Locked up
Moderator: sanela
Locked up
Moja prica pocinje u osnovnoj skoli, 7 razred, prvi dzointi, sve je ruzicasto. Nema hiperinflacije, besparica pa sta, polako krecem ka eskapizmu. Cale se propio, profesor univerziteta, majka pod lekovima za smirenje. A bili smo mladi i ceo svet je bio nas. Non stop naduvani, hormoni rade. Prvi problemi sa murijom, uvek sam se nekako izvlacio. Prve kradje, obijanja - trodoni, boze kako sam ih voleo. Srednja skola, shaka hemije, prvo skidanje posle 2 epi napada. Bio sam na dnu - psihijatrija, nas dvoje dzankija i 30 alkosa. 3 nedelje i eto mene napolju. 6-7 meseci izdrzavam clean i opet pocinjem. Pred fakultet se skidam, ali psihoze me ubijaju, stalno nesto tripujem, osvrcem se - ma paranoja totalna. Posle jednog od tezih ispita, pocinjem sa dopom. Usput polazem ispite i za 6 godina zavrsavam fakultet. Nekoliko neuspesnih skidanja i nista. Pred diplomski se zakljucavam i evo 2 godine sam zakljucan. Psihijatar, opet saka hemije. Paranoje su me prosle, ali su ostale depke koje me muce, vracaju se po mene nocu. Redovno kod psihologa, zaposljavam se, kao saradnik u nastavi. Imam posao, devojka koja mi je pomogla da sve proguram - uzasno depresivna, me je napustila. Ali izdrzavam nekako, radujuci se poslu i radu sa studentima. Nazalost ne znam kako ce reagovati na poslu, kad saznaju. A verovatno ce jednom saznati? Pozdrav.
Ma nema na čemu..biće ti lakše kad izbaciš sve te crne misli iz sebe...svi smo kroz to prošli.
Tu smo(bar ja ,trenutno)
..videćeš i sam :svi su ovde ok..meni su zaista puno pomogli...
pozz ....i samo piši...
Tu smo(bar ja ,trenutno)

pozz ....i samo piši...
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Ispricacu vam svoja puteshestvija kroz anegodte i antologijske momente. Nesto kao The best of Junkee... Nek reminiscencije pocnu:
Jednom drugu smo uvek podvaljivali duvan, izvadimo filter iz cigarete i ubacimo karton - boze, kako se on svaki put naduvao. Kako se samo smejao i uzivao. Jedan poznanik je prodavao lik indijanca sa kutije lucky strike-a kao tripove. Bila su to vremena.
Jednom drugu smo uvek podvaljivali duvan, izvadimo filter iz cigarete i ubacimo karton - boze, kako se on svaki put naduvao. Kako se samo smejao i uzivao. Jedan poznanik je prodavao lik indijanca sa kutije lucky strike-a kao tripove. Bila su to vremena.
- dete_svemira