni ja bio tu par dana,tako da ne znam koji je link u pitanju,sta si uradio u petak,sto te nema na msnu ??
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic