Locked up

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

dzanki

Locked up

Post by dzanki »

Moja prica pocinje u osnovnoj skoli, 7 razred, prvi dzointi, sve je ruzicasto. Nema hiperinflacije, besparica pa sta, polako krecem ka eskapizmu. Cale se propio, profesor univerziteta, majka pod lekovima za smirenje. A bili smo mladi i ceo svet je bio nas. Non stop naduvani, hormoni rade. Prvi problemi sa murijom, uvek sam se nekako izvlacio. Prve kradje, obijanja - trodoni, boze kako sam ih voleo. Srednja skola, shaka hemije, prvo skidanje posle 2 epi napada. Bio sam na dnu - psihijatrija, nas dvoje dzankija i 30 alkosa. 3 nedelje i eto mene napolju. 6-7 meseci izdrzavam clean i opet pocinjem. Pred fakultet se skidam, ali psihoze me ubijaju, stalno nesto tripujem, osvrcem se - ma paranoja totalna. Posle jednog od tezih ispita, pocinjem sa dopom. Usput polazem ispite i za 6 godina zavrsavam fakultet. Nekoliko neuspesnih skidanja i nista. Pred diplomski se zakljucavam i evo 2 godine sam zakljucan. Psihijatar, opet saka hemije. Paranoje su me prosle, ali su ostale depke koje me muce, vracaju se po mene nocu. Redovno kod psihologa, zaposljavam se, kao saradnik u nastavi. Imam posao, devojka koja mi je pomogla da sve proguram - uzasno depresivna, me je napustila. Ali izdrzavam nekako, radujuci se poslu i radu sa studentima. Nazalost ne znam kako ce reagovati na poslu, kad saznaju. A verovatno ce jednom saznati? Pozdrav.
cokapeace

Post by cokapeace »

Ma biće sve ok,videćeš. Samo glavu gore, pa, niko nije savršen.
I..... DOBRO NAM DOŠAO!

POZZ :D
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
dzanki

Post by dzanki »

cokapeace wrote:Ma biće sve ok,videćeš. Samo glavu gore, pa, niko nije savršen.
I..... DOBRO NAM DOŠAO!

POZZ :D
Hvala na dobrodoslici.
cokapeace

Post by cokapeace »

Ma nema na čemu..biće ti lakše kad izbaciš sve te crne misli iz sebe...svi smo kroz to prošli.
Tu smo(bar ja ,trenutno) :D ..videćeš i sam :svi su ovde ok..meni su zaista puno pomogli...
pozz ....i samo piši...
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
dzanki

Post by dzanki »

Ispricacu vam svoja puteshestvija kroz anegodte i antologijske momente. Nesto kao The best of Junkee... Nek reminiscencije pocnu:
Jednom drugu smo uvek podvaljivali duvan, izvadimo filter iz cigarete i ubacimo karton - boze, kako se on svaki put naduvao. Kako se samo smejao i uzivao. Jedan poznanik je prodavao lik indijanca sa kutije lucky strike-a kao tripove. Bila su to vremena.
zvrky

Post by zvrky »

Dobro nam dosao dzanki
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
dete_svemira

Post by dete_svemira »

zdravo,zdravo.....

budi uporan,i pisiiiiiiiiiiiiii!

poz od mene ;-)
ZIVI KAO DA JE SVAKI DAN POSLEDNJI,
JEDNOG CES DANA BITI U PRAVU!
rajouno

Post by rajouno »

welcome u nash "mali swet"...
PER ASPERA AD ASTRA...
perica

Post by perica »

ala si se prolepsala,rajo!? svaka cast! zato te i nije bilo neko vreme!
rajouno

Post by rajouno »

heheheh,pa shta cu radila na sebi i tako.... :lol: :lol:
PER ASPERA AD ASTRA...
Post Reply